Uitstekende service en betrouwbaar

Fijne organisatie om mee samen te werken en heeft absoluut bijgedragen aan de groei en betrouwbaarheid van ons platform

Denken goed met je mee en zijn flexibel

Fijne club om mee samen te werken, denken goed met je mee en zijn flexibel in oplossingen, uiteraard wel binnen het betamelijke om de betrouwbaarheid van het merk te waarborgen. Geven een absolute boost aan ons bedrijf!

Goed geholpen

De Kiyoh medewerker die mij heeft geholden, ging stap voor stap met mij de instellingen langs om het probleem op te lossen. Toen kwamen we al gauw achter waar het probleem lag. Top!

inmiddels 8 jaar tevreden klant

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Ik werd meteen goed en snel geholpen. Ik kreeg zelfs aanvullend advies wat ik goed kon gebruiken richting mijn klant.

Ik ben van Trustpilot naar Kiyoh overgestapt. Wat een verademing zeg! Het systeem werkt, is betrouwbaar en zeer gebruiksvriendelijk. De medewerkers van Kiyoh zijn gemotiveerd, vriendelijk en deskundig. Implementeren was erg eenvoudig en snel. Ik raad het iedereen aan.

Prima service en goed geholpen

Na tegenvallende aantal reviews die wij binnenkrijgen Kiyoh on advies gevraagd. Ze hebben mij prima geholpen en heb goed advies gekregen. Nu wachten of er meer reviews gaan komen!

Goede, klantvriendelijke support

Denken professioneel met je mee en zijn flexibel waar nodig.

Fijn bedrijf voor onafhankelijke reviews

Kiyoh werkt mee aan de uitstraling van ons bedrijf. Door middel van onafhankelijke reviews willen wij ons klantentevredenheid laten zien aan nieuwe klanten!

Netjes en goed geholpen, op mijn vraag.

zie boven

Vriendelijk en efficiënt geholpen

Snel hulp gekregen en mijn vragen zijn gelijk afgehandeld op een fijne en vriendelijke manier.

Snel en doelgericht

Je wordt snel begrepen en geholpen.

Snelle en accurate reactie

Na een melding van een onredelijke feedback van een persoon die geen klant bij ons is, heeft Kiyoh hierop direct gehandeld. Het is fijn dat dit bedrijf de onzin feedbacks eruit halen. Hierdoor is ook de kwaliteit van Kiyoh feedbacks gegarandeerd.

Constructief, productief en prettig

Vanwege een voor iedereen onverwachte Google update een minder soepel begin maar daarna een fijne, prettige samenwerking EN betere conversie!

Altijd goed bij Kiyoh

Al jarenlang klant bij Kiyoh! Software werkt goed en koppelen is gemakkelijk. Laatst kon ik niet meer inloggen en telefonisch contact gehad met Kenzo. Hij heeft het direct goed verholpen! Dank voor de goede service.

Goed op weg geholpen door kenzo

Goede ervaringen met de klantenreviews, ook goede plugins aanwezig

Als online winkel hebben wij veel baat bij een reviewsysteem als KiyOh. Zojuist, ook goed telefonisch geholpen door de heer Kenzo Brock. Bedankt voor de gegeven service. Tip: Misschien een mailing eropuit sturen als er een nieuwe module beschikbaar is. Wij waren niet op de hoogte dat er een nieuwe plug-in beschikbaar was voor jullie nieuwe systeem

Echt een topper die Kenzo!

Meerdere malen in de afgelopen jaren contact gehad met Kenzo over instellingen, functionaliteiten en koppelingen m.b.t. mijn webshop. Reageert snel, denkt mee en zet een stapje extra waar nodig. Wat een topper!

Goede communicatie. Wordt snel en adequaat gereageerd. Denken goed mee en helpen je waar ze kunnen. Ga zo door!

Goed, helder en duidelijk

Goed gesprek gehad met Kenzo, heeft al mijn vragen inhoudelijk weten te beantwoorden. Goede babbelaar. Eerder al met Kiyoh gewerkt, en sinds het begin al tevreden. Eenvoudig systeem, betaalbaar in vergelijking met andere (ingewikkelde) partijen, goede service.

rustig en begeleidend

een rustige en begeleidende ervaring. waardoor het zeer begrijpelijk wordt.

zeer goede servies

mooie cataloog en zeker mooie kledij , en een goede kwaliteit, een zeer goede afhandeling van je bestelling en goed verzorgd , online bestellen gaat zeer goed en overzicht

Deskundig en zeer hulpvaardig

Wij werken al een aantal jaren naar volle tevredenheid met Kiyoh en onze ervaringen zijn zeer positief.

Zeer fijne communicatie

Een duidelijk en fijne zakelijke communicatie en je kunt met alle vragen terecht. Een snelle terugkoppeling en vaak goed resultaat.

Dr Hub van Doorneweg 169

5026 RC Tilburg

Over Kiyoh Klantbeoordelingen

Kiyoh is sinds 2009 actief in het aanbieden van reviewsystemen. Wij werken voor grote en kleine webshops en hebben intensieve samenwerkingen met toonaangevende partners, zoals o.a. Thuiswinkel Waarborg. Online beoordelingen zijn de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Ons kantoor is gevestigd in Tilburg. Met een enthousiast team werken we dagelijks aan het verbeteren van de klanttevredenheid in Nederland. Dat doen we niet alleen met kiyoh, maar ook klantenvertellen helpt bedrijven met het verzamelen van beoordelingen.