Snelle respons

Probleem met zichtbaarheid review , gemeld en gelijk reactie gekregen.

Prima geholpen!

Snel opgelost.

Vriendelijk en deskundig te woord gestaan

Naar aanleiding van de vragen die wij hadden zijn we goed geïnformeerd door Priscilla. Het was een prettig gesprek!

Een heel goede behandeling.

Heel klantvriendelijk

Prima ervaring

Altijd de juiste oplossing

Super snelle reactie

Erg fijne communicatie, ons probleem is erg snel opgelost.

Prijs meer dan verdubbeld en krimpflatie ten top

Sinds de overname enkele jaren terug is de prijs denk ik meer dan verdubbeld terwijl de functionaliteit enorm is uitgekleed. Ik kan nu voor het meer dan dubbele tarief slechts 300 uitnodigingen per maand versturen, terwijl het voorheen onbeperkt was. Kom er nu ook achter dat ik opeens geen xml feed meer kan gebruiken. Zonder aankondiging vooraf is dat uitgeschakeld. Mag dat dan weer bijkopen voor 240 euro per jaar waarop een korting van 50% gegeven kan worden. Lijkt aardig maar dit zijn gewoon onbetrouwbare praktijken. Uitzuigers.

Simpel een hele goedse ervaring

Priscilla voelt eea goed aan, is service maar ook zeker vraag gericht bezig. Luister goed en legt alles goed en duidelijk uit. Kunnen nog veel andere bedrijven met een service afdeling van leren!

vriendelijk en oprecht

telefonisch contact gehad met klanten vertellen.keurig netjes en vriendelijk geholpen.toonden begrip voor ons als bedrijf maar ook voor de klant die een revieuw heefd geplaatst. ze hebben service hoog in het vaandel en zij transparant.

Snelle en goede hulp

Er was een probleem dat ik zelf niet kon oplossen, via de mail kreeg ik snel goede hulp.

Snelle klantenservice

Mijn ervaringen tot nu toe zijn zeer goed met Kiyoh, als ik contact met ze opneem bv. om te helpen met instellingen, dan zijn ze altijd zeer snel met hun antwoorden.

Helder en goed gesprek

Na het plaatsen van een reactie onder een patiëntenreactie ontving ik een foutmelding. Dit heb ik gemeld bij het info mailadres van klanten vertellen. Hierop werd ik dezelfde middag nog teruggebeld. Inmiddels was op onverklaarbare wijze de reactie toch geplaatst. Het probleem had zich vanzelf opgelost. Derhalve was het een prettig gesprek met duidelijke vervolgstappen als het probleem zich nogmaals voordoet. Dat geeft vertrouwen! Dank voor de snelle reactie en de fijne terugkoppeling met een duidelijke afspraak.

Uitstekend en snel geholpen. Bedankt nogmaals!

Nemen de tijd

Priscilla heeft goed geholpen! Was na goed zoeken uiteindelijk een klein probleempje aan onze kant. Nam snel contact op. Eigenlijk niks te klagen. :)

Priscilla is vriendelijk EN klantgericht

Priscilla is behulpzaam en doet dat met enthousiasme, wat een zeer prettige telefoonervaring oplevert. Aanrader!

Snel en correct opgelost

In onze reviewpagina waren de beoordelingsvragen verwijderd. Klantenvertellen geinformeerd en die heeft het snel en correct opgelost.

Zeer slecht

Zeer teleurstellende ervaring met dit bedrijf Enkele jaren geleden overwoog ik een abonnement en besloot toen om het te nemen. Totdat het abonnement getekend was, was de service uiterst behulpzaam en klantgericht. Echter, zodra je hebt getekend, verandert dit. Je zit meteen een jaar vast aan het abonnement, dat jaarlijks wordt verlengd met een maand opzegtermijn. Wanneer je te laat bent met opzeggen, ontvang je geen voorafgaande aankondiging dat je abonnement bijna afloopt. Dit zegt veel over de intenties van het bedrijf. Tot dit punt kan ik het nog als acceptabel beschouwen. Echter, wij zijn vergeten ons abonnement na een jaar op te zeggen, waardoor het automatisch voor een nieuw jaar is verlengd. Er werd ons verteld dat als wij zouden betalen, dit de laatste keer zou zijn en dat het abonnement zou worden stopgezet. We hebben geen gebruik gemaakt van de diensten, omdat er betere, goedkopere alternatieven zijn met een betere service. Een jaar later ontvingen we opnieuw facturen voor betaling. Het bedrijf beweerde dat zij geen opzegging van ons hadden ontvangen, terwijl wij duidelijk hadden afgesproken dat als we zouden betalen, dit de laatste keer zou zijn en dat er een stopzetting zou plaatsvinden. We gingen ervan uit dat dit ook was gebeurd. Een eerlijk bedrijf zou hier niet moeilijk over moeten doen en klanten de juiste service bieden. Helaas bleek het tegenovergestelde waar te zijn; bij dit bedrijf zit je vast en is het een hele uitdaging om weg te komen. Wees dus voorzichtig als je met hen in zee gaat. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice, en zij vroegen me om dit via e-mail te bevestigen. Na het sturen van mijn e-mail ontving ik echter een totaal andere reactie waarin niet op mijn verhaal werd ingegaan. In plaats daarvan werd er alleen vermeld dat ze een opzegbrief wilden ontvangen. Dit toont aan dat mijn e-mail niet goed is gelezen en dat de focus uitsluitend op de betalingen ligt.

Fijn gesprek gehad met Priscilla

Komt met reële aanbiedingen en heeft snel antwoord op de gestelde vragen.

Fijn inhoudelijk contact met de klantenservice van Kiyoh

Na wat mailcontact heeft Priscilla uiteindelijk proactief de telefoon opgepakt om tekst en uitleg te geven. Dus mijn vraag was goed beantwoord. En als kers op de taart nog een goed advies gekregen om meer reviews te verzamelen. Complimenten!

Snelle en duidelijke support

Had een vraag over de mail werd binnen een dag gebeld met concrete oplossing. Na het aanleveren wat ik moest aanleveren was het vrij snel daarna ook geregeld.

Heel vriendelijk en behulpzaam!

Bij het gebruik van Kiyoh liepen wij tegen wat problemen aan. Ik had hierover gemaild, maar sprak per toeval iemand van de service aan de telefoon. Zij maakte direct tijd om ook mijn vragen uitgebreid te beantwoorden. Mijn dank!

Snelle reactie op vragen

Bij vragen wordt er snel gereageerd waardoor het als bedrijf prettig samenwerken is.

Werkt goed en duidelijk

Behulpzame medewerkers als je er zelf niet uitkomt. Reageren snel en duidelijk en helpen je op weg!

Goed en fijn contact.

Fijn contact met Robin gehad, snelle reactie terug gekregen en duidelijk antwoord.

Dr Hub van Doorneweg 169

5026 RC Tilburg

Over Kiyoh Klantbeoordelingen

Kiyoh is sinds 2009 actief in het aanbieden van reviewsystemen. Wij werken voor grote en kleine webshops en hebben intensieve samenwerkingen met toonaangevende partners, zoals o.a. Thuiswinkel Waarborg. Online beoordelingen zijn de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Ons kantoor is gevestigd in Tilburg. Met een enthousiast team werken we dagelijks aan het verbeteren van de klanttevredenheid in Nederland. Dat doen we niet alleen met kiyoh, maar ook klantenvertellen helpt bedrijven met het verzamelen van beoordelingen.