Door een mooie overzichtelijke website eenvoudig een keus te maken

Een goed aanbod en door de overzichtelijke website eenvoudig een keus te maken. Levering was qua product en tijd precies zoals op de site aangeboden

Uitstekend zacht en warm

Slapen er goed onder gebruiken nu alleen de herfst. Wat een verschil met opmaken . Licht je hebt hem zo in de hoes.

geheel naar wens en verwachting

-goede uitgebreide info op website -snelle afhandeling en verzending -geleverd product voldoet aan verwachting, ook qua prijs kwaliteit Top!

Goed advies en een super dekbed

Goed advies en een super dekbed

Goede kwaliteit en service

Ze hebben verstand van wat ze verkopen. Ze denken met je met en willen dat je echt tevreden bent.

Goede en snelle communicatie! Heb nu een top dekbed waar ik oprecht heel erg blij mee ben!

Zeer kwaliteitsvolle producten. Vlot contact - ook telefonisch - met de leverancier.

Goede ervaring.

Correct

Beveel ik aan ieder aan

Geweldige service, goede communicatie en top kwaliteit dekbed, ben er echt super blij mee

Onlangs mijn 2e Westfalen 4 seizoenendekbed aangeschaft, vorige 2 jaar geleden. Mijn nieuwe partner ook super blij, echt een heerlijk dekbed en super kwaliteit

Prima in orde.

Erg fijn dekbed en goed advies gekregen.

Goed advies

Het is een winkel voor goede dekbedden maar het advies is veel waard. Geen flauwekul en duidelijk

Breed assortiment en goede kwaliteit

Afgelopen jaren enkele dekbedden en kussens besteld. Alles top.

Wederom heel tevreden met advies

Tweede aankoop bij Donzendekbed.nl en ben wederom heel tevreden met het advies. Ook nog een product omgeruild en daar werd niet moeilijk over gedaan. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Foute zending snel en goed opgelost.

Vriendelijk en snel

Heel goed. Prima service.

Goed geholpen om een keuze te maken. Fijn en zeer vriendelijk te woord gestaan. Op tijd geleverd. Prima kwaliteit

Snelle levering en een prima site. Heerlijk dekbed.

Goede keuze alles top

Donzendekbet dickenbergh niedersachsen all year bestelt de service en levertijd klopt als vermeld op de website ben er erg blij mee.

Site informatief en helder

Site informatief. Overzichtelijk. Echter geen heldere omschrijving na afloop wat je hebt aangeschaft. Dus reugkoppeling kan beter

Goed advies

Na prettig telefoongesprek met Rien de bestelling van ons Dickenbergh dekbed geplaatst. Het dekbed werd zoals was aangegeven 2 weken later geleverd. Super dank voor je advies en we slapen heerlijk.

Fijne website om dekbed uit te zoeken, en snelle levering, precies zoals omschreven.

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle reactie op vragen, snelle verzending en bezorging in buitenland. Kwaliteit van geleverde dekbed en kussens is ook top!

Fijne service en hele goede prijs kwaliteit verhouding, echt een heerlijk dekbed

Zeer goede klantenservice

Heel gemakkelijk te gebruiken website. Gemakkelijk te bestellen, en een levering conform de afspraak.

Tijd een aandacht voor de klant

Ik bestelde een dekbed met warmteklasse 3. Deze bleek voor mij toch te warm. De medewerkster zocht met mij mee naar een alternatief en het dekbed kan worden geruild. Fijne service, dat vind je niet vaak meer.

Goed advies, snelle levering

Ik was op zoek naar warme winter dekbedden. Per telefoon contact opgenomen, goed advies gekregen. De door mijzelf uitgekozen dekbedden waren voor mijn situatie niet de beste. Meneer heeft mij andere dekbedden geadviseerd, deze besteld. Het zijn heerlijke warme dekbedden. De bestelde dekbedden werden binnen de afgesproken levertijd geleverd.

Langegracht 59

2312 NW Leiden

071 569 01 03

Over Donzendekbed.nl

Donzendekbed.nl is een Nederlandse online specialist in donzen dekbedden en kussens. Het assortiment omvat een breed aanbod van hoogwaardige dekbedden, kussens en bedtextiel, met een focus op comfort, ademend vermogen en duurzaamheid. Donzendekbed.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar luxe, natuurlijke slaapoplossingen voor een goede nachtrust, met producten die zowel kwaliteit als vakmanschap combineren.