Pluspunten
Goede service en goede kwaliteit spullen. Robben bier is prima biertje.
Pluspunten
goede kwaliteit, aardig personeel, goede prijs
Verbeterpuntenvan de bestelde producten ontbraken 3 deksels van theepotten. Kan gebeuren maar ik moest deze zelf nog komen ophalen. Is ok (ik woon in de buurt) maar daar moet je eigenlijk als bedrijf iets mee doen naar de klant toe.
Toch iets goedkoper maken van glazen borden, of niet per 15 of 20??
Pluspunten
Goede website. Duidelijke producten. Goede prijs/prestatie. Geen gedoe.
VerbeterpuntenHet was niet helemaal duidelijk waar op de locatie de spullen zouden worden neergezet. Ik had de indruk dat de spullen op het middenveld van de wielrenbaan zouden worden geplaatst. Dat moesten we uiteindelijk zelf doen. Dit was op zich begriijpelijk, omdat we niet zomaar over de baan heen mochten en we niet met de karren door de tunnel konden. Gelukkig waren we al binnen voordat de wielrenners begonnen met rijden.
Pluspunten
Zeer vriendelijk geholpen, zowel door het personeel van kantoor als door de mannen in het veld. Verhuren goed spul. Duidelijk met afspraken. Bedankt!
Pluspunten
Goede webshop, perfecte communicatie en levering
Pluspunten
Sms bericht voor de levering van de spullen
Pluspunten
Makkelijk en betrouwbaar
VerbeterpuntenDe koelkast was niet leverbaar en men had ook geen alternatief. Dat was zwak want ik vond dezelfde middag nog wel een koelkast.
Pluspunten
Duidelijke website, kwaliteit van de geleverde spullen was goed
VerbeterpuntenKon niet gelijk achterhalen hoe lang het zou duren voor dat de pro-forma factuur omgezet zou worden in een definitieve factuur.
Pluspunten
goede spullen en retour zending mogelijk
Verbeterpuntenafgesproken en gevraagde levertijd handteren beoordeling na kijken vragen kloppen niet
Pluspunten
Fijn personeel, snelle en goede afhandeling.
VerbeterpuntenMateriaal was een ramp. Podiumdelen in slechte staat en voor o.a. langslopende leerlingen gevaarlijk. Bevestiging rokken een dikke min. Bevestiging poten en podiumdelen onderling ook een dikke min.
Robbenkoog 29
1822BA Alkmaar
’t Hekeltje Verhuur is al 100 jaar dé specialist en partner op het gebied van lange en korte termijn tentenverhuur, horeca-, evenementen- en partybenodigdheden, zowel zakelijk als privé! Wij zijn gevestigd aan de Robbenkoog 29, Alkmaar, Netherlands.