Na een melding van een onredelijke feedback van een persoon die geen klant bij ons is, heeft Kiyoh hierop direct gehandeld. Het is fijn dat dit bedrijf de onzin feedbacks eruit halen. Hierdoor is ook de kwaliteit van Kiyoh feedbacks gegarandeerd.
Company Name | GP Amsterdam |
Hi Clenn, Uiteraard mogen enkel klanten een review achterlaten! Bedankt voor je review.
Vanwege een voor iedereen onverwachte Google update een minder soepel begin maar daarna een fijne, prettige samenwerking EN betere conversie!
Company Name | Weppstar |
Al jarenlang klant bij Kiyoh! Software werkt goed en koppelen is gemakkelijk. Laatst kon ik niet meer inloggen en telefonisch contact gehad met Kenzo. Hij heeft het direct goed verholpen! Dank voor de goede service.
Hoi Fabian, Hartelijk dank, goed om te horen!
Goede ervaringen met de klantenreviews, ook goede plugins aanwezig
Company Name | Snoepstore |
Hi Jarno, Hartelijk bedankt voor je beoordeling!
Als online winkel hebben wij veel baat bij een reviewsysteem als KiyOh. Zojuist, ook goed telefonisch geholpen door de heer Kenzo Brock. Bedankt voor de gegeven service. Tip: Misschien een mailing eropuit sturen als er een nieuwe module beschikbaar is. Wij waren niet op de hoogte dat er een nieuwe plug-in beschikbaar was voor jullie nieuwe systeem
Company Name | Eblo Seating |
Hallo Adam, Hartelijk dank voor de beoordeling! Zoals besproken hanteren we vanaf heden een ander e-mail adres om jullie tijdig op de hoogte te brengen.
Meerdere malen in de afgelopen jaren contact gehad met Kenzo over instellingen, functionaliteiten en koppelingen m.b.t. mijn webshop. Reageert snel, denkt mee en zet een stapje extra waar nodig. Wat een topper!
Company Name | Fotoinlijst.nl |
Arjan, hartelijk bedankt voor deze mooie woorden!
Goede communicatie. Wordt snel en adequaat gereageerd. Denken goed mee en helpen je waar ze kunnen. Ga zo door!
Company Name | CitroenAir |
Hi George, Wat goed om te horen! Dankjewel voor de beoordeling.
Goed gesprek gehad met Kenzo, heeft al mijn vragen inhoudelijk weten te beantwoorden. Goede babbelaar. Eerder al met Kiyoh gewerkt, en sinds het begin al tevreden. Eenvoudig systeem, betaalbaar in vergelijking met andere (ingewikkelde) partijen, goede service.
Company Name | Madicom BV |
Hi Ferry, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent.
een rustige en begeleidende ervaring. waardoor het zeer begrijpelijk wordt.
Company Name | De stoffeerder Wil Hoens |
mooie cataloog en zeker mooie kledij , en een goede kwaliteit, een zeer goede afhandeling van je bestelling en goed verzorgd , online bestellen gaat zeer goed en overzicht
Wij werken al een aantal jaren naar volle tevredenheid met Kiyoh en onze ervaringen zijn zeer positief.
Company Name | Makelaarsbordenspecialist.nl |
Hallo William, Wat fijn om te horen. Dank voor de review!
Een duidelijk en fijne zakelijke communicatie en je kunt met alle vragen terecht. Een snelle terugkoppeling en vaak goed resultaat.
Company Name | CD-ROM-LAND |
Hi Mitchell, Dank voor je mooie beoordeling, goed om te horen!
Waar kan ik reviews lezen over een bedrijf dat een 8.5 heeft en je kan geen enkele beoordeling lezen. Caravan bedrijf de Jong uit de Zilk
Company Name | Geen |
Goedemorgen Ben, Wat jammer dat u ons, Kiyoh, een cijfer van een 2 geeft. U bent namelijk op zoek naar de reviews van De Jong Kampeer & Recreatie? Als u op de website van hen kijkt en u op het cijfer 8,5 klikt dan komt u uit op de pagina waar u alle klantbeoordelingen van De Jong Kampeer & Recreatie kunt terugvinden: https://www.klantenvertellen.nl/reviews/1051750/de-jong-kampeer-recreatie?from=widget&lang=nl Wij hopen u op deze manier verder geholpen te hebben. Mochten er nog onduidelijkheden zijn, dan vernemen wij dat heel graag van u.
Door kiyoh hebben we de online reputatie kunnem versterken! Top!
Company Name | Boloo |
Zijn ongeveer een jaar klant. Veel mooie reviews verzameld!
