Vanaf het begin ben ik serieus genomen, dit heeft geresulteerd in een goed resultaat, dank daar voor.

Great Customer Service

I absolutely love working with Kiyoh. Kenzo replies are always very fast and he answers all my questions. He is very helpful. Thank you very much for being always supportive and helpful.

Goed, Ik ben snel geholpen!

Ik heb een vraag bij ze neergelegd over een dubbele beoordeling. Deze is binnen een dag behandeld.

Super snel geholpen

Telefonisch snel geholpen en vernieuwde instellingen aangepast. Ideaal als mensen zo snel service verlenen.

Steeds snellere reactie op issues

De reactie snelheid is zeer aanzienlijk beter geworden. Niet alles kan altijd direct opgelost worden, maar dat is nou eenmaal zo met IT.

Mooie review tool

Inmiddels één jaar ervaring met Kiyoh. Na elke installatie vragen wij de klanten om een review achter te laten. Kantoor is altijd goed bereikbaar en de accountmanager goed behulpzaam. Keep up the good work!

Prima geholpen!

Kenzo heeft me voorzien van prima advies!

Topervaringen

Ik word altijd goed geholpen door Nick. En alles gebeurd echt direct dus geen gedoe met dagen wachten en van kastje naar de muur. Heel blij met deze persoonlijke aanpak!

Goed en meteen geholpen

Had een verzoek en werd meteen geholpen. Met toelichting en uitleg.

Altijd snelle reactie als je al vragen hebt

Goede ondersteuning bij vragen feitelijk zijn er die niet vaak als alles gewoon loopt en het systeem werkt goed

Duidelijk en nette communicatie

Goed geïnformeerd en probleem snel verholpen

vriendelijke te woord gestaan

vraag over een beoordeling en werd me rustig en duidelijk uit gelegd

Antwoorden snel en duidelijk!

Snel geholpen

Toen ik de klantenservice belde werd ik snel geholpen en hoefde ik niet doorverbonden te worden! Daardoor was ons probleem snel opgelost.

Fijn en rustig geholpen naar een oplossing

Uitstekende service en zeer gebruiksvriendelijke en effectieve tool!

Prettig klangericht bedrijf

Altijd bereid om je te woord te staan. Prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Altijd paraat en service gericht!

Kiyoh is altijd bereid met je mee te denken. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan.

Goed en vriendelijk geholpen

Nadat ik gebeld heb ben ik snel, vriendelijk en goed geholpen. Ook na het gesprek is de service via mail uitstekend.

Snel, correct en goed

Zeer prettig geholpen door Sanne en Kenzo. Ze zijn recht door zee en duidelijk.

Mooie tool voor een eerlijke prijs

Word altijd erg goed geholpen. Het werkt perfect en is qua prijs ook véél interessanter dan andere oplossingen :)

Snel en goed te woord gestaan.

Ik had wat vragen over de huidige implementatie van Kiyoh op mijn website. Telefonisch is een snelle controle uitgevoerd en zijn wat zaken nagelopen. Gelukkig bleek alles in orde te zijn en kan ik verder met het verzamelen van beoordelingen van mijn klanten. Goed geregeld!

positief

geweldig dat ik klant bij Kiyoh!

Prettig gesprek, snelle oplossing

Keurig te woord gestaan en snel een oplossing bedacht en uitgevoerd.

Dr Hub van Doorneweg 169

5026 RC Tilburg

Over Kiyoh Klantbeoordelingen

Kiyoh is sinds 2009 actief in het aanbieden van reviewsystemen. Wij werken voor grote en kleine webshops en hebben intensieve samenwerkingen met toonaangevende partners, zoals o.a. Thuiswinkel Waarborg. Online beoordelingen zijn de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Ons kantoor is gevestigd in Tilburg. Met een enthousiast team werken we dagelijks aan het verbeteren van de klanttevredenheid in Nederland. Dat doen we niet alleen met kiyoh, maar ook klantenvertellen helpt bedrijven met het verzamelen van beoordelingen.