Correct geholpen.
Nog maar net met jullie aan het werk dus kan nog niet veel zeggen hierover
Company Name | Modezza |
Bedankt voor uw beoordeling. Mocht u vragen hebben over het gebruik en mogelijkheden van ons systeem, neem dan contact op. Wij helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, Team Kiyoh
Altijd snel geholpen bij vragen; Overzichtelijk systeem; Mogelijkheid tot koppeling met Magento.
Prima beoordeling site
Company Name | Tegelvast |
Adequaat en vriendelijk
Reageren altijd snel, duidelijk en heel behulpzaam. Perfect!
Company Name | Boekuwzending.com |
Prettige contact en professionele ondersteuning.
Company Name | HUMK |
Tijdens je proefperiode bellen ze je constant. Maar als je eenmaal klant bent, zijn ze slecht bereikbaar of bellen niet terug! Ze verkopen je een basispakket van 9,95 en voegen daar ongevraagd een xml feed toe waarvoor je meer moet betalen? Achteraf weten ze ineens van niets meer? Oh wat vreemd zeggen ze dan en kan je als compensatie wat gratis maanden extra krijgen. Als je gewoon je geld terug wilt wat je ongevraagd te veel hebt betaald zijn ze in eens niet meer thuis. Na driekwart jaar crediteren ze met moeite de tweede termijn. Maar de eerste doen ze niets mee omdat men vind dat ze niets verkeerd hebben gedaan. Dit is nou pure oplichting. Zelfs de financiële afdeling sprak er schande van dat er zo met klanten wordt omgegaan. Nou Sjoerd Verhoeven van Kyoh hier is je review dan. Die wilde je zo graag toen we klant werden! #einde klant
Beste meneer Patrick, Wat ontzettend jammer te vernemen dat je bovenstaande ervaring hebt met ons. U heeft bij ons een 2-jarige overeenkomst afgenomen. Jaartarieven bij een 24 maanden contract zijn voordeliger dan bij een contract van 12 maanden. Het gebruik van een XML-feed betreft een extra functionaliteit, die niet bij het basispakket behoren en los bijbesteld kunnen worden. Bij afname van ons reviewsysteem, is deze extra functionaliteit erbij afgenomen. We hebben gekeken of we u ergens in tegemoet konden komen. Helaas is dat niet uw gewenste oplossing. Wij vinden het alsnog enorm jammer, dat u besloten heeft uw overeenkomst bij ons te willen opzeggen. Zeker gezien uw goed gebruik van de klantbeoordelingen. Daar mag u trots op zijn! Bedankt voor de samenwerking van afgelopen tijd en mochten wij u nog ergens bij kunnen helpen, dan vernemen wij dat graag. Met vriendelijke groet,
De beoordelingen op productniveau werkten niet. Gebeld en er werd goed meegedacht.
Company Name | Jobpersonality BV |
Al redelijk snel na de start van onze webwinkel hebben we gekozen voor Kiyoh om onze klanten ons te laten beoordelen. De implementatie is eenvoudig en snel, en mocht je ondersteuning nodig hebben dan is Kiyoh zeer goed bereikbaar en wordt je direct geholpen. Kiyoh heeft ons ook geholpen om klanten aan onze webwinkel te binden. In de uitnodiging mail beloven we namelijk een kortingscode als klanten ons beoordelen. Vervolgens wordt deze kortingscode in de bedank mail verzonden zodra de beoordeling ook daadwerkelijk is gedaan. Deze kortingscode is honderden keren gebruikt door honderden klanten, en heeft er mede voor gezorgd dat wij nu een groot aantal regelmatig terugkerende klanten hebben. Heb je een webwinkel en ben je op zoek naar een oplossing voor klantbeoordelingen? Dan adviseert Novus Fumus om Kiyoh te gebruiken.
Company Name | Novus Fumus |
Perfecte ondersteuning van helpdesk
Company Name | GSM-Limburg |
Mijn vraag was heel snel beantwoord. Alles netjes geregeld.
Company Name | koffie piraat B.V. |
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u goed geholpen bent!
Recensies werken prima
Company Name | Dutch Water Tech BV |
Zie review van Jenne Claessens. Wij hebben exact hetzelfde probleem. Al vele maanden geen Seller Ratings (stars) in Google Adwords, terwijl Kiyoh er nog steeds mee adverteerd (zie home pagina van Kiyoh)
Beste meneer Mithat, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben eerder van u een beoordeling mogen ontvangen hierover. Omdat ik echter niet kan herleiden onder welke bedrijfsnaam u bij ons bekend staat, lukt het mij niet om telefonisch contact met u op te nemen om u verder te helpen. Wij vernemen alsnog graag van u,
We kregen al twee weken lang geen reacties van klanten op de review uitnodigingen. Ik heb gebeld met Kiyoh en werd meteen geholpen. Het probleem werd gevonden en het is meteen opgelost, heel fijn!
Beste Evelien, Wat fijn dat u ons direct contacteerde. Op die manier kunnen wij inderdaad met u meekijken en u verder helpen. Veel plezier met het verzamelen van reviews! Met vriendelijke groet,
Zeer duidelijk en behulpzaam
Company Name | VICO MOVEMENT |
Het softwaresysteem van Kiyoh geeft zoveel problemen dat onze webshop er traag van wordt, keer op keer, we zijn hier nu al wel een half jaar mee bezig met Kiyoh heel veel bellen en mailen maar er wordt niks opgelost. De problemen van Kiyoh heeft ons inmiddels al zoveel geld gekost. Er is daar schijnbaar niemand met kennis in huis om de vele fouten die dit bedrijf maakt op te lossen of ze nemen ons als klant van Kiyoh gewoon niet serieus.
Company Name | Luxar |
Beste Sander, Bedankt voor uw bericht. N.a.v. uw beoordeling hebben we telefonisch contact met u opgenomen. Helaas zonder succes. Er is een terugbel notitie voor u achtergelaten. Uiteraard zullen wij ook een nieuwe poging wagen om te kijken hoe we bovenstaande kunnen oplossen. Met vriendelijke groet,
Duidelijk in de communicatie, snelle afhandeling bij eventuele problemen. Klantvriendelijk, ga zo door!
Company Name | TOPS Luchtfilters |
Na de overgang van Kiyoh een paar opstartproblemen ervaren maar na contact gehad te hebben alles goed opgelost! Problemen zijn er om op te lossen en dat is wat ze bij Kiyoh doen! Nu alles goed is ingesteld kunnen we weer door met reviews verzamelen! Thanks!!
Deze jongen ging er direct achteraan en regelde het gelijk. Precies wat wij wouden.
Company Name | Mijnhuidonline |
Beste Rio, Super! Dat is ook de bedoeling. Een hele fijne dag toegewenst!
snelle en directe afhandeling daar houd ik van!
Company Name | Autoplein Nijverdal |
Super geholpen door Mohamed!
Company Name | Brokking Vloerkledenspecialist |
Goed en vriendelijk geholpen, TOP