Gewoon goed!

Al redelijk snel na de start van onze webwinkel hebben we gekozen voor Kiyoh om onze klanten ons te laten beoordelen. De implementatie is eenvoudig en snel, en mocht je ondersteuning nodig hebben dan is Kiyoh zeer goed bereikbaar en wordt je direct geholpen. Kiyoh heeft ons ook geholpen om klanten aan onze webwinkel te binden. In de uitnodiging mail beloven we namelijk een kortingscode als klanten ons beoordelen. Vervolgens wordt deze kortingscode in de bedank mail verzonden zodra de beoordeling ook daadwerkelijk is gedaan. Deze kortingscode is honderden keren gebruikt door honderden klanten, en heeft er mede voor gezorgd dat wij nu een groot aantal regelmatig terugkerende klanten hebben. Heb je een webwinkel en ben je op zoek naar een oplossing voor klantbeoordelingen? Dan adviseert Novus Fumus om Kiyoh te gebruiken.

Perfecte ondersteuning

Perfecte ondersteuning van helpdesk

snel ardig en doeltreffend

Mijn vraag was heel snel beantwoord. Alles netjes geregeld.

Recensies werken prima

Slecht! Niet aan beginnen

Zie review van Jenne Claessens. Wij hebben exact hetzelfde probleem. Al vele maanden geen Seller Ratings (stars) in Google Adwords, terwijl Kiyoh er nog steeds mee adverteerd (zie home pagina van Kiyoh)

Fijn geholpen en het probleem is meteen opgelost

We kregen al twee weken lang geen reacties van klanten op de review uitnodigingen. Ik heb gebeld met Kiyoh en werd meteen geholpen. Het probleem werd gevonden en het is meteen opgelost, heel fijn!

Prima service!

Zeer duidelijk en behulpzaam

fouten en vertragingen van onze webshop door Kiyoh

Het softwaresysteem van Kiyoh geeft zoveel problemen dat onze webshop er traag van wordt, keer op keer, we zijn hier nu al wel een half jaar mee bezig met Kiyoh heel veel bellen en mailen maar er wordt niks opgelost. De problemen van Kiyoh heeft ons inmiddels al zoveel geld gekost. Er is daar schijnbaar niemand met kennis in huis om de vele fouten die dit bedrijf maakt op te lossen of ze nemen ons als klant van Kiyoh gewoon niet serieus.

Duidelijk in de communicatie, snelle afhandeling.

Duidelijk in de communicatie, snelle afhandeling bij eventuele problemen. Klantvriendelijk, ga zo door!

Goed en duidelijk

Na de overgang van Kiyoh een paar opstartproblemen ervaren maar na contact gehad te hebben alles goed opgelost! Problemen zijn er om op te lossen en dat is wat ze bij Kiyoh doen! Nu alles goed is ingesteld kunnen we weer door met reviews verzamelen! Thanks!!

Goed snel opgelost

Deze jongen ging er direct achteraan en regelde het gelijk. Precies wat wij wouden.

snelle en directe afhandeling daar houd ik van!

Super service, duidelijk systeem en vriendelijke klantenservice!

Super geholpen door Mohamed!

Direct opgelost

Goed en vriendelijk geholpen, TOP

Vriendelijke medewerkers die graag meedenken/ helpen

Werken nu al langere tijd met Kiyoh, op een aantal moment wat problemen gehad met koppelingen en andere zaken. Klantenservice medewerkers gaan hier professioneel en serieus mee om. Zoeken ook actief naar het probleem en een oplossing hiervoor.

Top service! Je wordt altijd vriendelijk en snel geholpen!

Top service! Je wordt altijd vriendelijk en snel geholpen!

Fijn geholpen

Overzichtelijk platform en goed geholpen door de klantenservice!

Goed bereikbaar en werken snel aan een oplossing.

Zéér tevreden !

Voor de eerste keer bestelt, alles vlotjes verlopen.! Bij vraag direkt antwoord gekregen.heel netjes ! Opgevolgd met mail! Gisteren besteld en dag erna Pakket met exact het gevraagde ontvangen.! Heel belangrijk!! Blij dus dat ik jullie Mooie winkel met breed En vernieuwend assortiment heb leren kennen!

Goed en snel geholpen door Mohamed!

Mijn vraag werd snel behandeld en ben goed geholpen door Mohamed.

Nette site en goede service

Altijd goed contact met Mohamed, concrete oplossingen en adviezen. Na een stroeve overstap naar de nieuwe omgeving van Kiyoh zijn wij inmiddels weer dik tevreden.

Ik ben goed geholpen!

Goede service en vriendelijk personeel!

Goed geholpen!

Goed geholpen

Ik ben perfect geholpen bij mijn vragen over een beoordeling.

Dr Hub van Doorneweg 169

5026 RC Tilburg

Over Kiyoh Klantbeoordelingen

Kiyoh is sinds 2009 actief in het aanbieden van reviewsystemen. Wij werken voor grote en kleine webshops en hebben intensieve samenwerkingen met toonaangevende partners, zoals o.a. Thuiswinkel Waarborg. Online beoordelingen zijn de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Ons kantoor is gevestigd in Tilburg. Met een enthousiast team werken we dagelijks aan het verbeteren van de klanttevredenheid in Nederland. Dat doen we niet alleen met kiyoh, maar ook klantenvertellen helpt bedrijven met het verzamelen van beoordelingen.