Pluspunten
Prima selectie dekbedden van hoge kwaliteit. Handige informatie, die me hielp een keuze te maken.
Pluspunten
Zeer deskundig advies en service, flexibel met verzenden.
Pluspunten
Alles verloopt perfect, alleen de levering is tijdrovend. Bij omruil het geld retour, binnen 2 dagen. Zeer snel!
VerbeterpuntenSnellere levering
Pluspunten
Assortiment / kwaliteit
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Goede adviezen bij keuze op de site
Verbeterpuntenna aflevering zouden jullie tips kunnen sturen voor onderhoud, wat te doen met oude dekbed.
Goede tip Ronald, dank! Overigens, dons is een prima toevoeging aan aarde als meststof, dus als een dekbed niet meer bruikbaar is en je hebt een tuin ... Hartelijke groet, Rien Stierman
Pluspunten
via website bestelt. Alles was super. Geen verbeterpunten te bedenken.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Service,klantvriendelijk,snelle levering, kwaliteit spullen. Eigenlijk is mijn ervaring alles positief!!
Pluspunten
Prima informatieve site, uitstekende kwaliteit producten en goede communicatie, alsmede bijzonder vlotte levering! Zeer tevreden.
Pluspunten
goede informatie over het product voor de aankoop
Pluspunten
-Goede, begrijpelijke informatie over de producten -in mijn geval donzen dekbedden- op de site beschikbaar, waardoor het maken van een keuze gemakkelijker gemaakt wordt. - De site is ook gebruikvriendelijk met relevante, handige filterfuncties. - De bestelling is snel geleverd
Verbeterpunten- De kartonnen doos waarin alles verpakt was, was behoorlijk gedeukt. Gelukkig is dat voor een donzen dekbed geen problem.
Pluspunten
Kwaliteitsproducten
VerbeterpuntenROC Graafschap College 4 Zorg en Welzijn
Pluspunten
Zeer duidelijke en informatieve site. Bij vragen mogelijkheid om telefonisch contact te hebben. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Het product wat wij hebben afgenomen bevalt ons zeer goed. Wij bevelen dit bedrijf van harte aan!
Pluspunten
klantvriendelijk benadering. Flexibel in afhandeling.
Pluspunten
Duidelijke website met veel informatie. Wat maakt een donzen dekbed het juiste voor jou. Waar moet het aan voldoen waarna je zelf je keuze kan maken uit een uitgebreid assortiment mooie kwaliteits-dekbedden. Voordeel: deze website is gekoppeld aan een winkel die je fysiek kunt bezoeken. Ook bij telefonische informatie wordt je duidelijk geïnformeerd.
Pluspunten
Veel info terug te vinden op de site, ook middels links naar leveranciers etc. Ben zeer tevreden over de uitgebreide informatie en de geleverde kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
vriendelijk, eerlijk advies, snel
Pluspunten
Uitgebreide informatie op website en mogelijkheid het juiste product uit te kiezen
VerbeterpuntenHet enige: ik had m.b.t. de bezorging rekening gehouden met de aangegeven levertijd. Omdat levering toch nog eerder plaatsvond. was ik niet thuis bij de bezorging.
Dank voor de lof! Onze excuses voor het feit dat we iets te snel waren ... Hartelijke groet, Rien Stierman
59 Langegracht
Leiden 2312 NW
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.