Geweldige service

Alles verliep naar wens een geweldige team!

Fijne klantenservice

Bij alle vraagstukken werd ik goed geholpen.

snelle analyse en doorpakken

Prima service, snel gereageerd en doorgepakt opzoek naar de oorzaak van ontbrekende beoordelingen

Snel en goed geholpen

Ik werd heel snel en goed geholpen met mijn vraag/verzoek. Top!

gewoon shit

de link werkt niet van de webshop, kom alleen maar op jullie commerciële site

Snelle en top service!

Heel behulpzaam en heel snel over tot actie! Top!

snelle reactie

Zeer goed tevreden. Snelle reactie en fijne service.

Goed geholpen

Helaas vaker problemen met KiyOh. Variërend van sterren welke niet getoond worden tot problemen met inloggen. Vandaag echter prima door M. van KiyOh geholpen om weer bij mijn account te kunnen komen.

Goed, Ik ben geholpen met waar ik voor belde

De link naar de reviewpagina was incorrect. Dit probleem is binnen enkele minuten verholpen.

Tot nu toe vind ik hetheel goed

Klant vriendelijk en snelle service

heel goed

ik ben heel tevreden met de dienste

traag

----

Altijd fijn contact en ondersteuning

Inmiddels maken wij via onze website al een jaar of twee gebruik van de Kiyoh klantbeoordelingen. Bij het instellen en afstemmen hebben wij continu goede ondersteuning gehad.

WAARDELOOS deze site Kihoy.nl

Waarom zou ik in hemelsnaam ergens voor in moeten loggen of gegevens geven aan een bedrijf, deze site Kihoy.nl, dat 99,99999999999999% kennelijk alleen om zichzelf geeft op die pagina, om HEEEEEEL MISSCHIEN een bedrijf, namens welke ze zéggen een beoordelingsverzoek te sturen, dat misschien via jullie gevraagd heeft hun site te beoordelen, te beoordelen. Dit RIEKT! Ik geef liever mijn beoorling over dat bedrijf en hun site persoonlijk, via de op hun site aanwezige mogelijkheden. Ik kwam op deze site, voor de 2de keer, omdat ik me wou AFMELDEN voor enige mail, hoezo MISLEIDING??? Hoe zou ik jullie dan nog anders moeten beoordelen? Ik wou dat ik dat met bommen ipv sterren kon doen, dan kregen jullie het maximum, aan negatief dus.... Afzetterij? Zelfverheerlijking? phishing trap? Vooral "grappig" om te lezen wat hiernaast staat: Kiyoh Reviews • Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan • We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan • Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd WHAHAHAHAHAHAHA ik neem aan dat goede revieuws meteen worden geplaats, en dat, ALS ze al worden gplaatst inderdaad na die 6 a 7 dagen, dat voor enkele seconden is... Nope, deze site Kihoy.nl "klantboordelingen" komt TOTAAL ongeloofwaardig over. "Narcisistic even". Oh ja Ik moet een vinkje zetten, voor net datgene dat ik niet wil. Lekkere jongens en meisjes zijn jullie. Ik ben nooit jullie klant geweest, althans dat hoop ik dan maar, en ik neem aan dat jullie, gezien jullie kennelijk nog agressivere adverteringscampanje, ik noooooooit dat ben geweest inderdaad. Maar het bedrijf dat jullie noemden Overeenkomsten.nl daar heb ik wel iets van afgenomen, heel veel zelfs, en over hen ben ik dus ook super tevreden. Maar Kiyoh.nl? tssss. Ik geef dus wel een bestaand adres op, maar niet het adres gebruikt voor de afname bij dat bedrijf. Als jullie serieus zijn, zal ooit checken daar

Fijn platform en snelle klantenservice

Kiyoh is een fijn platform met een mooie en professionele uitstraling. We gebruiken Kiyoh al enkele jaren voor diverse klanten en voor onze eigen webshops. De klantenservice reageert snel wanneer er vragen of problemen zijn.

niet duidelijk hoe dit nu werkt

Ik heb een product aangeschaft en wordt gevraagd dit te beoordelen. Via een link kom ik op jullie site, ik moet mij daar aanmelden maar is dit voor de beoordeling of of als bedrijf om klant van jullie te worden. Ik heb geen zin om mij ergens in te schrijven want wordt dan meestal alleen mar lastig gevallen met spam. zie ook jullie akkoordverklaring; in contact ben geweest met welk bedrijf? jullie?

Zeer snelle reactie van Kiyoh

Een probleem gemeld met een onterechte negatieve beoordeling. Dit euvel werd zeer snel op gepaste wijze opgelost. Bedankt voor u bereidwillige medewerking

Super vriendelijk en mega behulpzaam! Probleem was in no-time opgelost en er werd heel geduldig naar me geluisterd. Zeer tevreden van jullie service. Dank je wel

Heel goed, eenvoudig en snel.

Snelle antwoorden en inhoudelijk ben ik goed geholpen! :) Geholpen door Nick en een van de Muhammeds en allebei erg vriendelijk en servicegericht!

Perfecte web shop alles keurig geregeld

alles prima

Je wordt direct geholpen bij een vraag

We kregen een error melding bij het inloggen maar na één mail werd het probleem meteen opgelost!

Duidelijke website - perfecte levering - goede kwaliteit

Levering conform belooft - optijd en goed

Very helpful customer service

Ordered present for my daughter. Customer service team were excellent. Very helpful and efficient. Will use again.

169 Dr Hub van Doorneweg

Tilburg 5026 RC