Zo'n beetje een van de eerste klanten geloof ik al in 2010 en al meer dan 10 jaar aangesloten. Service is top en beoordelen eenvoudig voor klanten.
Company Name | Security Display Solutions |
Kenzo belde mij zelf op dat er iets mis was aan de instellingen. Daarna stuurde hij ook nog de nodige links door, dus toen was het zo opgelost. Helemaal top!
Het contact verloopt zeer soepel, vragen worden snel beantwoord en verzoeken worden goed opgevolgd. Het is een erg fijne samenwerking!
Company Name | vidaXL |
Heel gemakkelijk in gebruik, zowel voor het dashboard voor onszelf als de link voor onze klanten. Ook zeer tevreden over de proactieve houding van de accountmanagers van Kiyoh om ons beoordelingssysteem te verbeteren en optimaal te benutten.
Company Name | RND Security |
Komen uit zichzelf met een reactie hoe ik dingen kan verbeteren.
Company Name | de Vos-Verf |
Uitstekende klantenservice. Wij zijn een tevreden klant.
Wij bij All4Plants hebben goede ervaringen met het gebruik van Kiyoh. De klantenservice is goed bereikbaar en vriendelijk. Het gebruik is eenvoudig en snel te implementeren op de webshop(s). Ook onze klanten lijken tevreden met de mogelijkheid om op een onafhankelijk platform hun mening kwijt te kunnen. 5 sterren!
Company Name | All4Plants |
Het is een Super slechte en onbetrouwbare zaak. De reviews zijn nagenoeg 100% onjuist en zeer onbetrouwbaar.
Beste meneer Henk, Hartelijk dank voor uw bericht. Wij begrijpen uw reactie niet goed. Als wij op uw e-mailadres kijken, zien wij diverse gepubliceerde reviews, voor verschillende bedrijven. Uw meest recente beoordeling voor Verfonline-XL is reeds gepubliceerd. Vanuit desbetreffende organisatie is er ook op uw beoordeling gereageerd: https://www.kiyoh.com/reviews/1043360/verfonline-xl?from=widget&lang=nl&filterRating=1&filterLocale=&filterDateScoreOrder=DATE_DESC&pageNumber=0 Wij komen graag met u in contact,
Zeer tevreden blijf zo door gaan.
Company Name | Landbouwm |
Correct te woord te staan en perfect geholpen
Company Name | Kaarsenfakkels.nl |
Duidelijke en overzichtelijke pagina.
meer dan uitstekend.
Company Name | Snijders |
Richtlijnen worden niet opgevolgd door Sanne en Nick. Aanpassing 27 jan 2021: Sanne heeft mij vandaag gebeld met het excuus dat het zo lang allemaal heeft geduurd. Na nader onderzoek toch eens waar ik Nick al in het begin op had gewezen. Uiteindelijk door Sanne opgelost.
Company Name | Smart Import Solutions |
Beste Richard, Dank voor uw beoordeling. Wij vinden het nogmaals jammer te vernemen dat u bovenstaande heeft ervaren als beschreven. Vooraf, tijdens en ook na de beoordeling hebben wij meerdere malen telefonisch contact gehad om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Blij te vernemen dat we een passende oplossing hebben gevonden. Een fijne dag!
Kiyoh maakt (voor mij) iets moeilijks, heel erg eenvoudig. Met één telefoontje werd mijn technische vraag snel beantwoordt. Geen lange wachtrij en een vriendelijke en behulpzame medewerker. Service gericht! Contact gehad met Mohamed, welke van de twee naamgenoten weet ik helaas niet, maar dank je wel!
Company Name | Wasparfum Il Bucato di Adele |
We werken al een paar jaar samen met Kiyoh en dit bevalt ons goed. Het automatisch versturen van beoordelingen naar onze klanten en het weergeven op onze website werkt prima. Ook het contact met de klantenservice is erg prettig, hoewel we deze zeer weinig nodig hebben. Keep up the good work!!
Company Name | GlasBoertje.nl |
Snel en goed
Ik kwam bij de aanmelding even vast te zitten omdat ik doorgelinkt werd naar een andere site. Op de achtergrond was een en ander al geregeld. Dat was in de account info niet duidelijk; ook de plek waar je de API info ophaalt is niet logisch. Klein puntje ter verbetering dus.
Company Name | Orange Yoga |
Mijn contact met Kiyoh verloopt soepel. Nick reageert altijd snel, netjes en vriendelijk!
Hallo Patricia, Hartelijk bedankt voor deze lovende woorden. Dit wordt zeer gewaardeerd! Met vriendelijke groet, Nick Team Kiyoh
Personeel denkt graag mee.
Alles was perfect vooral de service was top
Reviews zijn voor een webwinkel superbelangrijk. Ik wilde daarom ook mijn oude reviews meenemen naar Kiyoh. Volgens sales geen enkel probleem. Echter.... mijn oude reviews worden nu getoond in een tabblad die niemand ziet. Dus ja, ze worden gemigreerd maar in de praktijk heb ik er niks aan. Achteraf een valide uitleg gekregen maar meld dit van te voren. Je kunt dan een eerlijke afweging maken en weet waar je aan toe bent. Nu heb ik het gevoel dat ik er ben ingeluisd en moeten collega's de foutieve communicatie repareren. En dat is jammer vind Kiyoh als systeem erg prettig en technisch is er veel mogelijk. Eerlijke en transparante communicatie was de kers op de slagroom geweest.
Company Name | Compliment.nl |
Goedemorgen Jan, Dank voor uw feedback, zoals destijds is aangegeven is de mogelijkheid om reviews van andere Google partners over nemen in ons systeem een recente toevoeging. De collega waar u destijds mee gesproken heeft kon dus ook nog niet heel veel vertellen over hoe dit uiteindelijk vorm zou krijgen. U bent 1 van de eerste klanten geweest waar wij de reviews voor gemigreerd hebben naar ons platform. Er zijn geen beloftes gedaan over hoe dit getoond zou worden , echter alleen dat wij de reviews zouden over nemen in ons systeem. Dit is namelijk het enige wat nog bekend was. Wij vinden het erg jammer dat u niet tevreden bent met hoe de reviews worden getoond, wel vinden we het fijn om te horen dat u tevreden bent met de support en on systeem. Het is nooit de bedoeling geweest om niet transparant te zijn, echter was destijds nog niet bekend hoe deze functionaliteit precies zou worden ingeregeld, met deze reden is er dus verteld wat er op dat moment bekend was. Met vriendelijke groet,
Voor herhaling vatbaar
Company Name | smaragd advies |
Ik had een vraag over de nieuwe instellingen, fijn geholpen door Kenzo. Prima
Company Name | Eyelens.nl |
Erg goede ervaring