perfecte kwaliteit en goede service

Goede adviezen via de telefoon en product voldoet volledig aan de verwachtingen. Prima prijs-kwaliteit verhouding.

excellent

perfect

Goede service en de dekbedden zijn fantastisch.

Goede ervaring

Dickenbergh dekbedden besteld en levertijd was zoals van te voren aangegeven wat langer. Prima levering dus. We hebben ze nu drie maanden in gebruik en we zijn er zeer tevreden mee.

Kwaliteit this is bezorgd.

Heerlijk licht & luchtig donzen zomer dekbed. We slapen als een roos!

Uitstekende producten voor een betaalbare prijs

We hebben m.b.v. de website eenvoudig een prima keuze kunnen maken en zijn inmiddels dik tevreden met onze 4 dekbedden en 2 kussens.

Zeer goede en duidelijke info op de site en perfecte service

Zeer goede en duidelijke info op de site en perfecte service

Prima.

Goed bereikbaar. Snelle levering.

Levering was op tijd en kwaliteit boven verwachting

Het dekbed voldoet zelfs beter dan verwacht.

Fijn donzen dekbed

Ons donzen dekbed kwam netjes in een doos en hoes aan. Kwaliteit is mooi, het ligt heerlijk. De all year light is niet heel dun en is erg aangenaam. In de zomer zal hij te warm zijn en in de winter te dun, maar voor de lente en herfst is hij wat ons betreft perfect.

Fantastisch!

Meerdere dekbedden en hoofdkussens aangeschaft, snelle levering en goede service. De keuze is enorm voor ieder wat wils! Goede uitleg en informatie waarbij je de juiste aankoop kan doen. Wij zijn er helemaal blij mee!

Heerlijk licht dekbed

Het dekbed werd vlot afgeleverd en is heerlijk licht in gebruik!

Duidelijke website, snelle en mooi verpakte levering.

De website bied een overzichtelijke duidelijke lijn om precies het juiste dekbed te kiezen.

9score

Erg tevreden. Goede service. Ontvangen in 8 dagen.Donzendekbed goede kwaliteit。bedankt.

Zeer goede kwaliteit. Prima service. Vlotte levering.

Jammer dat de kusen een uit stapje heeft gemaakt.Maar slaapt HEERLIJK

Geweldige zaak, prima advies en snelle service.

Een dikke aanrader om er te kopen.

Stipte en correcte afhandeling.

De omschrijvingen zijn duidelijk. Maar toch nog onvoldoende omdat wij een dikker dekbed hadden verwacht. Dit verschil is moeilijk uit te maken , zelfs na ontvangst van het dekbed nogmaals op de site gegaan om te zien waar we mis waren, maar niet kunnen achterhalen. Internet aankopen blijven zo véél minder duidelijk dan in een winkel waar je de look en feel hebt. De prijzen lijken me op dit vlak dan ook te duur in vergelijk met een winkel.

Zeer vriendelijk personeel

Zeer vriendelijk te woord gestaan door een medewerker voor de kortingscode. We hebben mijn broer een Dickenbergh Holstein 90 all year cadeau gedaan. Wij zijn daar al in het bezit van. Voor hem geldt hetzelfde als voor ons: een top dekbed!

Alles zoals vermeld op website

Overzichtelijke site met betrouwbare leverinfo.

Goede kwaliteit/prijsverhouding.

Heerlijk dekbed, en keurig.verzorgd .

Goede producten en snelle levering!

Producten doen aan de verwachting, wel aan de prijs maar dan heb je ook echt goede kwaliteit. Kussens liggen echt lekker en zijn een aanrader! Producten makkelijk online te bestellen en volgende dag al geleverd, snelle en correcte levering.

Geweldig snelle levering.

Geweldige dekbedden en kussens.Wij slapen er heerlijk warm door.

Heerlijk luxe dekbed

Dit dekbed is superzacht en voelt heerlijk licht aan, is voldoende warm voor voor- en najaar, voelt lekker om je heen. Nog niet eerder zo’n luxe dekbed gehad. Prijs/kwaliteit is dan ook uitstekend!

Super snelle service, erg blij met mijn keuze

Langegracht 59

2312 NW Leiden

071 569 01 03

Over Donzendekbed.nl

Donzendekbed.nl is een Nederlandse online specialist in donzen dekbedden en kussens. Het assortiment omvat een breed aanbod van hoogwaardige dekbedden, kussens en bedtextiel, met een focus op comfort, ademend vermogen en duurzaamheid. Donzendekbed.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar luxe, natuurlijke slaapoplossingen voor een goede nachtrust, met producten die zowel kwaliteit als vakmanschap combineren.