Pluspunten
Pluspunten
Was eerst huiverig om een dergelijke aankoop via een webwinkel aan te schaffen maar achteraf absoluut geen spijt van! Wat een top product! Eerst een aantal keren telefonisch contact gehad en voorzien van uitstekend advies. We hebben het dekbed nu drie weken in gebruik en het verschil met ons oude synthetisch 4 seizoenen dekbed is enorm! Heerlijk warm en licht. Nooit geweten dat een dekbed zo'n verschil kan maken. Het is elke euro waard.
Pluspunten
Prima dekbed waar we al een tijd plezier van hebben. Heel vriendelijk en vakkundig geadviseerd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Wat een pracht bedrif, super producten, super vriendelijke, behulpzame en professioneel personeel. Ik heb heel vaak gebeld over advies en elke keer vriendelijk en uitgebreid advies gekregen. Het heeft me ook een hoop tijd bespaard want naar de showroom hoefde ik niet meer te gaan, ik werd uitvoerig over de telefoon geholpen.! Ik wist niet dat er bedbedden van 220cm waren. Zelf ben ik 183 cm lang en ik heb nog nooit zo heerlijk geslapen zonder dat mijn voeten eronder uit staken. Ik had ook een kussen besteld waar ik uiteindelijk niet helemaal tevreden over was en binnen twee dagen was het per post omgeruild voor een steviger model. Wat een super service. Hier wordt je 'warm' van!
VerbeterpuntenGEEN!
Pluspunten
Uitstekende service, complete website. Topbedrijf. Warm aanbevolen.
VerbeterpuntenIk heb geen op- of aanmerkingen. Alles top geregeld.
Een hartverwarmende reactie, dank u wel. Wordt zeer op prijs gesteld!!! Vr Gr Rien Stierman
Pluspunten
Telefonisch contact na aankoop leidde tot goed advies. Na eerste test toch voor iets anders gekozen. Kon direct omgeruild. Ter plekke (Leiden) zeer behulpzaam en echt de tijd genomen voor heel specifiek probleem. Super!
VerbeterpuntenOp de website duidelijk maken dat persoonlijk advies mogelijk is. Het blijft toch (voor mij althans) een zeer persoonlijke keuze.
Onze dank voor de lof en de goede suggestie! Hartelijke groet, Rien Stierman
Pluspunten
Zeer goede productkennis, deze mensen weten waarover ze praten. Kunnen zelfs maatwerk leveren in de vulling/gewicht van de dekbedden met ook nog eens een snelle levering. Het gegeven advies sloot naadloos aan op onze wensen. Goede merken van geweldige kwaliteit en materialen.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door!!
Dank voor de positieve vermelding, we zijn zeker van plan om zo door te gaan! Hartelijke groet, Rien Stierman
Pluspunten
Heel toegankelijk bedrijf en heel gemakkelijk om vragen aan te stellen die vriendelijk en kundig beantwoord worden. Bovendien wordt meegedacht en geadviseerd.
Pluspunten
overzichtelijk aanbod, snelle levering, goede service
Pluspunten
Uitstekende service en klantvriendelijkheid, mooie aanbiedingen, goede prijs/kwaliteitverhouding.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Uitstekende voorlichting, chatten gaat razendsnel en de verpakking+bestelling uitermate correct
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Veel informatie over dekbedden
Pluspunten
Kennis van zaken, meedenken, prettige mensen
Pluspunten
Het was kort dag om mijn bezoekers er warmpjes bij te laten liggen. Maar er werd extra gas gegeven en het kwam precies op tijd goed. Dankjewel Rien!
Pluspunten
Website is duidelijk. Na het lezen van de informatie is een goede keuze maken niet moeilijk. Snelle levering volgens afspraak. Prima service!
59 Langegracht
Leiden 2312 NW