Fijn contact en zeer behulpzaam!

Fijn contact gehad en duidelijke uitleg ontvangen over de werking van die dienst!

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg en leuk om in te vullen. Dank jullie wel.

Goede dienstverlening

Betrouwbare reviews wat mij als klant vertrouwen geeft bij een aankoop

Snel reactie en goed antwoord

Ik had een vraag over de vertoning van Kiyoh-reviews in Google en kreeg snel reactie en een duidelijk antwoord. Fijne communicatie.

Zeer klantvriendelijk

Zeer goede hulp aan de telefoon en ook direct uitgevoerd

Fijn gesprek gehad met Priscilla

Prettig dat ze even belde om wat zaken te regelen. Alles opgelost. Top! :)

Solide bedrijf.

Interesse voor wat mensen ervaren bij hun aankopen.

Goed geholpen

Snel antwoord gekregen op mijn vragen.

Klant staat niet op nummer 1 bij dit bedrijf

Ik maak nu al 4/5 jaar gebruik van de service van Kiyoh. Zodra alles automatisch staat ingesteld heb je er geen werk meer aan. Echter wilde ik mijn abonnement stopzetten, dit was mogelijk maar omdat mijn abonnement dezelfde maand was afgelopen moest ik wel nog even de volle mep betalen voor het jaar er na. De man welke ik telefonisch te spreken kreeg liet mij niet uitpraten en zei direct al; Gewoon betalen, doe maar in één keer, dan ben je er ook vanaf. Daarna heb ik een duidelijke mail gestuurd met de vraag of er eventuele mogelijkheden waren zodat het volle bedrag voor één jaar niet betaald hoeft te worden. Je zou denken dat bedrijven vaste klanten wel tegemoetkomen... De mevrouw met wie ik in contact kwam was erg vriendelijk. Echter bleef het eindresultaat dat er niets aan te doen was en dat het erg jammer van het geld is. Ze vergeleken zichzelf hierin met telefoondiensten als ziggo en vodafone; abonnement = abonnement en regels zijn regels. Al met al dus een zure nasmaak gekregen bij het bedrijf Kiyoh.

Fijn, er wordt meegedacht en gewerkt aan een oplossing.

Het Kiyoh review programma, werkt voor ons perfect. We hebben af en toe een probleem waar we tegenaan lopen, na contact wordt daar altijd wat mee gedaan, meegewerkt en een oplossing voor gezocht.

Vriendelijke communicatie

Snel geholpen op een fijne, duidelijke en vriendelijke manier.

Dit had 5 sterren kunnen zijn.

Ik maak nu al 2 jaar gebruik van het Kiyoh review systeem. Ze zijn goed bereikbaar en de software van het platform werkt soepel. Over het algemeen ben ik tevreden. Echter, wat me laatst gebeurde vind ik echt niet kunnen. Een "klant" kocht voor het eerst ons best verkochte product. Echter i.p.v. haar ervaring met het product te delen, ging ze die het typeren als niet origineel Surinaams. M.a.w. ons product zou nep zijn. Ze gaf ons een beoordeling van een 1. Op zich kunnen wij heel goed tegen kritiek, dat houdt ons scherp, en verbeteren we waar nodig. Alleen deze klant verkondigde gewoon aantoonbare valsheden. Ik belde Kiyoh op om te vragen waarom deze review niet een misbruik was van het systeem. Een Kiyoh medewerker zei dat een collega het al had beoordeeld en dat de klant geen overtreding had begaan van hun review beleid. Ik ben toen in de voorwaarden gaan spitten. Het blijkt dat de klant van alles mag beweren zolang die niet scheld. En de klant mag niks negatiefs zeggen over Kiyoh zelf (vreemd). Ik kan zeer goed tegen schelden, maar dat iemand sterk insinueert dat wij geen originele producten verkopen, zonder dat ze daar enig bewijs van levert vind ik toch echt niet kunnen! Ik heb mijn ongenoegen erover geuit, maar Kiyoh gaf aan dat zij de beoordeling zou laten staan. Ik zou Kiyoh willen vragen om laster op te nemen in de review voorwaarden. Zoals het nu is mag een "klant" je product nep noemen! Een saillant detail is dat via social media ons duidelijk werd dat deze "klant" een affiliatie heeft met onze concurrent! Ik noemde dat feit aan de medewerkster die ik aan de lijn had. En het antwoord was: Kiyoh gaat geen onderzoek doen etc. Maar het feit alleen al dat iemand je mag beschuldigen van het verkopen van niet originele artikelen zonder daar enig bewijs voor aan te leveren, vind ik echt slecht van Kiyoh. Onafhankelijkheid? Prima! Maar ongefundeerde laster van een zogenaamde klant laten staan? Kom op Kiyoh, dat kan beter!

Lekker snel

Goeie ervaring; snelle actie en reactie.

Vriendelijk en duidelijk

Duidelijke communicatie, erg vriendelijk van toon.

Goed contact, snelle hulp

Goed bereikbaar per mail en telefoon. Kiyoh verzorgt al jaren onze reviews en daar zijn we heel blij mee!

De lat ligt hoog voor goede reviews

Er zijn heel wat controles om goede reviews te waarborgen

Super snel en goed geholpen

Super snel en goed geholpen

Reageren snel en duidelijk

Naar aanleiding van onze vraag per e-mail werd binnen een werkdag contact opgenomen met een duidelijk antwoord.

Snel geholpen door Sanne

Ik ontving een aantal dagen geen reviews. De shop was recent verhuisd en daar was iets misgegaan. Dussss snel geholpen aan de telefoon en alles werkt weer. Dank dank!

Denken graag met je mee

Hele fijne ervaring, ze denken heel graag met je mee en zoeken naar een oplossing. Top!

Super fijne klantenservice en fijn platform

Na aanbeveling van een marketing bureau ben ik een trial bij Kiyoh gaan doen en het beviel mij meteen. Na de trial heb ik een abonnement aangesloten en wat een fijne mensen! Super deskundig en vriendelijk!

Prettige ervaring, goed contact, fijne communicatie

Altijd reactie op mails, fijne communicatie. Als we vragen hebben of aanpassingen willen doen, wordt dit altijd opgepakt. Er wordt goed meegedacht, we hebben een prettige ervaring met Kiyoh.

Goede Service

We hadden wat problemen met het instellen van onze Kiyoh plugin. Suzan heeft ons hierbij erg goed geholpen. Bedankt!

Goed systeem!

Fijne service, goed geholpen door Suzan!

Onbetrowbare score weergave op website van aanbieder

Bij het kopen op een sire is een reciew score een belangrijk richtpunt voor ons als consument. Voor de verkopende partij een sterk usp mirs hij goede scores laat zien. Helaas blijkt dat bij Kiyoh styring door de verkopende partij wie de beoordeling mag geven aan de orde. Dat wijst op geen reeel beeld zoals wel verkregen wordt op nazien van revuews via google of trustpilot. Derhalve wekt Kiyoh hiermee onjuist vertrouwen waarvan in mijn, maar ook voor vele anderen, gedupeerd zijn door een frauduleuze internet winkel.

169 Dr Hub van Doorneweg

Tilburg 5026 RC