Alles verliep naar wens een geweldige team!
Company Name | So Much Hair |
Bij alle vraagstukken werd ik goed geholpen.
Prima service, snel gereageerd en doorgepakt opzoek naar de oorzaak van ontbrekende beoordelingen
Company Name | DOOSOPMAAT |
Ik werd heel snel en goed geholpen met mijn vraag/verzoek. Top!
de link werkt niet van de webshop, kom alleen maar op jullie commerciële site
Company Name | Dick van Campenhout M&C bv |
Update 27/10, wij hebben van u een bedrijfsnaam ontvangen om alsnog uw ervaring kenbaar te maken middels een review. Wij wensen u een prettige dag toe! Beste meneer Rob, Hartelijk dank voor uw bericht. Goed dat u dit bij ons aangeeft! Dit zou niet de bedoeling moeten zijn. Mag ik u vragen van welk bedrijf u een verzoek heeft mogen ontvangen om te beoordelen? Dan dragen wij zorg voor een juiste link en zullen wij tevens contact opnemen met desbetreffende bedrijf om ervoor te zorgen dat de juiste link verstuurd wordt. Bedankt voor uw medewerking! Wij horen graag van u, Met vriendelijke groet,
Heel behulpzaam en heel snel over tot actie! Top!
Zeer goed tevreden. Snelle reactie en fijne service.
Company Name | Borduurservice AnneLot |
Helaas vaker problemen met KiyOh. Variërend van sterren welke niet getoond worden tot problemen met inloggen. Vandaag echter prima door M. van KiyOh geholpen om weer bij mijn account te kunnen komen.
Company Name | Little Chic |
De link naar de reviewpagina was incorrect. Dit probleem is binnen enkele minuten verholpen.
Company Name | Whoober B.V. |
Tot nu toe vind ik hetheel goed
Company Name | Gamers/club |
Klant vriendelijk en snelle service
ik ben heel tevreden met de dienste
----
Company Name | dierenwelzijncentrum In 't Veld |
Beste meneer Frans, Bedankt voor uw beoordeling voor Kiyoh. In uw beoordeling geeft u aan “traag”. Wat bedoelt u hier precies mee? Verder heb ik op basis van uw gegevens gekeken of u klant bij ons bent. Echter kan ik geen gegevens van u herleiden. Kan dit kloppen? Mocht dit het geval zijn, dan is de review die u voor ons geschreven niet voor ons bedoelt. Met uw toestemming kan ik de review verplaatsen, naar de pagina waar deze thuishoort (in verband met de algemene geloofwaardigheid en transparantie verplaatsen en verwijderen wij reviews niet zonder toestemming van de schrijver). Wij vernemen graag van u,
Inmiddels maken wij via onze website al een jaar of twee gebruik van de Kiyoh klantbeoordelingen. Bij het instellen en afstemmen hebben wij continu goede ondersteuning gehad.
Company Name | NRG fitness BV |
Hi Danny, Goed om te horen, dankjewel!
