Superslecht, dat jullie geen mail sturen over het bedrag dat teruggestort moet worden. En.... Dat dit 4 weken moet duren.
Pluspunten
Accuraat en precies volgens verwachting
Pluspunten
Goede producten
VerbeterpuntenInleveren bestelling duurde erg lang, personeel wist niet goed hoe alles opgestapeld moest worden en waar de laadkarren waren.
Pluspunten
kennis en inzicht al bij eerste contact vriendelijke medewerkers voorzichtig omgegaan met verfwerk en beplanting alle afspraken nagekomen
Pluspunten
Geleverd volgens afspraak. Kreeg zelfs een sms met het tijdstip dat de spullen geleverd zouden worden. Vriendelijk personeel zowel de bezorgers als aan de telefoon. We gaan 't Hekeltje de volgende keer zeker weer inschakelen.
Pluspunten
Aardig personeel.Komen afspraken na.
Pluspunten
Altijd goed
Pluspunten
prima en duidelijke website. goede prijs/kwaliteit verhouding telefonische info duidelijke en betrouwbaar.
Verbeterpuntenserviesgoed was niet schoon. hiermee bedoelen we dat er aangekoekte resten aan zaten. ook hier en daar stukjes porcelein er af. was enige minpunt overigens.
Pluspunten
duidelijk, geen verrassingen, als je belt met een vraag word je vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Behulpzaam met in- en uitladen van de spullen.
Verbeterpuntenstatafel was niet meer helemaal solide
Pluspunten
Bezorging was goed en aardige chauffeurs. De collectie is zeer uitgebreid.
Wanneer kunnen wij het statiegeld terug verwachten en het geld van de retour goederen (1x 30ltr vat bier)
Pluspunten
Goede communicatie. Vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenMisschien toch nog betere controle van de goederen voordat het verhuurt wordt of ze het wel/niet doen. In dit geval verlichting. Uiteindelijk is het goed en professioneel opgelost maar het duurde wel even over hoe en wat.
Robbenkoog 29
1822BA Alkmaar
’t Hekeltje Verhuur is al 100 jaar dé specialist en partner op het gebied van lange en korte termijn tentenverhuur, horeca-, evenementen- en partybenodigdheden, zowel zakelijk als privé! Wij zijn gevestigd aan de Robbenkoog 29, Alkmaar, Netherlands.