Prima bedrijf!

Zeer hulpvaardig en klantvriendelijk!

Servicegericht en voor klanten een prettige manier om een review achter te laten

Na wat problemen in de communicatie na de overgang naar een nieuw systeem hebben ze inmiddels alles weer op de rit. De communicatie is weer helemaal op orde en een betrouwbare partner voor het verzamelen van reviews.

Goede klantenservice, snel en mijn vraag wordt altijd goed beantwoord

Als ik een vraag heb over Kiyoh dan bel ik vaak even om snel achter het antwoord te komen, ik word dan altijd goed en klantvriendelijk te woord gestaan. Daarnaast kunnen ze vaak gelijk iets aanpassen wat wij graag zouden willen, helemaal top. Ook voor tips hoe meer positieve Kiyoh reviews te krijgen kan ik bij ze terecht. Waar ik veel contact mee heb gehad is Mohamed en Sjoerd, goede gasten!

Erg fijne ondersteuning

Wij hadden als bedrijf een aantal vragen over de totstandkoming van het Kiyoh cijfer. Er werd alle tijd gemaakt om de vragen die er waren te beantwoorden. Ook werd er proactief meegedacht hoe wij onze bedrijfspagina kunnen optimaliseren. Top!

Fijn bedrijf

Goede service, vriendelijk te woord gestaan en fijn geholpen. Prettig om mee samen te werken.

We worden altijd vriendelijke te woord gestaan en goed/serieus geholpen.

Tessa lost het snel en efficient op!

Na een telefoontje konden we weer verder.

Goede communicatie

Het contact met Sam verloopt erg goed. Ik krijg doorgaans snel reactie en hij beantwoord mijn vragen altijd goed!

Zeer vriendelijk

Telefonisch niet zo snel direct bereikbaar, maar er staat een antwoord apparaat aan en je wordt binnen 1 of 2 dagen terug gebeld. Heb je eenmaal een medewerker van kiyoh aan de lijn dan wordt je heel erg vriendelijk verder geholpen. Wij gebruiken kiyoh nu een jaar en vinden het erg gebruiksvriendelijk. Blij met de functie dat we kunnen reageren op reviews, heel belangrijk! We zijn tevreden.

Snel en goed geholpen door Sjoerd

Ik ben snel en goed geholpen door Sjoerd en daardoor kon ik mijn klant weer snel helpen! Prima service!

Snelle, correcte afhandeling bij vragen e.d.

Contacten zijn prettig en de afhandeling van vragen e.d. snel en correct.

Top geholpen

Goed geholpen door Tessa

Super behulpzaam

Ik ben erg goed geholpen door Sjoerd. Ik ben sowieso erg tevreden over de Kiyoh medewerkers, ze helpen altijd en zijn goed bereikbaar.

Geweldige Service

Klantonvriendelijk

Als je klant bent is het allemaal prima, maar als je bij ze wil stoppen verschuilen ze zich achter regeltjes, waardoor ik inmiddels al 2 jaar door betaal, terwijl ik meerdere keren heb opgezegd, alleen niet de bevestigingsmail terug kan vinden. Jammer dat er deze kant op op geen enkele manier kan worden meegedacht met de klant.

Geen probleem.

Correct geholpen.

Nog maar net met jullie aan het werk dus kan nog niet veel zeggen hierover

Fijn zaken mee te doen

Altijd snel geholpen bij vragen; Overzichtelijk systeem; Mogelijkheid tot koppeling met Magento.

Prima beoordeling site

Adequaat en vriendelijk

Reageren altijd snel, duidelijk en heel behulpzaam. Perfect!

Prettig

Prettige contact en professionele ondersteuning.

Oplichting eerste klas

Tijdens je proefperiode bellen ze je constant. Maar als je eenmaal klant bent, zijn ze slecht bereikbaar of bellen niet terug! Ze verkopen je een basispakket van 9,95 en voegen daar ongevraagd een xml feed toe waarvoor je meer moet betalen? Achteraf weten ze ineens van niets meer? Oh wat vreemd zeggen ze dan en kan je als compensatie wat gratis maanden extra krijgen. Als je gewoon je geld terug wilt wat je ongevraagd te veel hebt betaald zijn ze in eens niet meer thuis. Na driekwart jaar crediteren ze met moeite de tweede termijn. Maar de eerste doen ze niets mee omdat men vind dat ze niets verkeerd hebben gedaan. Dit is nou pure oplichting. Zelfs de financiële afdeling sprak er schande van dat er zo met klanten wordt omgegaan. Nou Sjoerd Verhoeven van Kyoh hier is je review dan. Die wilde je zo graag toen we klant werden! #einde klant

• Would you recommend us? No

Goed meegedacht

De beoordelingen op productniveau werkten niet. Gebeld en er werd goed meegedacht.

Dr Hub van Doorneweg 169

5026 RC Tilburg

Over Kiyoh Klantbeoordelingen

Kiyoh is sinds 2009 actief in het aanbieden van reviewsystemen. Wij werken voor grote en kleine webshops en hebben intensieve samenwerkingen met toonaangevende partners, zoals o.a. Thuiswinkel Waarborg. Online beoordelingen zijn de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Ons kantoor is gevestigd in Tilburg. Met een enthousiast team werken we dagelijks aan het verbeteren van de klanttevredenheid in Nederland. Dat doen we niet alleen met kiyoh, maar ook klantenvertellen helpt bedrijven met het verzamelen van beoordelingen.