Er wordt snel en adequaat gereageerd op vragen.

Werkt prima!

Werkt prima, goede service.

Prettige service

Erg vriendelijk en behulpzaam geholpen. Duidelijke antwoorden op onze vragen en denken mee in het proces.

Goed hulp geboden

Probleem aangegeven en daarop volgend goed en vriendelijk geholpen.

Prima samenwerking

Prima samenwerking

Kiyoh

Prettig bedrijf, meedenkend personeel en klantvriendelijk.

Snel en adequaat advies en denken met je mee.

Help/servicedesk is goed bereikbaar. weten waar ze het over hebben en acteren snel.

Prima bedrijf om je klantbeoordelingen mee te doen

Wij werken al heel wat jaren met Kiyoh en zijn erg tevreden. Koppelingen wekrek prima, naar feedback wordt geluisterd en indien nodig opgepkat. Telefonische bereikbaarheid is over het algeem uitstekend!

Goede service, snelle communicatie

Behulpzaam en vriendelijk personeel. Naast dat Kiyoh goed op de webshop staat is hun klantenservice ook uitstekend.

snelle reactie en oplossing

De klantenservice is heel goed bereikbaar en zorgt er direct voor dat mijn issues zijn opgelost. Een goed voorbeeld!

Kiyoh is al platform prima tool. Service is ook goed.

Snel antwoord

Vriendelijk en goede service

Vriendelijk en goede service

Meedenkend met de ondernemer

We hebben een gekoppeld account en op 1 site hadden we een verouderde implementatie. Dit hebben we niet aangepast omdat die site op de schop moest en we de nieuwe implementatie wel zouden toepassen in de nieuwe site. De nieuwe site liet wat langer op zich wachten. We werden keurig gebeld door Kiyoh om te vertellen dat dit het geval was. Ik kon deze actie erg waarderen. In Coronatijd waren ze iets moeilijker telefonisch te bereiken, maar dat neem ik ze natuurlijk niet kwalijk

Professioneel, vriendelijk en erg behulpzaam

Super geholpen

goed geholpen

direct actie ondernemen, fijn!

Fijn gesprek

Beste, Mijn vraag is uitgebreid beantwoord. Dit heb ik als erg fijn ervaren. Zelf werk ik ook met Kiyoh en het gesprek was voor mij erg leerzaam. Bedankt hiervoor. Groetjes Karo.

Goede dienstverlening van Kenzo Brock

Prima ervaring met dit bedrijf.

Uitstekend !!!

Na telefonisch contact te hebben gehad: goed en vriendelijk geholpen. Probleem is snel opgelost. Zeer tevreden.

Helder, duidelijk en to-the-point en met enthousiasme de hulpvraag behandeld en afgehandeld

Diverse vragen werden op een positieve vlotte manier afgehandeld en de communicatie was zeer helder. Vooral prettig dat elke stap die gezet werd goed gevolgd kon worden bij het veranderingen aanbrengen in het account en meteen uitgevoerd konden worden. De feedback op de beoordelingen en de bespreking daarvan was ook erg prettig. Een 10:-))

Prima reviewsysteem en goede service

Snel en goed contact bij vragen.

Altijd een goede service Perfect

We gebruiken Kiyoh al jaren Goed bereikbaar en bij probleem direct opgelost.

fijne service

Een prima service en een goed systeem.

Efficient support!

Had an issue and I received help right away! The issue was solved within a few days, really happy with the service.

Prima ervaring

Wij zijn al enkele jaren klant bij Kiyoh. Prima bedrijf, als je een vraag hebt wordt dat gauw opgelost. Wij zijn heel tevreden dus.

Dr Hub van Doorneweg 169

5026 RC Tilburg

Over Kiyoh Klantbeoordelingen

Kiyoh is sinds 2009 actief in het aanbieden van reviewsystemen. Wij werken voor grote en kleine webshops en hebben intensieve samenwerkingen met toonaangevende partners, zoals o.a. Thuiswinkel Waarborg. Online beoordelingen zijn de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Ons kantoor is gevestigd in Tilburg. Met een enthousiast team werken we dagelijks aan het verbeteren van de klanttevredenheid in Nederland. Dat doen we niet alleen met kiyoh, maar ook klantenvertellen helpt bedrijven met het verzamelen van beoordelingen.