Zeer slecht
Zeer teleurstellende ervaring met dit bedrijf
Enkele jaren geleden overwoog ik een abonnement en besloot toen om het te nemen. Totdat het abonnement getekend was, was de service uiterst behulpzaam en klantgericht. Echter, zodra je hebt getekend, verandert dit. Je zit meteen een jaar vast aan het abonnement, dat jaarlijks wordt verlengd met een maand opzegtermijn. Wanneer je te laat bent met opzeggen, ontvang je geen voorafgaande aankondiging dat je abonnement bijna afloopt. Dit zegt veel over de intenties van het bedrijf.
Tot dit punt kan ik het nog als acceptabel beschouwen. Echter, wij zijn vergeten ons abonnement na een jaar op te zeggen, waardoor het automatisch voor een nieuw jaar is verlengd. Er werd ons verteld dat als wij zouden betalen, dit de laatste keer zou zijn en dat het abonnement zou worden stopgezet. We hebben geen gebruik gemaakt van de diensten, omdat er betere, goedkopere alternatieven zijn met een betere service.
Een jaar later ontvingen we opnieuw facturen voor betaling. Het bedrijf beweerde dat zij geen opzegging van ons hadden ontvangen, terwijl wij duidelijk hadden afgesproken dat als we zouden betalen, dit de laatste keer zou zijn en dat er een stopzetting zou plaatsvinden. We gingen ervan uit dat dit ook was gebeurd.
Een eerlijk bedrijf zou hier niet moeilijk over moeten doen en klanten de juiste service bieden. Helaas bleek het tegenovergestelde waar te zijn; bij dit bedrijf zit je vast en is het een hele uitdaging om weg te komen. Wees dus voorzichtig als je met hen in zee gaat.
Ik heb contact opgenomen met de klantenservice, en zij vroegen me om dit via e-mail te bevestigen. Na het sturen van mijn e-mail ontving ik echter een totaal andere reactie waarin niet op mijn verhaal werd ingegaan. In plaats daarvan werd er alleen vermeld dat ze een opzegbrief wilden ontvangen. Dit toont aan dat mijn e-mail niet goed is gelezen en dat de focus uitsluitend op de betalingen ligt.