Pluspunten
Prima service, goed geregeld, netjes afgeleverd
Pluspunten
goede kwaliteit, goed afspraken nakomen
Pluspunten
Snelle service, betrouwbaar
Pluspunten
Netjes gebeld i.v.m. levertijd Vriendelijke medewekers
Pluspunten
De kwaliteit van de geleverde producten is prima
VerbeterpuntenZorg dat iets klaarstaat (zoals afgesproken) en raak al die papieren kwijt en stap eens over op moderne middelen. Al dat gecopieer en printen op bonnen, is niet meer van nu en bonnen raken dus zoek!! . Daarnaast kwam ik voor het eerst, wel fijn als iets word uitgelegd en niet word gedaan of alles gesneden koek is, wat voor mij dus niet zo was.
zitcomfort witte stoeltjes laat te wensen over. zitting is te kort. heb ik enigszins kunnen verhelpen door fluwelen kussen zo veel mogelijk naar voren te plaatsen.
Pluspunten
Makkelijk af te halen. Vriendelijk personeel. Niet te duur.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede service, het meeste compleet, netjes, hygiënische en op tijd afgeleverd. Netjes verpakt en verrijdbaar. Er wordt met de klant mee gedacht, in mijn geval werd er vroeg geleverd omdat het feest de zelfde dag was en ik tijd genoeg had om het neer te zetten. En ook een duidelijke site om je spullen te bestellen.
VerbeterpuntenDe bar en klap buffet schoon afleveren, en in goede conditie afleveren, in mijn geval lekte de afvoer slang omdat er geen knelring omheen zat, en de afvoer van de spoelbak lekte ook, waardoor deze snel leeg liep.
Pluspunten
Klantenkennis
VerbeterpuntenKarren kunnen iets minder vol, dan zijn ze beter te handelen.
Pluspunten
Genoeg keus Vriendelijk personeel Fijn dat je een dag van te voren kan bellen om een indicatielevertijd
VerbeterpuntenBezorgkosten vond ik erg duur
bij slecht weer een betere plek om de spullen uit te laden.
Pluspunten
zeer behulpzame en attente medewerker bij het afleveren en ophalen van de spullen
Robbenkoog 29
1822BA Alkmaar
’t Hekeltje Verhuur is al 100 jaar dé specialist en partner op het gebied van lange en korte termijn tentenverhuur, horeca-, evenementen- en partybenodigdheden, zowel zakelijk als privé! Wij zijn gevestigd aan de Robbenkoog 29, Alkmaar, Netherlands.