Het contact gaat altijd vrij soepel met KiyOh (Sjoerd in het bijzonder). Eventuele problemen worden snel opgelost.
Goed bereikbaar voor vragen
Company Name | Tuintrekkers.nl |
Klantenservice is goed bereikbaar en zeer klantvriendelijk. Vanwege de aanpassing van het interne platform moest ik de widget op mijn homepage aanpassen. Hiervoor had ik per e-mail een checklist ontvangen, echter het lukt mij niet dit goed te krijgen. Klantenservice gebeld. Sjoerd keek meteen naar mijn homepage, mailde mij de code op maat en toen ik het geïnstalleerd had, heeft hij het daarna ook nog gecheckt. Super tevreden!
Company Name | Festa di Friuli |
Company Name | Tuinmeubelen.nl |
Een Nederlands bedrijf voor het verzamelen van onze Wasparfum reviews. Wij hebben gekeken naar een review bedrijf waar wij onze Wasparfum reviews met vertrouwen uit handen kunnen geven. Dit bedrijf hebben wij gevonden; Kiyoh! Twijfelt u nog met welk bedrijf u in zee wilt gaan, dan kan ik u Kiyoh aanbevelen. Deskundig, overzichtelijk en niet duur. En eerlijke reviews!
Company Name | Wasparfum Il Bucato di Adele |
Ik werd op een snelle manier geholpen om ons profiel en de vragenlijst te optimaliseren. Ook de (korte) zoektocht naar enkele links liep vlot. Fijn om geen nummer te zijn en op een degelijke vriendelijke manier te worden geholpen.
Company Name | Marka bvba |
ik had de nodige vragen n.a.v. aankomende wijzigingen en ik ben goed en professioneel geholpen.
Company Name | DogsIncluded |
Goed geholpen met mijn vraag over een niet zo'n nette review van een klant
Company Name | Car Fantasy |
Goed bereikbaar en duidelijke uitleg.
Company Name | DakraamOpMaat.nl |
Ontzettend prettige ervaring met support. Heel vriendelijk, oplossingsgericht en denken met je mee. Ga zo door. Super bedankt. Jetjes & Jobjes
Company Name | Jetjes & Jobjes |
Zeer hulpvaardig en klantvriendelijk!
Company Name | esgii |
Na wat problemen in de communicatie na de overgang naar een nieuw systeem hebben ze inmiddels alles weer op de rit. De communicatie is weer helemaal op orde en een betrouwbare partner voor het verzamelen van reviews.
Company Name | Wellens Staalwaren |
Als ik een vraag heb over Kiyoh dan bel ik vaak even om snel achter het antwoord te komen, ik word dan altijd goed en klantvriendelijk te woord gestaan. Daarnaast kunnen ze vaak gelijk iets aanpassen wat wij graag zouden willen, helemaal top. Ook voor tips hoe meer positieve Kiyoh reviews te krijgen kan ik bij ze terecht. Waar ik veel contact mee heb gehad is Mohamed en Sjoerd, goede gasten!
Company Name | sneleentaxi |
Wij hadden als bedrijf een aantal vragen over de totstandkoming van het Kiyoh cijfer. Er werd alle tijd gemaakt om de vragen die er waren te beantwoorden. Ook werd er proactief meegedacht hoe wij onze bedrijfspagina kunnen optimaliseren. Top!
Company Name | Mijndomein |
Goede service, vriendelijk te woord gestaan en fijn geholpen. Prettig om mee samen te werken.
Company Name | Deense Dingen |
We worden altijd vriendelijke te woord gestaan en goed/serieus geholpen.
Company Name | Restocks B.V. |
Na een telefoontje konden we weer verder.
Company Name | Granietshop.nl |
Bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Kiyoh
Het contact met Sam verloopt erg goed. Ik krijg doorgaans snel reactie en hij beantwoord mijn vragen altijd goed!
Company Name | - |
Telefonisch niet zo snel direct bereikbaar, maar er staat een antwoord apparaat aan en je wordt binnen 1 of 2 dagen terug gebeld. Heb je eenmaal een medewerker van kiyoh aan de lijn dan wordt je heel erg vriendelijk verder geholpen. Wij gebruiken kiyoh nu een jaar en vinden het erg gebruiksvriendelijk. Blij met de functie dat we kunnen reageren op reviews, heel belangrijk! We zijn tevreden.
Company Name | Leelavadee |
Ik ben snel en goed geholpen door Sjoerd en daardoor kon ik mijn klant weer snel helpen! Prima service!
Company Name | Multi Ratio BV |
Contacten zijn prettig en de afhandeling van vragen e.d. snel en correct.
Company Name | Hutting Natuursteen b.v. |
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u het contact met ons als prettig ervaart. Met vriendelijke groet, Team Kiyoh
Goed geholpen door Tessa
Company Name | Security Display Solutions |
Bedankt voor de mooie beoordeling. Als er nog vragen zijn, helpen wij u graag verder. Met vriendelijke groet, Team Kiyoh
Ik ben erg goed geholpen door Sjoerd. Ik ben sowieso erg tevreden over de Kiyoh medewerkers, ze helpen altijd en zijn goed bereikbaar.
Company Name | Main Sales Europe |
Geweldige Service
Company Name | Floorevents / vloerkledenopvinyl |
Als je klant bent is het allemaal prima, maar als je bij ze wil stoppen verschuilen ze zich achter regeltjes, waardoor ik inmiddels al 2 jaar door betaal, terwijl ik meerdere keren heb opgezegd, alleen niet de bevestigingsmail terug kan vinden. Jammer dat er deze kant op op geen enkele manier kan worden meegedacht met de klant.
Company Name | Distri Lab B.V. |
Hallo Marijn, Dank voor je beoordeling. Jammer te horen dat je deze ervaring hebt opgedaan. Zoals je eerder met ons besproken hebt is er vaker op geattendeerd dat een opzegging altijd per mail dient te geschieden. Helaas hebben we deze niet eerder mogen ontvangen. Voor nu is het abonnement in ieder geval opgezegd en zal deze niet langer meer verlengd worden.
169 Dr Hub van Doorneweg
Tilburg 5026 RC