Adequaat

Product is conform beschrijving, de levering binnen de opgegeven termijn en de kwaliteit van product is uitstekend.

Heldere informatie op de website en prima levering

De informatie op de website vond ik uitgebreid en gaf prima antwoord op mijn vragen. Zo Kun je goed een keuze maken. Na bestelling werd in keurig op de hoogte gehouden. Ik zou zo weer een bestelling plaatsen!

Prima uitleg over het product en goede service

Afspraak gemaakt en op de zaak een goede uitleg gehad over de diverse dekbedden. Daarna konden we een keuze maken en dat bleek achteraf de beste te zijn. Aardige mensen en goed product, prima service.

Chat contact en goede levering, conform afspraken.

nette verpakking in omdoos en zeer snel geleverd

het dekbed zelf heb ik vanwege de hittegolf nog niet gebruikt....

uitstekend!

zeer tevreden!

Prima persoonlijke service en informatie.

Na telefonische duidelijke en goede informatie is een keuze snel en goed te maken.

fantastische kwaliteit, snel geleverd

Op de website worden vrij lange levertijden vermeld maar in de praktijk had ik mijn nieuwe zomerdekbed al na een paar dagen in huis. Niet goedkoop maar dan heb je wel wat!

Groot assortiment voor de slaapliefhebber

Nieuw kussen besteld. Veel keuze en duidelijke omschrijving van het product (belangrijk als je het niet thuis kunt testen). Snelle levering.

goede, vriendelijke service

Snelle reactie op mails. Kwalitatief product. Ik slaap heerlijk onder mijn donsdeken.

Best service!

I have now bought all mine and my mom s duvets here and I mainly come back, even if I relocated to CH, for the great service and products!

Gewoon goed

Alles goed geregeld

Top. Zoals een webwinkel hoort te zijn.

Alle beloftes mooi nagekomen. Top kwaliteitsproducten.

Prachtig kussen. Prima service.

Perfect 90% donzen dekbed

Dickenbergh Holstein90 All Year 140x200 , Duitse kwaliteit

Pluspunten

Leveren zonder problemen orders worden netjes afgehandeld

Pluspunten

Ze weten gewoon echt alles over donzen dekbedden en de dekbedden die ze verkopen zijn van super kwaliteit. Heel blij met ons nieuwe warme dekbed. Ruime keuze en goede hulp bij de aankoop.

Pluspunten

snelle levering met goede kwaliteit!

Pluspunten

snelle levering, heerlijk dekbed!

Pluspunten

Allervriendelijks! Zeer behulpzaam met kiezen van warmte, vulkracht en soort tijk.

Geen Wij slapen als marmotten onder de dekbedden!

Pluspunten

Duidelijk verhaal op de site. Er zijn verschillende prijsklassen. En ook voldoende aanbod. Het briefje bij de verzending met het telefoonnummer van de zaak. En de mogelijkheid om vragen te kunnen stellen is zeer prettig.

Pluspunten

Vakkundig advies en zeer betrouwbaar

Pluspunten

Goed advies, prima product, snelle levering, goede prijs.

Langegracht 59

2312 NW Leiden

071 569 01 03

Over Donzendekbed.nl

Donzendekbed.nl is een Nederlandse online specialist in donzen dekbedden en kussens. Het assortiment omvat een breed aanbod van hoogwaardige dekbedden, kussens en bedtextiel, met een focus op comfort, ademend vermogen en duurzaamheid. Donzendekbed.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar luxe, natuurlijke slaapoplossingen voor een goede nachtrust, met producten die zowel kwaliteit als vakmanschap combineren.