Pluspunten
Veel info terug te vinden op de site, ook middels links naar leveranciers etc. Ben zeer tevreden over de uitgebreide informatie en de geleverde kwaliteit.
Pluspunten
vriendelijk, eerlijk advies, snel
Pluspunten
Uitgebreide informatie op website en mogelijkheid het juiste product uit te kiezen
VerbeterpuntenHet enige: ik had m.b.t. de bezorging rekening gehouden met de aangegeven levertijd. Omdat levering toch nog eerder plaatsvond. was ik niet thuis bij de bezorging.
Dank voor de lof! Onze excuses voor het feit dat we iets te snel waren ... Hartelijke groet, Rien Stierman
Pluspunten
Zeer informatieve en klantvriendelijke website.
VerbeterpuntenBij de dekbedden wordt aangegeven waarmee het is gevuld, zoals: witte Westfalen of Canadese of Poolse of Hongaarse ganzendons Siberische of Mecklenburgse of Diepholzener ganzendons. Op jullie site bij "Alles over dons en donssoorten" staat geen informatie over deze aanduidingen van de donsvulling. In hoeverre is informatie hierover van belang? Jullie site heb ik hier verder ook op nagezocht maar ik ben het niet tegengekomen.
Geachte heer Riezebos, de kwaliteit van het dons wordt weergegeven middels de vulkracht. De herkomst van het dons is geen indicatie voor de kwaliteit. En uiteraard, dank voor de lof! Hartelijke groet, Rien Stierman
Pluspunten
Vooreerst een goede uitleg over het product..Een zeer snelle levering . Een zeer warm donsdekn heeft een zalig en knus gevoel. Een persoonlijk woordje op een briefje in de verpakking geeft een extra voldoening.Dankjewel,ik komt graag bij jullie terug!
Pluspunten
betaling na levering
Pluspunten
Kontakt met het bedrijf: prima; levering van het materiaal : snel en zonder problemen
Pluspunten
Het uitgezochte dekbed bleek na enkele nachten te warm. Eén mailtje was voldoende om het dekbed razendsnel te ruilen en het verschil retour te krijgen. Zeer tevreden.
Pluspunten
Vriendelijkheid en deskundigheid, en snel reageren op een mailtje. Degelijke verpakking bij het versturen en een bijzonder mooie tas voor het dekbed, die je gelijk weer voor iets anders kan gebruiken, want het dekbed ga je meteen gebruiken. :)
Pluspunten
Veel kennis. Al mijn vragen werden naar tevredenheid beantwoord.
Pluspunten
Zie boven, netjes op tijd geleverd. Keurig verpakt en het belangrijkste het is heerlijk slapen onder de dekbedden ;-)
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, ga zo door.
Pluspunten
Excellent service
VerbeterpuntenGee
Pluspunten
Een heel plezierige ervaring. Telefonisch heel goed advies gekregen. Persoonlijk benadering wordt gewaardeerd.
Pluspunten
Zeer goede voorlichting; vakmanschap; vriendelijkheid en begrip !
Pluspunten
snelle adequate antwoorden op vragen.
Pluspunten
kwalitatieve donsdekens en goede snelle service.
Pluspunten
Goede kwaliteit
Verbeterpuntenn.v.t.
59 Langegracht
Leiden 2312 NW
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.