Complete en zeer informatieve website

Helder en probleemloze bestelling, betaling en levering. Dekbed is inderdaad heerlijk licht en warm.

Aan te bevelen

Levering binnen de vooropgestelde leveringstermijn van ons prachtig donsdeken

Super kwaliteits dekbed!! Slaapt heerlijk!

Topkwaliteit!

prima website, duidelijke uitleg, goede service

veel informatie op de website, zodat een keuze weloverwogen gemaakt kan worden

Goede telefonische service en voorlichting

Ik ben telefonisch zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Ik ben heel erg tevreden met de aankoop van het donzen dekbed. Het voldoet perfect aan mijn verwachtingen.

Dickenberg Holstein 90 Prachtig dekbed, lekker warm en licht,

Zo lekker, zacht, licht en warm. Goede prijs kwaliteit en top service

Donsdekenkussen

In een woord : ZALIG!

Correcte afhandeling. Duidelijke communicatie.

Alles netjes op tijd geleverd

Alles kwam op tijd en goede kwaliteit spullen. Prima!

Fijne service en heerlijk dekbed

Na telefonisch advies en uitgebreid lezen van de website gekozen voor een Dickenberg Mecklenburg All year Light. Deken is heerlijk licht, flexibel en heerlijk warm. Geen zwaar voelend dekbed wat op je voeten ligt als je op je rug slaapt. Onze kamer is 18'C en het dekbed is dan warm, soms naar mijn mening zelfs te warm, maar dan sla ik het dekbed even open en is het weer comfortabel. Mijn vrouw heeft nu hetzelfde type dekbed gekocht, maar dan bij het voeteneind extra laten opvullen. Ze heeft nu geen last meer van koude voeten, wat ze met andere dekbedden weleens had. Verder nog een tip: laat knoopsgaten aanbrengen dan kun je evt nog een zomervariant vastmaken aan de all year variant. Maar naar mijn mening is dat meer voor mensen die het snel koud hebben. Ik overweeg nu om de zomerversie te kopen aangezien dit een prima optie lijkt voor de wat warmere dagen als dit all year dekbed waarschijnlijk te warm zal zijn voor mij.

Geweldige service en kwaliteit

Geweldige persoonlijke service en kwaliteit. Veel aandacht voor klant / klantwensen. Heldere uitleg over verschillende dekbedden. Goed advies. En ook flexibel tav omruilen dekbed.

Uitstekende service!!

In 1 woord: geweldig!! Uitstekende service en geweldige kwaliteit.

perfectie

Perfecte levering. correcte info en een zalig donsdeken. Zeker prijs/kwaliteit

Goed product en goede service

Duidelijke informatie op een overzichtelijke site was voor mij doorslaggevend om bij jullie te kopen.

Als prettig en perfect !

Als prettig en perfect !

Geweldig dekbed.

Ik heb nu een dekbed waar ik heel blij van wordt als iemand vraagt welk dekbed ik het beste kan nemen beveel jullie aan TOPPER. VRIENDELIJKE GROETEN Geke van der Vleuten.

Top servie

Mijn zoektocht naar een nieuw donzen dekbed was dankzij Donzendekbed.nl een leuke ervaring. Mijn vragen werden aan de telefoon direct, vakkundig en uitermate vriendelijk beantwoord. De mogelijkheid om het dekbed binnen 100 dagen terug te sturen is heel prettig maar daar ga ik zeker geen gebruik van maken, ik wil nooit meer anders! Binnenkort gaan we ook voor mijn zoon een dekbed bij Donzendekbed.nl bestellen.

mijn ervaring met Donzendekbed.nl is in één woord : voortreffelijk !

Ik heb diverse keren telefonisch contact gehad en de duidelijkheid en vertrouwelijkheid die ik daarbij kreeg maakte diepe indruk ! Zulke fijne winkels vindt je niet meer zo gauw! Ook de service die ik kreeg was fantastisch!

Goed advies

Goed geholpen,mocht er wat mis gaan word het ook direct keurig opgelost. Ik blijf een tevreden klant.

Goed advies gekregen. Het dekbed is geweldig

Heldere uitleg over producten, waardoor snel inzicht in keuzemogelijkheden ontstaat.

Met een geavanceerde webshop kan snel inzicht worden verkregen in productaanbod (merk) en voor vergelijking van diverse soorten per merk. Tevens beschikt dit bedrijf over een deskundige back-office voor beantwoording van vragen/ toelichting en ondersteuning bij koopopties.

Heel fijne ervaring

Bestelling snel ontvangen. Mooie producten. Dik tevreden.

Heel zorgvuldig en klantvriendelijk.

Toen de levering iets langer duurde, kwam ongevraagd het aanbod te annuleren.

Zeer Fijn en net bedrijf om zaken mee te doen

Persoonlijke mail van het bedrijf ivm omstandigheden waar zij ook niks aan konden doen. Wel erg attend! Voor de 3 de maal besteld en wederom zeer tevreden. Goede kwaliteit en service!

Wederom van goed advies voorzien en super geholpen!

Verleden jaar rond deze periode hebben we bij donzendekbed.nl een dekbed gekocht. Omdat we toen van goed advies zijn voorzien en super geholpen zijn, zijn we teruggekomen voor de aanschaf van een kussen. Er is niks veranderd! Ook nu weer van goed advies voorzien en super geholpen. Mocht het kussen 14 dagen uitproberen wat niet nodig bleek te zijn. Het was gelijk de goede keuze. Ik kom zeker weer terug bij donzen dekbed.nl als we een dekbed, kussen of anderszins voor de slaapkamer nodig hebben. Chapeau donzen dekbed.nl!

Langegracht 59

2312 NW Leiden

071 569 01 03

Over Donzendekbed.nl

Donzendekbed.nl is een Nederlandse online specialist in donzen dekbedden en kussens. Het assortiment omvat een breed aanbod van hoogwaardige dekbedden, kussens en bedtextiel, met een focus op comfort, ademend vermogen en duurzaamheid. Donzendekbed.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar luxe, natuurlijke slaapoplossingen voor een goede nachtrust, met producten die zowel kwaliteit als vakmanschap combineren.