Zij geven goede informatie, leveren kwalitatieve goederen en alles op tijd.

Beetje lange levertijd

Niet zo snel geleverd, maar niet later dan van tevoren vermeld. Heel fijne dekbedden.

Snel geleverd, uitstekend product, alle seizoenen dons, niet te warm niet te koud en voelt licht

Prima bedrijf

Webshop communicatie en levering zijn zoals men als klant wenst.

Geweldige donsdekken, snel geleverd

goede ervaring met de website

100% betrouwbaar, professioneel, eerlijk advies en hoge (Duitse) kwaliteit dekbedden

Ik kan iedereen dit bedrijf van harte aanraden! Ben zelf bij de showroom in Leiden langs geweest omdat het aanbod groot is en je niet precies kan inschatten wat je koopt en van wie je koopt. Ik heb met de eigenaar Rien gesproken, is zeer kundig en professioneel maar geeft vooral ook een eerlijk advies. Eind vorig jaar heb ik twee dekbedden bij Rien besteld uit de serie Dickenberg Emsland (winter versie en all year light versie), deze vond mijn partner echter niet warm en royaal genoeg en om die reden heb ik beide dekbedden een maand geleden omgeruild voor de Dickenbergh Mecklenburg serie, de Winterplus versie 260 x 240, (2.180 gram) en de All Year versie 260 x 240 (1.300 gram). Ik kan deze dekbedcombinatie van harte aanbevelen. We slapen nu het winter is, onder het extra grote Winterplus dekbed, heerlijk warm maar ook royaal qua oppervlak waardoor het dekbed aan alle kanten lekker ruim over ons 180 cm brede bed valt. Als het straks warmer wordt slapen we onder de All Year. Geen gedoe meer met het het aan elkaar knopen van zomer- en herfstdelen van ons oude, relatief zware, 4-seizoenendekbed waarvan de knoopjes altijd kwijt raakten. Ik kan echt iedereen dit bedrijf aanbevelen: 100% te vertrouwen, professioneel, eerlijk advies en hoge (Duitse) kwaliteit dekbedden.

Goed, en klantvriendelijk geholpen

Zeer goede producten en service

Zeer goede service en opvolging

Top in alles

Maatwerk dekbed 300x260 super en overtrekken in Satijn 300 TC heerlijk.

alles ok

goede service en goed product

De echte dekbedspecialist.

Ben al jaren klant ,geven een eerlijk en goed advies ,ook als je dekbed niet aan jouw wensen voldoet doen ze niet moeilijk om het om te ruilen. Ik zou geen betere dekbedspecialist weten.

Wanneer je op zoek bent naar een echt donzen dekbed, ben je bij donzendekbed.nl op de juiste plaats. Vakkundig advies, ruime keuze en prima prijzen. Goed bereikbaar en een duidelijke site.

Top!!!! Service top , vriendelijk top,direct bereikbaar. Aanrader!

'nights in white satin' zijn nu schering en inslag

ik doe bijna geen oog meer open

Wat een heerlijk dekbed!

Met behulp van de handige keuzehulp een tweepersoons Dickenberg donzen dekbed gekozen. Wat een droom: licht als een veertje maar heerlijk warm!

Heerlijk dekbed

Prima afhandeling van bestelling. Levertijd was conform de indicatie zoals vermeld. Heerlijk dekbed, fraai afgewerkt.

Duidelijke website en probleemloze levering

Duidelijke uitleg op de site over de producten. Makkelijk te bestellen en snelle correcte levering

Uitstekend advies resulteerde in een uitmuntend product

Wij zijn erg blij met onze Dickenberg - Mecklenburg van Ganzendons. Slapen nu heerlijk comfortabel!

Top Kwaliteit en Service

Ik kan hier kort en bondig over zijn: Aanrader! De kwaliteit van de producten is geweldig en de klantenservice is van Champions League niveau. De communicatie met Rien is buiten-categorie, zelden zoiets meegemaakt, zelfs na levering. Niet aarzelen, bestellen!

Heerlijk dekbed uitgezocht, lekker van temperatuur, niet te warm, niet te koud.Heel erg tevreden

Fijne ontvangst en een uitstekend dekbed

We werden heel vriendelijk ontvangen en kregen goede uitleg en advies over de dekbedden. We hebben gekozen voor het all year dekbed Mecklenburg van Dickenberg en daar zijn we zeer tevreden over. Behaaglijk, maar niet te warm.

Mooie kwaliteit dons dekbed

Vorig jaar januari hebben we een All Year Hans Kruchen dekbed gekocht. We hadden het echt heel koud in bed onder een heel oud dekbed. Dit All Year dekbed is heel fluffy en heel dik. Geen seconde meer koud gehad. Wel bleek het al snel te heet onder het dekbed in het voorjaar. Daarom dit jaar toch besloten het All Year Light dekbed te kopen. Dit dekbed is een stuk minder dik, wel heel fluffy en verbazingwekkend warm! Het valt als een wolk om je heen. Om een idee te krijgen: mijn zoon slaapt onder het herfstdeel dons dekbed van de Hema. Dit dekbed vd Hema is heel veel zwaarder en minder fluffy. We slapen onder een twee persoons All Year Light dekbed van Hans Kruchen. In een onverwarmde slaapkamer (onder het dak met dakkapel). Wel goed geïsoleerd hoekhuis; een muur is buitenmuur. Het kan behoorlijk fris zijn in de slaapkamer. Het All Year Dekbed is nu (december) nog steeds te warm voor ons. We zijn dus blij met het All Year Light dekbed. Het Hans Kruchen dekbed heeft trouwens het keurmerk 'Grune Gans'. Dat wordt niet op de website vermeld maar heb ik wel uitgezocht. Dit kenmerk wordt ook door een onafhankelijk instituut gecontroleerd. Dit was voor mij belangrijk. Waarom geen 5 sterren? Omdat we dus in eerste instantie een te dik dekbed hadden gekocht op basis vd informatie vd website. En omdat er geen enkele aandacht wordt geschonken voor keurmerken met betrekking tot dierenleed. Ook heb ik destijds gebeld en niemand die iets wist te vertellen. Dat vind ik een gemiste kans.

Duidelijk website en goede kwaliteit

Wij hebben een nieuw donzen dekbed gekocht. De site beschreef alle voor en nadelen van de verschillende type maar ook wat het afvulgewicht inhield en wat het effect zou zijn. een prima dekbed, even wennen aan het gewicht wat vrijwel nihil is. De warmte is super en voldoet aan wat we verwacht hadden.

fantastisch dekbed.

Ik ben uiterst tevreden over de aankoop van mijn ganzendonzen dekbed. De uitgebreide uitleg over alle types dons heeft daar zeker toe bijgedragen.

Heel goed!

Op de site vond ik alle info (en verder vond ik dat nergens zo volledig!) om kwaliteit tijk en dons te kunnen kiezen, en aan de hand van de prijs uit te maken bij welk dekbed je dan uitkomt. Het gekozen dekbed voldoet volledig aan onze verwachtingen! Super!

Langegracht 59

2312 NW Leiden

071 569 01 03

Over Donzendekbed.nl

Donzendekbed.nl is een Nederlandse online specialist in donzen dekbedden en kussens. Het assortiment omvat een breed aanbod van hoogwaardige dekbedden, kussens en bedtextiel, met een focus op comfort, ademend vermogen en duurzaamheid. Donzendekbed.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar luxe, natuurlijke slaapoplossingen voor een goede nachtrust, met producten die zowel kwaliteit als vakmanschap combineren.