Pluspunten
grote verscheidenheid, redelijk snelle levering, goede duidelijke site
Pluspunten
Mat op maat laten maken, paste precies.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede site duidelijk en vriendelijk personeel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zie boven.
VerbeterpuntenKwaliteit mat lijkt niet goed omdat deze nu al in de rui is, dus vlokken los laat
Beste Andre, Bedankt voor uw reactie. Bij het eerste gebruik van de kokosmat zal er altijd wat kokos materiaal vrijkomen die los in de mat ligt. U kunt dit al oplossen door de mat een paar keer goed uit te kloppen en te stofzuigen. Mocht de mat over +/- 1 maand nog steeds kokos verliezen, neem dan even contact met ons op. Wij sturen dan direct een nieuwe mat naar u toe! Met vriendelijke groet, Rudy Nelissen Deurmatshop.nl
Pluspunten
De staalaanvraag werd binnen een aantal dagen thuis bezorgd. Ook na de bestelling werden op zeer korte termijn de matten geleverd.
VerbeterpuntenWe hebben nogmaals een aantal stalen aangevraagd een week geleden, maar hier niets meer op gehoord. Vandaag nogmaals dezelfde aanvraag verstuurd.
Pluspunten
Zeer snelle levering op maat!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snel antwoord op mijn vraag.
Pluspunten
Duidelijke website en prijsoverzicht
VerbeterpuntenWas mij onbekend dat het voor 2 matten 2 aparte leveringen van gemaakt werden (Wij hebben alles binne, maar kan logistiek miss beter)
Pluspunten
Grote keus, en snelle levering
Industrieweg 14
5753 PC Deurne
Deurmatshop - Voor al jouw deurmatten!