Pluspunten
goed product, scherpe prijs, snel geleverd
Pluspunten
Overzichtelijke site Goede communicatie (onze matten werden in 2 delen verzonden, aangezien de ene mat uit een ander magazijn zou komen). DIt werd duidelijk per mail meegedeeld na de bestelling.
Pluspunten
directe mail vanuit bedrijf dat betaling was ontvangen en bestelling geleverd zou worden (binnen 5 werkdagen)
Verbeterpuntende genoemde levertijd van 5 werkdagen werd niet gered, waardoor ik geen twijfelen. Gelukkig kreeg ik na vraag snel antwoord van deurmatshop en is de bestelling kort daarna geleverd
Pluspunten
Wat een goede service en wat een duidelijke site hebben jullie
VerbeterpuntenIk weet geen verbeterpunten,wij zijn echt tevreden.
Verbeterpuntengeen ervaring
Pluspunten
Snel en accuraat en betrouwbaar .
VerbeterpuntenNee het is prima zo !!!!!
Pluspunten
Op voorhand staaltjes aangevraagd die ik zeer snel ontvangen heb. Mijn bestelling werd zeer snel verwerkt (`s zondags besteld, woensdag al in huis!). Zeer goed materiaal. Topper!!
Pluspunten
Produckten zijn niet duur. Prijs kwaliteit verhouding is redelijk.
VerbeterpuntenNormale telefonische bereikbaarheid. Afspraak was vooraf bellen van leveren, niet gebeurt. Op een maandag geleverd i.p.v. vrijdag.
Bedankt voor uw reactie! Ik heb het even voor u nagekeken. De bestelling zou normaal gesproken ook op vrijdag geleverd worden volgens onze transporteur. Echter wegens de enorme (kerst)drukte is dit niet gelukt en hebben ze op maandag geleverd. Wij hebben ook uw telefoonnummer aan de transporteur doorgegeven, echter geven zij aan dat het niet altijd lukt om vooraf te bellen. Wij nemen uw opmerkingen mee om te bekijken hoe wij onze bezorgservice kunnen verbeteren. Nogmaals onze excuses!
Pluspunten
Vakbekwame personeel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooie mat, vlotte levering en goede communicatie
Geef aan hoe de naad van de mat loopt. Wij hebben de mat in een eikenhouten vloer liggen, waarbij de naad nu over wars loopt (hebben 84cm besteld van rol van 1,2m. Achteraf had ik liever 120cm besteld van rol van 1m...
Pluspunten
Pluspunten
ben positief verrast, levering en kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prijs/kwaliteit Snelle service
Pluspunten
ruim assortiment, goede prijzen, stipte levering
VerbeterpuntenLayout website beetje moderniseren
Pluspunten
Snelle levering, vriendelijk personeel en uitzonderlijke vriendelijke nazorg.
Industrieweg 14
5753 PC Deurne
Deurmatshop - Voor al jouw deurmatten!