Vlotte duidelijke afhandeling

Duidelijk overzicht

leuke ervaring

zou het nog eens overdoen

In de basis goed bedrijf

Werk al jaren volledig geautomatiseerd met Kiyoh.

Tevreden maar ruimte voor verbetering.

We zijn erg blij met Kiyoh als review verzamelaar. We misschien nog wel wat mogelijkheden zoals het beoordelen op productniveau en het koppelen van de beoordelingen aan Google (en Facebook). De koppeling met Google wordt als het goed is binnenkort opgelost. Het is goed dat ze met de ontwikkelingen mee gaan en beoordelen op productniveau zou wel echt een fijne bijkomstigheid zijn!

concreet en duidelijk

duidelijk en overzichtelijke informatie gekregen,om onze webshop te voorzien van review voor de klant.

Top site

Duidelijk

Super klantvriendelijk!!!!

Zeer klantvriendelijk en zeer snel geholpen, bedankt hiervoor en nog een hele fijne dag toegewenst. Zeodetox BV

Snelle reactie en oplossing

Snelle reactie en oplossing na technisch probleempje in ons Kiyoh account.

SUPER

Ik ben er al jaren klant en ken weinig bedrijven die zo correct handelen. Dikke pluim!!

Top geholpen

Ik kon niet inloggen en werd via de telefoon netjes geholpen waardoor alles nu weer naar behoren werkt!

Zeer twijfelachtig

Ik heb één keer vragen gesteld over de manier waarop fe puntenwaardering tot stand komt of wordt berekend. Men neemt niet de moeite zelfs om hier maar enig antwoord op te geven.

Prettige ervaring

Er wordt snel op vragen gereageerd en naar gehandeld. Erg fijn! Daarnaast is het een overzichtelijk platform waar we graag gebruik van maken als bedrijf.

Prima service!

Prima service!

Goed geholpen

Prima service Mijn naam is overigens geen Erik maar Marco. Service was er niet minder op www.verfmenger.com

Service zoals ze hoort te zijn

Kiyoh werkt wel online maar het zijn ook mensen!

Super goed geholpen!

Ik heb contact opgenomen met Kiyoh, de medewerker Mohamed was erg behulpzaam en hij heeft meteen doorgegeven de gewenste aanpassing door te voeren.

Snel en accuraat!

Dmv de website aangemeld en alles is snel en prima afgehandeld en snel geleverd!

super irritant

kan alleen afmelden per webshop, ik wil nooit mail van kiyoh

Snel en prettig geholpen.

Na een vraag om hulp via de mail werd ik al heel snel gebeld en was mijn vraag al opgelost!

Fijn bedrijf

Mohamed helpt ons altijd, dit is helemaal naar wens!

Fijne club en responsief

Zo'n beetje een van de eerste klanten geloof ik al in 2010 en al meer dan 10 jaar aangesloten. Service is top en beoordelen eenvoudig voor klanten.

proactieve houding, prima geholpen

Kenzo belde mij zelf op dat er iets mis was aan de instellingen. Daarna stuurde hij ook nog de nodige links door, dus toen was het zo opgelost. Helemaal top!

Goed contact, snelle afhandeling

Het contact verloopt zeer soepel, vragen worden snel beantwoord en verzoeken worden goed opgevolgd. Het is een erg fijne samenwerking!

Gemakkelijke tool & duidelijke weergave van beoordelingen

Heel gemakkelijk in gebruik, zowel voor het dashboard voor onszelf als de link voor onze klanten. Ook zeer tevreden over de proactieve houding van de accountmanagers van Kiyoh om ons beoordelingssysteem te verbeteren en optimaal te benutten.

Dr Hub van Doorneweg 169

5026 RC Tilburg

Over Kiyoh Klantbeoordelingen

Kiyoh is sinds 2009 actief in het aanbieden van reviewsystemen. Wij werken voor grote en kleine webshops en hebben intensieve samenwerkingen met toonaangevende partners, zoals o.a. Thuiswinkel Waarborg. Online beoordelingen zijn de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Ons kantoor is gevestigd in Tilburg. Met een enthousiast team werken we dagelijks aan het verbeteren van de klanttevredenheid in Nederland. Dat doen we niet alleen met kiyoh, maar ook klantenvertellen helpt bedrijven met het verzamelen van beoordelingen.