weinig innovatie & als die er is extra betalen

Dienst werkt naar behoren alleen weinig innovatie & als er iets nieuws is zoals betere widgets wordt hier gelijk heel veel extra voor gevraagd. Doen te weinig om bestaande klanten tevreden te houden en leunen erg op het feit dat wisselen niet makkelijk is. Dat geeft geen fijn gevoel.

zeer goed

Net bedrijf dat aan de privacy regels voldoet. Goede informatie en feedback.

Bedankt voor de excellente hulp Robin

Geweldig geholpen door Robin! Keurige informatie en snelle reactie.

Good service and fast reply

Good service

Duidelijk en goed geholpen

Er werd ons duidelijk uitgelegd wat we met het pakket konden doen. Ook is het programma erg makkelijk te gebruiken en kunnen er snel uitnodigingen worden verstuurd. Ook bij vragen wordt er via de mail snel gereageerd.

Betrouwbaar wat betreft klantbeoordelingen plaatsen

Ik schreef een negatieve beoordeling over een bedrijf. Dat werd pas geplaatst nadat ik betrouwbaar bewijs leverde. Dat maakt Kiyoh erg betrouwbaar, want zonder bewijs kun je dus niet 'zomaar' een bedrijf afbranden.

alleen maar goede ervaringen met kiyoh

Ik had een vraag en deze werd heel snel in behandeling genomen en uitgevoerd dus daar ben ik blij mee. Doe zo verder zou ik zeggen!

Betrouwbare en efficiënte service

Ik ben ontzettend tevreden over Klantenvertellen. De communicatie is duidelijk en mijn vragen worden snel beantwoord. Zeker een aanrader!

Prettig contact

Fijn contact, meedenkend en het is ook gewoon heel simple te gebruiken.

Klantvriendelijk

Ik ervaar kiyoh als klantvriendelijk. Ze zijn duidelijk met hun vraagstelling. Ze beschermen je privacy. Fijne mailwisseling.

Goede feedback en informatie

Goede feedback en informatie

prima geholpen

Service gericht en klantvriendelijk

Vriendelijk geholpen!

Na mijn mail werd ik vrij snel gebeld door Priscilla. Ze hielp me heel vriendelijk en mijn vraag werd snel beantwoord én opgelost.

Snel en goed, prijsstructuur hebben we twijfels over

Zonder enige moeite aangesloten, netjes te woord gestaan en waar nodig direct geholpen en geadviseerd. Wel zijn we van mening dat de abonnementsstructuur wat op lucht is gebaseerd, het maakt kost/technisch gezien weinig uit om onbeperkte review uitnodigingen aan te bieden of er 150 aan te bieden. Sterker nog de hoeveelheid en recentelijkheid van de reviews werkt ook in het voordeel van Kiyoh zelf ivm zoekmachine aanwezigheid. Ik hoop dan ook dat ze dit aanpassen, omdat lucht verkopen natuurlijk nooit een goede aangelegenheid is.

Snelle reactie

Kreeg van Priscilla een snelle, vriendelijke reactie op mijn gestelde vraag!

Fijn contact en zeer behulpzaam!

Fijn contact gehad en duidelijke uitleg ontvangen over de werking van die dienst!

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg en leuk om in te vullen. Dank jullie wel.

Goede dienstverlening

Betrouwbare reviews wat mij als klant vertrouwen geeft bij een aankoop

Snel reactie en goed antwoord

Ik had een vraag over de vertoning van Kiyoh-reviews in Google en kreeg snel reactie en een duidelijk antwoord. Fijne communicatie.

Zeer klantvriendelijk

Zeer goede hulp aan de telefoon en ook direct uitgevoerd

Fijn gesprek gehad met Priscilla

Prettig dat ze even belde om wat zaken te regelen. Alles opgelost. Top! :)

Solide bedrijf.

Interesse voor wat mensen ervaren bij hun aankopen.

Goed geholpen

Snel antwoord gekregen op mijn vragen.

Klant staat niet op nummer 1 bij dit bedrijf

Ik maak nu al 4/5 jaar gebruik van de service van Kiyoh. Zodra alles automatisch staat ingesteld heb je er geen werk meer aan. Echter wilde ik mijn abonnement stopzetten, dit was mogelijk maar omdat mijn abonnement dezelfde maand was afgelopen moest ik wel nog even de volle mep betalen voor het jaar er na. De man welke ik telefonisch te spreken kreeg liet mij niet uitpraten en zei direct al; Gewoon betalen, doe maar in één keer, dan ben je er ook vanaf. Daarna heb ik een duidelijke mail gestuurd met de vraag of er eventuele mogelijkheden waren zodat het volle bedrag voor één jaar niet betaald hoeft te worden. Je zou denken dat bedrijven vaste klanten wel tegemoetkomen... De mevrouw met wie ik in contact kwam was erg vriendelijk. Echter bleef het eindresultaat dat er niets aan te doen was en dat het erg jammer van het geld is. Ze vergeleken zichzelf hierin met telefoondiensten als ziggo en vodafone; abonnement = abonnement en regels zijn regels. Al met al dus een zure nasmaak gekregen bij het bedrijf Kiyoh.

Fijn, er wordt meegedacht en gewerkt aan een oplossing.

Het Kiyoh review programma, werkt voor ons perfect. We hebben af en toe een probleem waar we tegenaan lopen, na contact wordt daar altijd wat mee gedaan, meegewerkt en een oplossing voor gezocht.

Dr Hub van Doorneweg 169

5026 RC Tilburg

Over Kiyoh Klantbeoordelingen

Kiyoh is sinds 2009 actief in het aanbieden van reviewsystemen. Wij werken voor grote en kleine webshops en hebben intensieve samenwerkingen met toonaangevende partners, zoals o.a. Thuiswinkel Waarborg. Online beoordelingen zijn de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Ons kantoor is gevestigd in Tilburg. Met een enthousiast team werken we dagelijks aan het verbeteren van de klanttevredenheid in Nederland. Dat doen we niet alleen met kiyoh, maar ook klantenvertellen helpt bedrijven met het verzamelen van beoordelingen.