Al jaren onze betrouwbare partner voor beoordelingen

Beoordelingen worden adequaat bewaard en weergeven. Al het gereedschap voor een juiste weergave op de website. Support afdeling goed bereikbaar.

Irritant

Wordt compleet gestoord van al die kiyoh beoordelingsmailtjes dienen steeds krijg als ik weer eens iets ergens online gekocht heb. Wordt tijd voor een mogelijkheid om je totaal uitschrijven van alle Kiyoh mailtjes.

Toppers

Ze reageren meteen als er een probleem is, helpen goed. Super fijn bedrijf!

Even zoeken naar de juiste persoon

In eerste instantie contact opgenomen. Gesprek gehad en daar vervolgens niks meer opgehoord. Zelf opnieuw contact opgenomen en gesproken met iemand anders. Diegene heeft het gelijk opgepakt en opgelost. Al met al dus tevreden!

Klantencontact verloopt goed

Helaas kan ik met mijn Shopify webshop geen automatische reviews naar klanten versturen, nu kost het me extra tijd om het handmatig te doen. Jammer dat ik niet eerder wist dat er geen koppeling was, want dan was ik niet nog een jaar klant geworden. Nick heeft mij echter goed geholpen waar hij kon, dus fijn dat er moeite voor me werd gedaan, maar helaas heeft hij het niet kunnen oplossen.

Altijd goede service

Is tot nu toe altijd goed geweest

Moet een waarborg voor webshops zijn....

Ik kan op kiyoh geen websites checken. Hoe kan ik als gebruiker nu weten of ze wel zijn aangesloten, gewaardeerd, etc.??? Waardeloos keurmerk zo! Dan kun je beter trustpilot of een dergelijke site gebruiken.

Top communicatie

De communicatie met Kiyoh beviel zeer goed en alles werd zeer vlot geregeld! Kortom, een echte aanrader.

No nonsense review profiles!

Kiyoh has a no-nonsense approach to their service. Onboarding was done in a jiffy. The dashboard is self-explanatory. And the customer service is great!

Kiyoh is a scammer company WATCH OUT

Kiyoh is DISHONEST company that get money from companies with a good review..the same system than Trust Pilot...the bad reviews go in " quarentine" for 7 days til the company in question has taken contact to " solve" the problem. You guys are not transparent and not honest...MOTHER FUCKERS THAT IS WHAT YOU TRULY ARE!!!!

Snel geregeld en fijne communicatie

Het was snel geregeld en de communicatie was goed met Nick!

Duidelijk en snel

Met mijn vraag kon ik bij Mohamed terecht. Hij kon mij snel helpen en zijn instructies waren heel duidelijk. Bedankt!

Prima zaak eerlijk en snel

Goeie ervaring

Gebeld voor oplossing van een api probleem en meteen verholpen.

Pas op, oplichterbende

Pas op, de bedrijf is een oplichtersbende. Ze doen je aanbod, uiteindelijk ga je er niet meer akkoord, en een jaar later krijg je een rekening van 1800euro. Terwijl je nooit geen diensten van hun af hebt genomen. Heb inmiddels contact opgenomen met de media. Meer gedupeerden kunnen contact met ons opnemen. Zodat dit zogenaamd reviewbedrijf.... dat klanten wilt helpen... Ontmaskert word als oplichters!! Ga niet met deze party in zee!!!

Nick is onze contact persoon en de communicatie verloopt erg goed..

Fijn systeem overzichtelijk en internationaal reviewsysteem

Fijn programma, hier en daar mogen er soms een paar dingen duidelijker aangegeven worden, de handleidingen mogen bijvoorbeeld online plaatsen of in het account. Het switchen tussen de landen zou ook iets eenvoudiger gemaakt kunnen worden. Dat gezegd hebbende is het een laagdrempelig handig programma voor ons en vooral voor onze klanten. We zijn erg tevreden.

Negatieve beoordelingen anders behandelen dan positieve?

Dat is per definitie onbetrouwbaar

Duidelijk

De medewerker Mohamed was vrij duidelijk en behulpzaam

Malafide

Review + e-mail gaan naar de webshop die je reviewed........................................... Malafide bende.......

Fijne samenwerking

Fijn product, goede klantenservice en top advies! Op naar een lange samenwerking.

Extreem slechte service

Helaas na 5 jaar ons contract met Kiyoh/klantenvertellen/kr-review opgezegd. Geen enkele empathie met klanten, geen enkele tegemoetkoming nadat ze een jaar na dato zomaar een factuur sturen voor websites die niet meer bestaan. Telefonisch besproken zaken bestaan niet want het MOET zwart op wit staan, dus kunnen ze niets voor je betekenen. Techniek heeft ons meerdere malen in de steek gelaten en migratie van platform naar platform verloopt altijd met heel veel downtime en problemen. Op het moment dat je daar over praat en op zoek wil naar een oplossing krijg je de kleine lettertjes en houden ze je daar aan. ZEER KLANTONVRIENDELIJK. Ga niet met ze in zee! NOTE: Medewerker was zeer vriendelijke heeft er alles aan gedaan maar kon niet veel doen want de manager bepaalt alles.

behulpzaam

Het gesprek met Sanne was prettig, we hebben alles samen doorgenomen en ze heeft kundig al mijn vragen kunnen beantwoorden.

super!

Deze Dame is bijzonder vriendelijk en correct. Als elk contact zo mag verlopen schijnt voor mij altijd de zon.

Supersonische klantenservice

Vandaag heb ik contact gehad over een foutje. Dat werd bij door Sanne in mum van tijd opgelost. Super service!

Dr Hub van Doorneweg 169

5026 RC Tilburg

Over Kiyoh Klantbeoordelingen

Kiyoh is sinds 2009 actief in het aanbieden van reviewsystemen. Wij werken voor grote en kleine webshops en hebben intensieve samenwerkingen met toonaangevende partners, zoals o.a. Thuiswinkel Waarborg. Online beoordelingen zijn de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Ons kantoor is gevestigd in Tilburg. Met een enthousiast team werken we dagelijks aan het verbeteren van de klanttevredenheid in Nederland. Dat doen we niet alleen met kiyoh, maar ook klantenvertellen helpt bedrijven met het verzamelen van beoordelingen.