Prettig contact met Laura snel geholpen. Het bestelde dekbed voldoet aan onze verwachtingen.

Snel antwoord, snelle levering

Het product is goed in orde. Blij dat ik een dierenleedvrij dekbed kon krijgen en dat het zo snel geleverd was.

Goede site, veel keuze en voorlichting, top produkten

Goede site, veel keuze en voorlichting, top produkt , perfecte levering

Goed en eerlijk advies; heerlijk dekbed

Na bijna 16 jaar toe aan een nieuw dekbed. Ervoor gekozen om langs te gaan in het atelier; een aanrader. De dekbedden (dikte en zachtheid van de tijk) voelen en dus ook de verschillen, is mij prima bevallen. Goed en eerlijk advies gekregen, totaal geen push ervaren om ‘de duurste’ te nemen; in tegendeel. Zeker een aanrader

Uitstekend geholpen door een deskundige

Ik werd geholpen door een meneer die wist waar hij het over had. Ik kreeg deskundig advies. Hij vroeg wat mijn preciese wensen waren en heeft uitgelegd waar ik op moest letten bij de aanschaf van een nieuw donzen dekbed.

Heerlijk dekbed

Slapen onder dons is een heerlijke beleving. Lichter dan een dons/veren dekbed en vooral geen veertjes die door de tijk heen naar buiten komen. In vergelijking tot ons eerdere dekbed, kunnen we er langer onder blijven slapen als het wat kouder wordt en als het wat warmer wordt. Pas na de bestelling wordt het dekbed gemaakt, dus het is even wachten voor hij bezorgd wordt.

Kwaliteitsproducten en goede voorlichting

Ik was op zoek naar goeie dekbedden van dons. Hier kreeg ik gewoon duidelijke toelichting en uitleg van de opties. Op een manier die betrouwbaar leek. Nog verder gekeken maar hier weten ze waar ze t over hebben. Hier besteld en dekbedden kwamen na 10-14 dagen. Liggen er nu maand onder en ze zijn top. 4 seizoenen dekbed Dickenberg. Bevalt uitstekend en wij zijn kieskeurig.

Goede service en goede kwaliteit. Tweede keer dat ik er een dekbed heb gekocht.

Fijne dekbedden, voor mijn moeder ook een dekbed besteld, deze was te warm en kon zonder problemen geretourneerd worden

Uitstekende service. Het donsdeken dat ik gekozen had was te groot en kan dit zonder probleem omruilen. Ik werd op een heel vriendelijke manier te woord gestaan en begeleid om een juiste keuze te maken. Met dank!

Fijne winkel

Geweldige kwaliteit en goed persoonlijk advies. Prachtig donzendekbed gekocht! En daarna ook een kussen. Hele fijne winkel dit.

Hele goede producten en duidelijke informatieve website.

Al meerdere keren iets besteld bij Donzendekbed.nl en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de artikelen. Ook veel en duidelijke informatie op de website en als dat niet genoeg zou zijn en je wilt meer weten over een specifiek artikel, dan kun je ook bellen en word je vriendelijk en deskundig te woord gestaan.

Alles perfect geregeld

Voldoet volledig aan de verwachting

Meest klantvriendelijke bedrijf van Nederland.

(After) sales is geweldig.

Super service!

Heel vriendelijk, duidelijke info, kennis van zaken!

Makkelijk te bestellen en zelfs de bestelling aan te passen. We hadden zomerdekbedden van 200 lengte besteld. Dit moest 220 cm zijn. Dat heeft de medewerkster na telefonisch contact meteen gewijzigd. We hebben de goede lengte ontvangen.

Heel goed !

Voor de levering verloopt alles heel vlot ! En het product is heel mooi en goed, zoals beschreven.

supersnelle actie

Ik had een zomerdekbed besteld er stond in dat het 4 dagen voor stond dat het thuis bezorgd zou worden maar het was de volgende dag al wat een service zo mooi heb ik het nog nooit meegemaakt zo snel

Fijn dekbed en goede service

Een heel fijn dekbed, wel even contact opgenomen hoe of wat. Omdat er zoveel soorten zijn. Alles heel goed uitgelegd en we zijn er heel tevreden mee.

Uitstekende service

Helaas een prachtig product moeten terugsture n. Spijtig genoeg was het dekbed te warm vor mij. De 100 dagen proeftijd is iets waar andere leveranciers een voorbeeld aan kunnen nemen. Snelle retourafhandeling zonder moeilijk doen en 1 dag na retour sturen geld weer op de rekening. Zoals het overal zou moeten zijn. Ga zo door!

Fijn hoofdkussen

Het 30% ganzendonzen hoofdkussen is van goede kwaliteit ligt heerlijk en de levering was correct en snel.

Goed advies en uitstekende service

Heb via chat interessante uitleg gekregen. De bestelling verliep vlot. Ook het terugzenden en het bestellen van een ander donsdeken ging goed, alsmede de financiële afhandeling.

Top service top producten

Dekbed, kussens en linnen gekocht. Allemaal top. Knisperend licht en toch warm. Ze regelden zelfs een product dat nog niet op de website stond (donzen matras topper).

Snelle en correcte aflevering van dekbedden van hoge kwaliteit.

Al meerdere bestellingen gedaan en ik ben een zeer tevreden klant!

Uitstekende kwaliteit

Zowel het dekbed als het beddengoed voldeed volledig aan mijn verwachtingen

Langegracht 59

2312 NW Leiden

071 569 01 03

Over Donzendekbed.nl

Donzendekbed.nl is een Nederlandse online specialist in donzen dekbedden en kussens. Het assortiment omvat een breed aanbod van hoogwaardige dekbedden, kussens en bedtextiel, met een focus op comfort, ademend vermogen en duurzaamheid. Donzendekbed.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar luxe, natuurlijke slaapoplossingen voor een goede nachtrust, met producten die zowel kwaliteit als vakmanschap combineren.