Uitstekend gewerkt

Klantenservice uitstekend

Al jaren gebruik ik Kiyoh met veel plezier. Makkelijk in gebruik en de klantenservice is zeer snel en accuraat. Helpen je weer snel vooruit! Ga zo door!

Fijn werken hoor met KiyoH

Zoals altijd: prima sales support. Bij ons stond het widget niet goed, binnen 3 min geholpen met de oplossing.

correct en netjes

duidelijke uitleg, snelle reactie

Goed!

Heel tevreden.

Correctie op mijn eerdere review

Ik heb hier kortgeleden een negatieve review geschreven, belangrijkste minpunt was voor mij de slechte berichtgeving omtrent api-updates. Dit bleek ik verkeerd te hebben, en de technische updates van mijn klant niet door te krijgen. Die Kiyoh wel zou hebben verstuurd.

snelle en perfecte bezorging.

Snelle en correcte afhandeling

Vlotte respons!

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ga zo door!

Klantenservice is helemaal top!

Heel tevreden met de keus voor Kiyoh. Je wordt hier goed en snel geholpen en de klantenservice is vriendelijk en adequaat. Bedankt!

Altijd een goede service en denken met je mee

Zeer klantgericht en service gericht!

Snel en goed geholpen!

Wij konden niet meer inloggen, maar dit is ontzettend snel verholpen.

Eenvoudig in gebruik, duidelijk platform

Een prima partij om mee samen te werken!

Goed begeleid

Prima begeleiding bij het opstarten. Er wordt ook snel gereageerd. Men heeft een vast contactpersoon, dat is handig. Indien nodig worden directe antwoorden gegeven door collega' s zodat je meteen verder kunt.

Vanaf het begin ben ik serieus genomen, dit heeft geresulteerd in een goed resultaat, dank daar voor.

Great Customer Service

I absolutely love working with Kiyoh. Kenzo replies are always very fast and he answers all my questions. He is very helpful. Thank you very much for being always supportive and helpful.

Goed, Ik ben snel geholpen!

Ik heb een vraag bij ze neergelegd over een dubbele beoordeling. Deze is binnen een dag behandeld.

Super snel geholpen

Telefonisch snel geholpen en vernieuwde instellingen aangepast. Ideaal als mensen zo snel service verlenen.

Steeds snellere reactie op issues

De reactie snelheid is zeer aanzienlijk beter geworden. Niet alles kan altijd direct opgelost worden, maar dat is nou eenmaal zo met IT.

Mooie review tool

Inmiddels één jaar ervaring met Kiyoh. Na elke installatie vragen wij de klanten om een review achter te laten. Kantoor is altijd goed bereikbaar en de accountmanager goed behulpzaam. Keep up the good work!

Prima geholpen!

Kenzo heeft me voorzien van prima advies!

Topervaringen

Ik word altijd goed geholpen door Nick. En alles gebeurd echt direct dus geen gedoe met dagen wachten en van kastje naar de muur. Heel blij met deze persoonlijke aanpak!

Goed en meteen geholpen

Had een verzoek en werd meteen geholpen. Met toelichting en uitleg.

Altijd snelle reactie als je al vragen hebt

Goede ondersteuning bij vragen feitelijk zijn er die niet vaak als alles gewoon loopt en het systeem werkt goed

Duidelijk en nette communicatie

Goed geïnformeerd en probleem snel verholpen

169 Dr Hub van Doorneweg

Tilburg 5026 RC