Aan te bevelen: goed advies, veel keuze en goede kwaliteit!

Goede ervaring met donzendekbed.nl; de winkel zelf heeft meer het karakter van een magazijn. Er is veel keuze en de dekbedden zijn van goede kwaliteit. Het advies is plezierig en professioneel en je krijgt absoluut niet het idee dat je het duurste product word aangepraat. Ik zou deze winkel zeker aanbevelen.

Prima product, snel geleverd

Met name de uitleg op de site waar je op moet letten is heel duidelijk. Nu gaat het over een kussen, maar ik heb al eerder een dekbed via deze site gekocht. Het dekbed voldoet ook prima

heel correct verzonden en zalig onder geslapen

materiaal dik in orde, tot nu toe goed geslapen, zullen afwachten in de winter onder mijn 4 seizoenendekbed.

Zeer overzichtelijke website en een snelle levering.

Prettige website met duidelijke informatie waardoor het ontzettend eenvoudig is een juiste keuze voor een dekbed tot maken. Het dekbed wordt in de aangegeven tijd geleverd in een professionele verpakking.

Snelle levering, fijne klantenservice

Alles helemaal goed verlopen! Goed contact gehad met klantenservice. Prachtig, kwalitatieve producten.

Snel bezorgd, terwijl ik eigenlijk te laat was met bestellen

Prima dekbed, heel erg blij mee. Niet te warm en niet te koud. Precies goed.

Het dekbed was toch te licht en ook liever een twee persoons dekbed. Het terug sturen was erg makkelijk!

Voorlopig 100% tevreden .

Ik heb mijn dekbed (Dickenbergh Niedersachsen 4-seizoenen) nog maar een paar weken en gebruik nu enkel het zomerdekbed en dat voldoet prima = superlicht en aangenaam , ook door de fijne tijk van donsbatist. Over het gebruik van het najaarsdeel kan ik nog niks zeggen , behalve dat het er kwalitatief goed uitziet en voelt . Verder werd het dekbed veel sneller geleverd dan de aangegeven 10 werkdagen , wat positief is natuurlijk .

Klantenservice met een hoofdletter K

Het was zo fijn om zo geholpen te worden met als eindresultaat het juiste product voor mijzelf. Ik geniet nog steeds van mijn aankoop.

Prima dekbed en zeer goed verpakt geleverd

We moeten het nog uitproberen, maar het voelde goed aan en zag er mooi uit. Super licht qua gewicht.

Super snelle levering. Goede kwaliteit voor een goede prijs. In èèn woord TOP

Ik heb online een dekbed en overtrek gekocht. Overtrek werd al eerder verzonden. Dekbed was binnen 2 weken geleverd. Ben zeer tevreden.

Goede omschrijving waar je op moet letten bij kopen van een kussen. Echt top en genoeg keuze en kwaliteitsmerken.

Prima service en heerlijk dekbed

Fantastisch dekbed. Goede uitleg op de site o er de verschillende dekbedden

Zo licht toch goede tempratuur heerlijk donsdek

Prachtig verpakt,heerlijk donsdek,ben er zo blij mee.

Wat een heerlijk, lichtgewicht dekbed

Ben wel benieuwd of het all year dekbed in de winter warm genoeg is

Door de prima info nu een heerlijk dekbed

De informatie op de website is helder en duidelijk. Het kiezen van het juiste dekbed wordt zo wel heel eenvoudig gemaakt. Top. Daarnaast verloopt het hele proces priecies zoals beschreven (levertijd, serivce). Volgende koop zeker weer via donzendekbed.nl

Snelle service, heldere uitleg op website!

Geleverd op beloofde datum, ondanks Corona drukte. Heldere uitleg op de site over verschillende dekbedden is erg uitgebreid.

Geweldige volledige site!

Via mail een paar vragen gesteld waar ik direct antwoord op kreeg. Plezierig. Uiteindelijk de Dickenberg Holstein 90 all year dekbed gekozen. Qua ervaring: heerlijk licht, lijkt goed maar omdat de warmte al snel begon dit jaar heb ik nu mijn zomerdekbed gepakt (daarom dit donzen dekbed dus slechts een paar weken kunnen testen) en ga ik met dit heerlijke donzen dekbed in het najaar weer verder. Voor mij de eerste keer een donzen dekbed, wel altijd in het buitenland en eigenlijk vond ik dat altijd zo fijn dat ik er thuis ook eentje wilde. Veel dekbedden vergeleken en omdat deze prijs best netjes was, deze gekozen. Ik ben benieuwd of ik met dit all year dekbed ook in de wat koudere maanden het warm genoeg heb.

prima geregeld

prima geregeld

goede voorlichting en levering

Vooraf een telefoontje gepleegd en heel goed voorgelicht over de zomerdekbedden. Het dekbed is erg mooi in afwerking. En heeft een keurmerk omtrent diervriendelijk produceren. Toch lijkt mij dit dekbed in de hoogzomer nog te warm. Maar in het voor- en najaar is dit een prima keus. Al met al een positieve ervaring!

Beste retailer van 2020

Keuze gemaakt, als het niet bevalt mag je altijd ruilen. Kun jij niet "jouw" dekbed vinden, dan krijg je je geld terug. Bij de Bijenkorf webshop mag je niet eens ruilen, wat wettelijk wel is toegestaan. Geef mij maar donzendekbed. nl

goede voorlichting en zeer coelante behandeling

bij bezoek aan de winkel goede voorlichting en gedegen advies en daarbij het laten zien van de artikelen plus de informatie hoe het een en ander is op gebouwd

Snel en efficiënt

Eenvoudige website, goede uitleg, veel keuze. Afhandeling liep geheel volgens aankondiging. Zeer tevreden.

Uitstekende service, alle wensen worden vervuld!

De service was ongekend goed, alles kon, vrijblijvend en met uitsluitend tevredenheid bij de klant tot doel.

Langegracht 59

2312 NW Leiden

071 569 01 03

Over Donzendekbed.nl

Donzendekbed.nl is een Nederlandse online specialist in donzen dekbedden en kussens. Het assortiment omvat een breed aanbod van hoogwaardige dekbedden, kussens en bedtextiel, met een focus op comfort, ademend vermogen en duurzaamheid. Donzendekbed.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar luxe, natuurlijke slaapoplossingen voor een goede nachtrust, met producten die zowel kwaliteit als vakmanschap combineren.