Company Name | Onlinetrailerparts |
Uitstekende klantenservice. Een al langer bestaand probleem waar de webbouwer niet uitkwam werd binnen enkele dagen opgelost. Verder is alles makkelijk in te stellen en te bekijken.
Company Name | Puincontainershop.nl |
Hi Tom, Fijn dat de koppeling weer werkzaam is! Mochten er nog zaken zijn hoor ik het graag.
Eerder een compleet verprutste migrate naar een ongevraagd nieuw platform dat maanden geen duurde en ondertussen geen reviews liet zien, of in verkeerde talen of gewoon 0. Daarna was de site zo ongelooflijk traag dat de badges pas na lange tijd te zien waren en de snelheid van de eigen site onderuit haalde. Dan de facturen, prijzen mogen met een CPI geïndexeerd worden, maar dat gaan altijd fout en gooien ze er zelf maar even een bom geld bovenop. Nu wordt stilletjes die CPI indexering vervangen door de mededeling dat ze zelf maar mogen verzinnen wat ze per jaar mogen verhogen voor brakke dienstverlening. Je zou denken, dan maar opzeggen. Kan eenvoudig met een mailtje. Maar nee, opzegmailtjes worden stelselmatig genegeerd. Krijg je vandaag een mailtje dat er al maanden geen uitnodigingen worden verstuurd. Iemand heeft een API uitgezet, niemand geïnformeerd en tot overmaat van ramp blijft de API wel terugkoppelen dat alles goed is ontvangen. Wat een prutsbedrijf.
Company Name | Dinilu |
Beste Mark, Bedankt voor uw beoordeling. Allereerst ontzettend jammer om te vernemen dat u niet (meer) tevreden bent omtrent onze dienstverlening. Zeker gezien u al jarenlang klant bij ons bent geweest! Wij zijn ons er zeker van bewust dat de migratie hinder bij onze klanten heeft veroorzaakt. Wel hebben collega's hun uiterste best gedaan om u netjes te woord te staan en u verder te helpen, daar waar mogelijk. Ik hoop alsnog op uw begrip. Al enige tijd geleden zijn wij gestart met berichtgeving waarin staat, dat de koppeling (om automatisch uitnodigingen te versturen) opnieuw dient te worden ingesteld. Zojuist had ik even uw beoordelingspagina bekeken en zie ik dat er structureel nog beoordelingen worden ingevuld zoals voorgaande maanden. Ik wil alsnog bedanken voor de fijne samenwerking van de afgelopen jaren en heel veel succes met de zaken toewensen. Jammer dat we op deze manier uit elkaar zijn gegaan. Mochten er nog vragen zijn dan horen wij dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Team KiyOh
Super vriendelijke medewerkers met een duidelijke uitleg over de zaken waar hulp bij nodig is.
Company Name | NuFruit.nl |
Prettig bedrijf, goede klantenservice en bieden een mooie oplossing. Met name Sjoerd is mijn rots in de branding. Hulde aan hem.
Company Name | CROP |
I have had some very good experiences with KiyOh, especially with the support I received from our account manager Kenzo, He has always been able to answer any questions that I have had for him. The only negatives that I have about the KiyOh platform its self is that it is not always the most user friendly interface to work with and that there are two versions of the site depending on the country domain. Apart from that the support is very good and I would recommend other companies to use this review platform.
Company Name | vidaXL |
Hi David, Thanks for the review! On short terms we will fully transfer to the new lay-out. So you don't have to switch between two lay-outs anymore. Hopefully you experience the new interface more user friendly.
De automatisering bij Kiyoh is net veranderd en de migratie was een drama. Maar Sjoerd heeft me prima geholpen.
Company Name | Puur & Fit |
Contact gehad met Sjoerd, hij heeft ons geholpen met het goed instellen van de KiyOh plug-in.
Company Name | Dekbedenmatras.nl |
We hebben sinds een jaar actief Kiyoh in gebruik en zijn tevreden. Het is fijn om goede beoordelingen te ontvangen en zo te weten hoe de algehele tevredenheid onder de klanten is. Incidentele minder positieve reacties helpen evenzeer het klantcontact alsnog te verbeteren. We hadden wat vraagjes waar men vanuit Kiyoh zeer snel en adequaat op gereageerd heeft. Het contact is dan ook zeer persoonlijk en prettig!
Company Name | WebshirtCompany B.V. |
Hi Emile, Hartelijk bedankt voor je beoordeling, goed om te horen!
