Goede ervaring

Ik ben klaar bij klanten vertellen Ik heb een probleem want een klant van mij heeft een review geschreven bij klanten vertellen maar we worden niet geplaatst omdat die klant heeft geen factuur opgestuurd maar de meiden waar ik ervan klanten vertellen heeft mij goed geholpen maar helaas nog steeds niet mogelijk om de review van mijn klant geplaatst wordt ik vind de heel jammer Ik hoop bij klanten vertellen iets aan doen want niet elke klant of consumenten hebben zoveel tijd om factuur te sturen factuur te scannen of foto maken om naar de klanten vertellen ga sturen dat is eigenlijk niet eerlijk Ik heb er veel de factuur voor de klant maar ik mag ook niet naar jullie toe sturen.

Goed en duidelijk geholpen

Snelle reactie op vragen. Behulpzaam. Duidelijk systeem,

Samenwerking is zeer positief

Wij hebben met een hoop verschillende reviewpartijen gewerkt, maar wij waren al snel verkocht aan de praktische voordelen die Kiyoh/Klantenvertellen bood (met betrekking tot design, UX, SEO en conversie). Toen nog niet wetende, dat de service OOK fantastisch was! Als er een wens is vanuit onze kant wordt ik keurig op de hoogte gehouden. Een investering in een reviewsysteem als deze is de moeite echt waard.

Top, liepen tegen een probleem aan, in eerste instantie wisten ze geen oplossing. Gaven aan hier snel op terug te komen en dit gebeurde ook waarna het snel is opgelost.

Fijn gesprek gehad

Fijn en leuk gesprek gehad met Priscilla. Daarnaast heeft ze mij goed geholpen.

Niets op aan te merken

Hele goede uitleg en prima oplossing.

Hele goede heldere uitleg gekregen met de oplossing van een probleem. Het is duidelijk dat men openstaat voor opbouwende kritiek.

Al jaren prima tevreden

Wij gebruiken al jaren de diensten van Kiyoh naar tevredenheid.

Maatwerk service!

Vriendelijk, begripvol, maatwerk oplossing geboden

Goede ervaring met specialisten

Wij zijn inmiddels 6 jaar klant. We werden recent spontaan gebeld met dat de manier waarop wij uitnodigingen sturen mogelijk niet de efficiëntste manier was. Ik begreep het gesprek in eerste instantie niet en dat het meer een verkoopgesprek was dat we beter de uitnodigingen via Kiyoh kunnen verzenden dan via onze eigen mailserver (wat wij vanuit privacybelang toepassen). Niets bleek minder waar. De beste specialist wilde me slechts adviseren zonder belang. Hierop hebben wij de wijze van uitnodigen aangepast en verbeterd. Hopelijk resulteert dit bij ons in nog meer beoordelingen. Ben en blijf positief over Kiyoh/Klantenvertellen!

Duidelijke communicatie

Ik heb een duidelijke communicatie gehad waarna snel gehandeld kon worden. Dit is als bedrijf zijnde erg prettig als je op deze manier met elkaar samen kunt werken. Ze denken goed mee naar een oplossing!

Snelle respons

Probleem met zichtbaarheid review , gemeld en gelijk reactie gekregen.

Prima geholpen!

Snel opgelost.

Vriendelijk en deskundig te woord gestaan

Naar aanleiding van de vragen die wij hadden zijn we goed geïnformeerd door Priscilla. Het was een prettig gesprek!

Een heel goede behandeling.

Heel klantvriendelijk

Prima ervaring

Altijd de juiste oplossing

Super snelle reactie

Erg fijne communicatie, ons probleem is erg snel opgelost.

Prijs meer dan verdubbeld en krimpflatie ten top

Sinds de overname enkele jaren terug is de prijs denk ik meer dan verdubbeld terwijl de functionaliteit enorm is uitgekleed. Ik kan nu voor het meer dan dubbele tarief slechts 300 uitnodigingen per maand versturen, terwijl het voorheen onbeperkt was. Kom er nu ook achter dat ik opeens geen xml feed meer kan gebruiken. Zonder aankondiging vooraf is dat uitgeschakeld. Mag dat dan weer bijkopen voor 240 euro per jaar waarop een korting van 50% gegeven kan worden. Lijkt aardig maar dit zijn gewoon onbetrouwbare praktijken. Uitzuigers.

Simpel een hele goedse ervaring

Priscilla voelt eea goed aan, is service maar ook zeker vraag gericht bezig. Luister goed en legt alles goed en duidelijk uit. Kunnen nog veel andere bedrijven met een service afdeling van leren!

vriendelijk en oprecht

telefonisch contact gehad met klanten vertellen.keurig netjes en vriendelijk geholpen.toonden begrip voor ons als bedrijf maar ook voor de klant die een revieuw heefd geplaatst. ze hebben service hoog in het vaandel en zij transparant.

Snelle en goede hulp

Er was een probleem dat ik zelf niet kon oplossen, via de mail kreeg ik snel goede hulp.

Snelle klantenservice

Mijn ervaringen tot nu toe zijn zeer goed met Kiyoh, als ik contact met ze opneem bv. om te helpen met instellingen, dan zijn ze altijd zeer snel met hun antwoorden.

Helder en goed gesprek

Na het plaatsen van een reactie onder een patiëntenreactie ontving ik een foutmelding. Dit heb ik gemeld bij het info mailadres van klanten vertellen. Hierop werd ik dezelfde middag nog teruggebeld. Inmiddels was op onverklaarbare wijze de reactie toch geplaatst. Het probleem had zich vanzelf opgelost. Derhalve was het een prettig gesprek met duidelijke vervolgstappen als het probleem zich nogmaals voordoet. Dat geeft vertrouwen! Dank voor de snelle reactie en de fijne terugkoppeling met een duidelijke afspraak.

Uitstekend en snel geholpen. Bedankt nogmaals!

Dr Hub van Doorneweg 169

5026 RC Tilburg

Over Kiyoh Klantbeoordelingen

Kiyoh is sinds 2009 actief in het aanbieden van reviewsystemen. Wij werken voor grote en kleine webshops en hebben intensieve samenwerkingen met toonaangevende partners, zoals o.a. Thuiswinkel Waarborg. Online beoordelingen zijn de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Ons kantoor is gevestigd in Tilburg. Met een enthousiast team werken we dagelijks aan het verbeteren van de klanttevredenheid in Nederland. Dat doen we niet alleen met kiyoh, maar ook klantenvertellen helpt bedrijven met het verzamelen van beoordelingen.