Fijn systeem overzichtelijk en internationaal reviewsysteem

Fijn programma, hier en daar mogen er soms een paar dingen duidelijker aangegeven worden, de handleidingen mogen bijvoorbeeld online plaatsen of in het account. Het switchen tussen de landen zou ook iets eenvoudiger gemaakt kunnen worden. Dat gezegd hebbende is het een laagdrempelig handig programma voor ons en vooral voor onze klanten. We zijn erg tevreden.

Negatieve beoordelingen anders behandelen dan positieve?

Dat is per definitie onbetrouwbaar

Duidelijk

De medewerker Mohamed was vrij duidelijk en behulpzaam

Malafide

Review + e-mail gaan naar de webshop die je reviewed........................................... Malafide bende.......

Fijne samenwerking

Fijn product, goede klantenservice en top advies! Op naar een lange samenwerking.

Extreem slechte service

Helaas na 5 jaar ons contract met Kiyoh/klantenvertellen/kr-review opgezegd. Geen enkele empathie met klanten, geen enkele tegemoetkoming nadat ze een jaar na dato zomaar een factuur sturen voor websites die niet meer bestaan. Telefonisch besproken zaken bestaan niet want het MOET zwart op wit staan, dus kunnen ze niets voor je betekenen. Techniek heeft ons meerdere malen in de steek gelaten en migratie van platform naar platform verloopt altijd met heel veel downtime en problemen. Op het moment dat je daar over praat en op zoek wil naar een oplossing krijg je de kleine lettertjes en houden ze je daar aan. ZEER KLANTONVRIENDELIJK. Ga niet met ze in zee! NOTE: Medewerker was zeer vriendelijke heeft er alles aan gedaan maar kon niet veel doen want de manager bepaalt alles.

behulpzaam

Het gesprek met Sanne was prettig, we hebben alles samen doorgenomen en ze heeft kundig al mijn vragen kunnen beantwoorden.

super!

Deze Dame is bijzonder vriendelijk en correct. Als elk contact zo mag verlopen schijnt voor mij altijd de zon.

Supersonische klantenservice

Vandaag heb ik contact gehad over een foutje. Dat werd bij door Sanne in mum van tijd opgelost. Super service!

Adequate service

Er werd duidelijk antwoord gegeven op mijn vraag en direct actie ondernomen. Adequate en vriendelijke service!

Heb contact gehad met Sanne v d Velde

Groet, Marcel de Beer

Tevreden

Uitstekend en vriendelijk geholpen

Luistert naar de wens van de klant en denkt mee.

Denkt mee

Kiyoh denk met je mee en vindt altijd een oplossing.

Ben snel geholpen!

Zeer goed!

Proactief en goede, snelle communicatie.

Top !

Goed service en betrouwbaar.

Goede service, vriendelijk!

Altijd een antwoord op mijn vraag, vriendelijk personeel, geduldig en behulpzaam! Meedenkend, kortom zeer tevreden!

Wordt altijd goed te woord gestaan, en het is een gebruiksvriendelijk systeem.

Snel, vriendelijk, deskundige bediening

Ik ben uitermate vriendelijk en deskundig geholpen. Een snelle afspraak kunnen maken. Zeer tevreden!!

Prettig bedrijf fijne medewerkers

Prima beoordelingsapplicatie met een goede back-office!

Fijn platform, supersnelle klantenservice

Snel, vriendelijk, oplossingsgericht en meedenkend.

Toegankelijk

Naar aanleiding van een review nam de medewerker van Kiyoh pro-actief contact met ons op, en heeft me voorzien van de nodige uitleg en deelde de nodige kennis en achtergrondinformatie. Erg prettig contact gehad.

Prima !!

Goed verzorgd !!

Geweldig snelle service

Prettig en snel

Dr Hub van Doorneweg 169

5026 RC Tilburg

Over Kiyoh Klantbeoordelingen

Kiyoh is sinds 2009 actief in het aanbieden van reviewsystemen. Wij werken voor grote en kleine webshops en hebben intensieve samenwerkingen met toonaangevende partners, zoals o.a. Thuiswinkel Waarborg. Online beoordelingen zijn de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Ons kantoor is gevestigd in Tilburg. Met een enthousiast team werken we dagelijks aan het verbeteren van de klanttevredenheid in Nederland. Dat doen we niet alleen met kiyoh, maar ook klantenvertellen helpt bedrijven met het verzamelen van beoordelingen.