Diverse malen in de clinch gelegen met Kiyoh. In de eerste instantie wegens een update bij Kiyoh waarbij een behoorlijke hoeveelheid data verloren was gegaan (o.a. logo's bij reviews, reacties op reviews). Dit is uiteindelijk (deels) opgelost door onze eigen ontwikkelaars. De techniek laat erg te wensen over en de tech-support komt afspraken herhaaldelijk niet na. De druppel was dat Kiyoh geen enkel verantwoordelijkheidsgevoel toonde in een voorgesteld afpersingsscenario (persoon belt met dreiging om een 1-ster review te plaatsen als er niet wordt betaalt). Zolang de review in fatsoenlijk Nederlands is geschreven vindt Kiyoh dat dit kan. Wanneer je vervolgens een accountmanager hierover wilt spreken wordt je gerust weken aan het lijntje gehouden. Pas na herhaaldelijk herinneren kun je een inhoudelijke reactie verwachten, maar zelfs dan zijn die vaak erg kortaf (of kopieer-plak antwoorden). Dan v.w.b. het product / platform an sich. Het geheel voelt als een jaren 90-2000 web-app. Bevat veel bugs en is qua functionaliteit enorm beperkt (zeker vergeleken met 1 van de vele concurrerende aanbieders aanbieders). De mogelijkheden om je klant uit te nodigen tot het doen van een review zijn beperkt. Voor een dergelijke simpele applicatie verwacht je (zeker ook gezien de prijs) meer. Tot slot, de ouderwetse contractsvormen. Een jaar abonnement die telkens stilzwijgend verlengd, met inachtneming van een extra maand opzegtermijn. Het spreekt voor mij boekdelen dat je een klant anno 2020 nog met een langlopend contract binnen de deur moet proberen te houden. Ik heb voor het plaatsen van mijn review diverse malen contact gezocht met een accountmanager, of de helpdesk; om mijn frustratie daar te delen en hen de kans te bieden om die negatieve ervaring weg te nemen. Helaas, het lijkt Kiyoh niets te doen. Zelfs het überhaupt reageren op mijn e-mail heeft 2 weken op zich laten wachten.
Beste Jeroen, Wat ontzettend jammer te vernemen dat u de bovenstaande ervaring heeft met ons. Het afgelopen jaar hebben wij onze klanten gemigreerd naar een nieuwe omgeving van Kiyoh om op deze manier onze klanten meer mogelijkheden te kunnen bieden. De migratie is in twee fases aangepakt waarbij reacties op beoordelingen later teruggeplaatst zijn. Dit was noodzakelijk om er voor te zorgen dat er zo min mogelijk hinder ondervonden werd tijdens de migratie. Wij vinden het vervelend dat dit anders is ervaren. Onlangs heeft u een beoordeling ontvangen, waarmee u het niet eens bent. Hierover is contact geweest en het klopt dat een beoordeling dient te voldoen aan onze gebruikersvoorwaarden. Indien dit het geval is, kan een beoordeling helaas niet offline gehaald worden. Tot slot betreuren wij het dat u het gevoel heeft dat u bij vragen aan het lijntje wordt gehouden. Dit is zeker niet onze bedoeling, wij zijn er juist om onze klanten te helpen bij vragen. Wij horen het dan ook graag als wij u nog ergens anders bij kunnen ondersteunen.
Vorig jaar een erg slechte ervaring gehad, dit jaar niet anders. Een 'introductiegesprek' bleek vorig jaar te leiden tot een contract dat ik niet wilde hebben. Annulering was niet mogelijk en ik moest honderden euro's betalen voor een systeem dat ik niet heb gebruikt. Een jaar later heb ik KiyOh toch nog een kans gegeven nadat zij contact opnamen en beterschap beloofden. Ik zou korting krijgen. Er werden pakketten toegevoegd aan mijn factuur waar ik geen interesse in had, maar die ik wel moest betalen waardoor de totaalprijs alsnog zonder korting was. Wel werden er drie maanden toegevoegd aan het pakket, wat op zich redelijk was. Achteraf werd verklaard door KiyOh dat het ging om 'gratis' pakketten, maar de prijs bleef wel hetzelfde (?). Je wordt gewoon beetgenomen. Los daarvan wordt aangegeven dat je teruggebeld wordt, wat niet gebeurt, en dat de korting alsnog verrekend wordt, wat ook niet gebeurt want 'dat is niet mogelijk', ondanks toezegging. Kortom; onjuiste informatie en slecht klantcontact. Prima als er zaken mislopen, maar kom na wat je de klant belooft (zeker als je de factuur zou aanpassen) en zorg dat de klant teruggebeld wordt. Lijken mij logische onderdelen van service. KiyOh verwacht dat de klant tijd steekt in een oplossing en gaat dan een ander terug laten bellen met 'excuses', waar een ondernemer uiteindelijk niets voor koopt. Een ondernemer wil afspraken die nagekomen worden en teruggebeld worden.
Company Name | Check mijn Scriptie |
169 Dr Hub van Doorneweg