Ruim aanbod. Wel prijzig, maar geen spijt van de keuze. Daarnaast werd het een stuk sneller geleverd dan verwacht!

Snelle reactie

Prima terugkoppeling bij verzoek tot opsturen retourlabel.

De beschrijving van het dekbed klopt met de ervaring. Erg fijn.

Het dekbed is niet te warm en niet te koud. Goed voor alle seizoenen en passend bij mijn postuur.

Goede omschrijving op de site en een heerlijk dekbed

Het Dickenbergh all year ganzen donsdekbed van dekbed.nl is een aanrader. Snelle levering en ook nog eens een leuke korting.

Schitterend dekbed

Na ervaring van een vorige levering nu van dit merk een winterdekbed gekocht. Op de website is het eenvoudig een dekbed te selecteren. De levering is volgens planning verlopen.

Top bedrijf!

Betrouwbaar, goed advies en heerlijke dekbedden. Mooie kwaliteit.

Zeer goed dekbed

Snel geleverd, verzorgde levering

Levering en communicatie naar wens

En we slapen er heerlijk onder!

Top dekbed en goede service

Goede uitleg op de site. Dekbed besteld en snelle levering. Helaas na uitgebreid testen na ca 6 weken het dekbed toch terug moeten sturen. Geen probleem, geld wordt teruggestort. Direct ook weer een nieuw dekbed besteld

vriendelijk, correct en mooi afgeleverd

Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon betreffende info over het gevraagde product. Correcte omschrijving en info op de website alsook mooi verpakt afgeleeverd.

Fijne zaak, prima advies

Jaren geleden zijn we in Leiden geweest om een nieuw winterdekbed aan te schaffen. We wisten niet goed welke en wilde ons laten voorlichten. Het is een Dickenbergh geworden. Onlangs online ook 2 DIckenbergh kussens gekocht. Hadden we veel eerder moeten doen. Geen spijt dus ! prima zaak.

Goede kwaliteit/prijs

Goed donzen kussen

Goede kwaliteit dekbedden, zeer zorgvuldig verzonden en bezorgd

Duidelijke, volledige website. Heldere info over levertijden. Dekbedden waren zorgvuldig verpakt en verzonden.

Wil je lekker warm de winter door? Kies een Ganzendonzen dekbed!

Na verschillende soorten dekbedden te hebben gehad, wilden wij wel investeren in een GOED en WARM dekbed. Alle info kun je op deze website vinden. Dus geen klantenservice nodig gehad, maar het kan natuurlijk wel als je twijfels heb. Wij hebben voor een Dickenbergh Mecklenburg gekozen en het is heerlijk warm. Valt lekker over je heen etc. Levertijd kwam overeen. Dus al met al vol lof over deze onderneming.

Goed service

Telefonisch goede en duidelijke en eerlijke service gehad.

Lekker licht, warm en comfortabel en prachtig afgewerkt

Bij het uitpakken konden we niet geloven dat zo’n licht dekbed zo warm kon zijn. Maar dat was het wel! Niet broeierig en heerlijk comfortabel warm. De mooie afwerking was de strik. Kortom zeer tevreden en een aanrader.

Helder advies, levering volgens afspraak

Ik twijfelde tussen twee dekbedden. Ik kreeg dezelfde dag nog een passend advies. Dekbed werd geleverd binnen de aangegeven levertijd. Prima werk.

Top bedrijf

Omdat wij graag de dekbedden wilde zien en voelen hebben we een afspraak gemaakt. We zijn zeer prettig ontvangen en fantastisch geholpen door Rien. Neemt echt de tijd en geeft duidelijke uitleg. Donzen dekbed nu 2 weken in huis en deze bevalt ons erg goed. Donzendekbed.nl is een echte aanrader.

De leveringstijd is op mijn verzoek ingekort, zodat ik het dekbed op tijd in huis had, voor mijn vakantie. Het dekbed voldoet aan alle verwachtingen.

Geweldige kwaliteits dekbedden met uitstekende service

Al meerdere dekbedden hier besteld. Prachtige exclusieve kwaliteit en zeer goede service en advies. Ook bij sommige merken is vulling op maat naar wens mogelijk.

Wij zijn zeer tevreden van ons dekbed.

Zeer goed advies en service

Al eerder winter dekbedden gekocht en bevalt uitstekend, zeer goede kwaliteit. Gaan binnenkort ook zomer dekbedden aanschaffen. Alle mogelijkheden zijn uitvoerbaar.

Uitstekende service

Ik kan niet anders dan 5 sterren geven. Alles prima bevallen, duidelijke updates over status en tijdige en keurige verzending.

maximale score spreekt voor zich !

perfect !

Langegracht 59

2312 NW Leiden

071 569 01 03

Over Donzendekbed.nl

Donzendekbed.nl is een Nederlandse online specialist in donzen dekbedden en kussens. Het assortiment omvat een breed aanbod van hoogwaardige dekbedden, kussens en bedtextiel, met een focus op comfort, ademend vermogen en duurzaamheid. Donzendekbed.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar luxe, natuurlijke slaapoplossingen voor een goede nachtrust, met producten die zowel kwaliteit als vakmanschap combineren.