Klant vriendelijk

Prettig en rustig goede informatie en goede prijs klasse

Een mooi product (dekbed) ontvangen

Overzichtelijk website en goede prijs kwaliteit verhouding.

een fijne zaak

ze geven goed advies en blijven je behulpzaam tot je dekbed in huis heb . hele aardige mensen

Heel overzichtelijke site, kwaliteitsproducten, perfecte service

Snelle levering, heerlijk dekbed!

Wij hebben gekozen voor een schuddekbed. We werden direct gebeld na bestelling of dit inderdaad onze keuze was omdat het dons zich over het hele dekbed kan verspreiden en je het elke dag moet opschudden. Wij zijn ontzettend tevreden met het dekbed!

Snelle levering van topproduct

Als geschenk voor mijn dochter owv zelf al 38jaar plezier van gelijkaardig (goed onderhouden) dekbed 90% witte poolse ganzendons.

hoog kwaliteit donzen dekbedden, merkbaar verschil

Na een eerdere bestelling kom ik nu voor het 2e dekbed uiteraard weer terecht bij donzendekbed.nl , ook merk ik het verschil tussen de goedkopere en duurdere variant. Mijn keus is dan duidelijk de soepelere tijk.

Duidelijke hulp bij de keuze , goede prijs en snelle levering

Héél positieve ervaring.

Correcte opvolging van de bestelling. Vooral een pluim voor de bijkomende info die ik via de telefoon vroeg. Dus bestellen bij Donsdekbed.nl is voor herhaling vatbaar.

Prettig persoonlijk advies en snelle levering.

Snelle levering, na de aankoop via een prima informatieve website

Een prima informatieve website. Dat is belangrijk bij een dure aankoop zoals deze. En de levering was sneller dan aangekondigd, dus ook heel prettig.

uitstekend geregeld

goede ervaring.

deskundig en goed advies

deskundig en goed advies. En het dekbed bevalt uitstekend.

Heel fijne kwaliteit dekbedden en uitgebreide service

Ik heb voor verschillende seizoenen een dekbed gekocht bij Donzendekbed.nl en de dekbedden zijn echt heel erg fijn. Ook is de winkel goed telefonisch bereikbaar (ik woon er ver vandaan) en werd er dan uitgebreid meegedacht over welk soort dekbed past bij mijn wensen en budget.

Ik heb een donzendekbed besteld en vooraf telefonisch overleg gehad met een van de medewerkers. Het advies was goed en het dekbed is fantastisch. Zelden zo goed geslapen.

Kwaliteit bestaat nog

Na eerder al een zomer dekbed Emsland aangeschaft te hebben nu een all year er aan toegevoegd. Lichter dan een veertje want 100% dons in een supersoepele tijk. Met mijn Egyptisch katoenen overtrek en onderlakens lig je als een keizer. Omdat je toch een groot deel van je leven in bed ligt is dat een luxe die je moet gunnen! Kost een paar centen maar meer dan waard. De levering van donzendekbed.nl was uitstekend en de dekbedden werden binnen de aangegeven tijd geleverd.

Prachtig donsdeken

Goede ervaring

in alle rust en vriendelijkheid geholpen

het bestelde dekbed beviel mij niet en ik besloot naar de winkel te gaan zodat ik kon ervaren hoe de verschillende dekbedden aanvoelden. prima geholpen. kop koffie erbij ( bakje water voor de hond) zodat ik in alle rust kon beslissen.

Duidelijke informatie en uiteindelijk een super dekbed ontvangen

Ik wist niets van donzen dekbedden maar op de site werden heel duidelijk de voor- en nadelen van de diverse soorten uitgelegd en kon ik uiteindelijk een goede keuze maken. Het bestelde dekbed kwam ruim binnen de opgegeven levertijd aan en ik slaap sindsdien heerlijk warm en comfortabel.

vlot

perfecte emballage en op het eerste zicht prima kwaliteit.

Ruime keuze met goed advies

Voordelig en makkelijk keuze maken,snelle levering

Snelle verzending en ruime keuze

Dit keer een nieuw kussen besteld, levering was zoals altijd snel. Veel keuze aan producten.

Perfect dekbed

De site van donzendekbed.nl is zeer informatief. Alle relevante aspecten van een goed dekbed worden uitgebreid aan de orde gesteld. Ik heb verschillende andere sites bezocht voor informatie, maar deze staat met stip bovenaan. Er is ruime keus in kwalitatief (zeer) goede dekbedden. Ik heb van Dickenbergh de 4-seizoenen Mecklenburg (200-220) gekocht. Men had een leuke korting. Het dekbed overtreft mijn verwachtingen. Het is licht en slaapt daardoor voortreffelijk. Het tijk (150Nm) voelt heerlijk aan. Kortom: mijn beste dekbed die ik ooit gekocht heb.

Aanrader

Goede site, met veel feitelijke informatie, toegankelijk personeel en inmiddels zijn we in het bezit van een superfijn dekbed!

Deskundig en behulpzaam.

Langegracht 59

2312 NW Leiden

071 569 01 03

Over Donzendekbed.nl

Donzendekbed.nl is een Nederlandse online specialist in donzen dekbedden en kussens. Het assortiment omvat een breed aanbod van hoogwaardige dekbedden, kussens en bedtextiel, met een focus op comfort, ademend vermogen en duurzaamheid. Donzendekbed.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar luxe, natuurlijke slaapoplossingen voor een goede nachtrust, met producten die zowel kwaliteit als vakmanschap combineren.