Pluspunten
Koopgemak door goede webshop en veilig betalen. Service door voor verzending de afmetingen en kleur door klant te laten controleren. En snelle levering.
VerbeterpuntenOp website tekst toevoegen over tree breedtes in/excl flap
Pluspunten
prima levering, prima qualiteit
Verbeterpuntenmisschien iets snellere levering
Pluspunten
We stonden op het punt te verhuizen toen ik de bestelling deed. Per mail werd meteen gevraagd naar de exacte datum van de verhuizing. Zij hielden netjes bij naar welk adres het moest afhankelijk van de datum. Wij zijn ook erg tevreden over de kwaliteit van het geleverde product en vinden de prijs kwaliteit verhouding goed.
Pluspunten
er zijn geen positieve punten. ik heb een deurmat besteld en betaald maar niet gekregen !
VerbeterpuntenIk wil mijn 111,52 Euros terug. Ik heb op 22 September betaald en niets gekregen !!!!!!!
Pluspunten
prijs - kwaliteit is uitstekend snelle, goede levering krijg leuke reactie`s op mijn mat
Verbeterpuntennee : geen verrbeter punten
Pluspunten
Prima verzending, snel en netjes ingepakt, niets mis mee. De kleur van de deurmat week wel iets af van de foto op de site, maar dat kan uiteraard ook aan de beeldscherminstellingen liggen, dus dat is geen probleem
VerbeterpuntenEigenlijk niet. Prima.
Pluspunten
Snelle levering, mooie kwaliteit matten
VerbeterpuntenNota bij artikel voegen
Pluspunten
correct en snel en goede materialen! Dus een dikke 10. Wij zijn blij dat we deze site hebben ontdekt. Vr.gr. Martine Meijer-Camping `t Hop/Zwembad de Baron.
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan!
Pluspunten
Ik had een deurmat besteld, verkeerde kleur. Was er niet bij met mijn hoofd, maar na een mailtje of 8 ben ik er uitgekomen met een van jullie medewerkers. Zij gaf mij allemaal opties voor een andere mat en het mooiste was nog dat de eerste mat niet eens retour hoefde! Dus nu ben ik erg gelukkig met twee matten :) Service is snel en goed!
Pluspunten
Kwamen hun afspraak na. Prima levering. Prima kwaliteit.
VerbeterpuntenDe foto`s op de site waren lichter dan de werkelijke kleur. Aandachtspuntje.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering thuis
VerbeterpuntenMeer keuze in de verschillende maten. Wij hebben maat 60x80 en daar was zeer weinig keuze in. Of het is misschien een hele bijzondere afmeting?
Pluspunten
zeer snelle levering
Verbeterpuntengeen tot nu toe
Pluspunten
snelheid, goede website, goede matten
Verbeterpuntende matten worden niet op iedere maat geleverd, als ik het me goed herinner, ik moest hem in elk geval bijsnijden - was makkelijker geweest als het op maat geleverd was
Pluspunten
Goede prijs
VerbeterpuntenBerijkbaarheid en levertijd
Beste, Wij hebben contact opgenomen met de klant wat er verbetert aan onze bereikbaarheid en levertijd, we hierop nog geen reactie ontvangen. We zijn per e-mail 24 uur per dag te bereiken (deze wordt op werkdagen binnen enkele uren beantwoord). Onze levertijden zijn als volgt: Standaard deurmatten: max. 5 dagen (99% wordt binnen 2 dagen geleverd) Logomatten: omdat dit een maatwerk product is max. 4 weken (99% wordt binnen 3 weken geleverd, spoed bestellingen max. 5 dagen. MVG Deurm
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
zeer snelle antwoorden en levertijd binnen de genoemde tijd
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke site
Verbeterpunten-
Pluspunten
Duidelijk, netjes en snel.
Industrieweg 14
5753 PC Deurne
Deurmatshop - Voor al jouw deurmatten!