Pluspunten
Snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenPartytenten voor particulieren duidelijk in webshop.
Pluspunten
Goede spullen, conform afspraak geleverd, netjes in karren aangeboden
VerbeterpuntenBij aflevering had het advies gemogen om een foto te maken van de karren zodat het makkelijker is om weer in te pakken En vermelden dat het bestek en borden afgewassen weer in de bakken moeten, dit kreeg ik te horen bij ophalen van de spullen ipv bij levering.
Pluspunten
Blij verrast over de adequate service van het bedrijf.
Pluspunten
Medewerkers denken mee over bestelde producten. In mijn geval had ik wel een kledingrek besteld maar geen kledinghangers. Hierover werd door een medewerker na gebeld of dit niet vergeten was. TOP.
Pluspunten
Ik werk al jaren met het Hekeltje en ondanks dat ze vaak de goedkoopste zijn, geven ze ook nog eens de beste service! En een zeer uitgebreid assortiment.
Verbeterpuntenwat meer design achtige meubels e.d?
Pluspunten
Vriendelijke behandeling aan de telefoon. Er worden geen fouten gemaakt
Pluspunten
Ga zo door en kijk of er iets aan de prijzen gedaan kan worden
Pluspunten
hele snelle levering en alles zag er tip top uit.
Pluspunten
Makkelijk in contact leggen en duidelijke afspraken die waar gemaakt worden
VerbeterpuntenGeen, top bedrijf
Pluspunten
Geweldige service, vriendelijk personeel. Men denkt ook met je mee. Gewoon top!
Verbeterpuntengeen een
Pluspunten
Ruim assortiment
Pluspunten
Assortiment, komen afspraken na
VerbeterpuntenNvt
Website/Shop kan echt wel eens een opknapbeurt gebruiken
Pluspunten
Alles prima
VerbeterpuntenGeen
Robbenkoog 29
1822BA Alkmaar
’t Hekeltje Verhuur is al 100 jaar dé specialist en partner op het gebied van lange en korte termijn tentenverhuur, horeca-, evenementen- en partybenodigdheden, zowel zakelijk als privé! Wij zijn gevestigd aan de Robbenkoog 29, Alkmaar, Netherlands.