Waarom zou ik in hemelsnaam ergens voor in moeten loggen of gegevens geven aan een bedrijf, deze site Kihoy.nl, dat 99,99999999999999% kennelijk alleen om zichzelf geeft op die pagina, om HEEEEEEL MISSCHIEN een bedrijf, namens welke ze zéggen een beoordelingsverzoek te sturen, dat misschien via jullie gevraagd heeft hun site te beoordelen, te beoordelen. Dit RIEKT! Ik geef liever mijn beoorling over dat bedrijf en hun site persoonlijk, via de op hun site aanwezige mogelijkheden. Ik kwam op deze site, voor de 2de keer, omdat ik me wou AFMELDEN voor enige mail, hoezo MISLEIDING??? Hoe zou ik jullie dan nog anders moeten beoordelen? Ik wou dat ik dat met bommen ipv sterren kon doen, dan kregen jullie het maximum, aan negatief dus.... Afzetterij? Zelfverheerlijking? phishing trap? Vooral "grappig" om te lezen wat hiernaast staat: Kiyoh Reviews • Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan • We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan • Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd WHAHAHAHAHAHAHA ik neem aan dat goede revieuws meteen worden geplaats, en dat, ALS ze al worden gplaatst inderdaad na die 6 a 7 dagen, dat voor enkele seconden is... Nope, deze site Kihoy.nl "klantboordelingen" komt TOTAAL ongeloofwaardig over. "Narcisistic even". Oh ja Ik moet een vinkje zetten, voor net datgene dat ik niet wil. Lekkere jongens en meisjes zijn jullie. Ik ben nooit jullie klant geweest, althans dat hoop ik dan maar, en ik neem aan dat jullie, gezien jullie kennelijk nog agressivere adverteringscampanje, ik noooooooit dat ben geweest inderdaad. Maar het bedrijf dat jullie noemden Overeenkomsten.nl daar heb ik wel iets van afgenomen, heel veel zelfs, en over hen ben ik dus ook super tevreden. Maar Kiyoh.nl? tssss. Ik geef dus wel een bestaand adres op, maar niet het adres gebruikt voor de afname bij dat bedrijf. Als jullie serieus zijn, zal ooit checken daar
Beste meneer, mevrouw “een student rechten”, Hartelijk dank voor de genomen tijd om voor ons een beoordeling achter te laten. Ondernemers kunnen gebruik maken van ons platform om een review op te vragen aan hun klanten. Indien een klant dit niet wenst kunnen ze zich inderdaad uitschrijven voor toekomstige uitnodigingsmails. Uit onderstaande kan ik afleiden dat u dit tevens wenst. Bij deze, dit heb ik voor u in orde gemaakt. Indien u met een ander e-mailadres tevens uitgeschreven te willen worden, ontvang ik hierover graag bericht vanuit u. Verder fijn te vernemen dat u tevreden bent betreffende de dienstverlening van Overeenkomsten.nl. Indien u wenst kan dit alsnog middels een beoordeling bij hen kenbaar gemaakt worden. Vertrouwende erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet,
Kiyoh is een fijn platform met een mooie en professionele uitstraling. We gebruiken Kiyoh al enkele jaren voor diverse klanten en voor onze eigen webshops. De klantenservice reageert snel wanneer er vragen of problemen zijn.
Company Name | Webelephant |
Hi Iris, Op naar nog vele mooie jaren! Dank voor je review.
Ik heb een product aangeschaft en wordt gevraagd dit te beoordelen. Via een link kom ik op jullie site, ik moet mij daar aanmelden maar is dit voor de beoordeling of of als bedrijf om klant van jullie te worden. Ik heb geen zin om mij ergens in te schrijven want wordt dan meestal alleen mar lastig gevallen met spam. zie ook jullie akkoordverklaring; in contact ben geweest met welk bedrijf? jullie?
Update: 27-10: We hebben van u een bericht mogen ontvangen voor welke bedrijf u een beoordeling wenst te plaatsen. Beste meneer Gerd, Hartelijk dank voor uw bericht. U hoeft zich als beoordelaar nergens voor aan te melden. Middels de link kunt u een review achterlaten voor desbetreffende organisatie. Vanuit welke organisatie heeft u een verzoek voor het plaatsen van een review mogen ontvangen? Wij vernemen graag van u, om u hierbij verder te helpen. Met vriendelijke groet,
Een probleem gemeld met een onterechte negatieve beoordeling. Dit euvel werd zeer snel op gepaste wijze opgelost. Bedankt voor u bereidwillige medewerking
Company Name | 2Smart |
Hoi Bart, Dank voor je mooie review!
Super vriendelijk en mega behulpzaam! Probleem was in no-time opgelost en er werd heel geduldig naar me geluisterd. Zeer tevreden van jullie service. Dank je wel
Company Name | Sandra Maandonks |
Snelle antwoorden en inhoudelijk ben ik goed geholpen! :) Geholpen door Nick en een van de Muhammeds en allebei erg vriendelijk en servicegericht!
Company Name | Superfoods BV |
alles prima
We kregen een error melding bij het inloggen maar na één mail werd het probleem meteen opgelost!
Company Name | Online Plastics Group |
Hi Eveline, Dankjewel voor je review!
Levering conform belooft - optijd en goed
Ordered present for my daughter. Customer service team were excellent. Very helpful and efficient. Will use again.
169 Dr Hub van Doorneweg
Tilburg 5026 RC