Wetspunten goed onder de loep nemen, zoals kopie maken van identiteits bewijzen. Deze mogen namelijk niet gekopieërd worden
Bij afname van de biertap was niet goed gecontroleerd of alles intact was. De slang van de koolzuur was zo afgeknikt dat hij niet goed functioneerde. Ik ontdekte dit pas 's avonds. Het is vervelend dat er dan niemand van het bedrijf bereikbaar is!
Het mag de boel dan misschien netjes houden in opslag, maar ik vond het belachelijk hoeveel plastic jullie gebruiken om alles in te pakken. We hadden 2 vuilniszakken VOL met plastic afval, daarnaast geeft het behoorlijk veel ergernis bij het openen (tijdrovend karweitje). Microfoon van geluidsinstallatie werkte niet naar behoren.
Pluspunten
Prettige ervaring. Snelle service en flexibel bij datumwijziging. Aanrader !
Pluspunten
Goede service, snelle levering en hulp bij bezorging. Super!
Pluspunten
Snel, betrouwbaar, netjes, beteikbaar
Pluspunten
Actief betrokken en meedenken
VerbeterpuntenKan ik niet bedenken.
Pluspunten
De betrouwbaarheid Je kunt ook een paar dagen van te voren nog van alles huren Het servies ziet er eigentijds uit Leuke nieuwe produkten
Pluspunten
prijs is keurig afspraken worden nagekomen website en communicatie werken goed
Verbeterpuntenuitstraling wat oubollig
Pluspunten
Snelle aflevering en correcte afhandeling.
VerbeterpuntenKwaliteit van enkele artikelen kan beter.
Pluspunten
goede communicatie
Verbeterpuntenvoorzie catalogus van meer fraaie foto's waarin uw materialen zichtbaar zijn
Pluspunten
Allert! Snel! Adequaat! Kijk maar naar onze beoordeling. M.b.t. de prijs zijn we ietsie lager gegaan enkel en alleen omdat we geen vergelijk hadden.
Alle stoelen moesten wel stuk voor stuk door ons nog nagelopen worden op vlekken en stof.
geen
Robbenkoog 29
1822BA Alkmaar
’t Hekeltje Verhuur is al 100 jaar dé specialist en partner op het gebied van lange en korte termijn tentenverhuur, horeca-, evenementen- en partybenodigdheden, zowel zakelijk als privé! Wij zijn gevestigd aan de Robbenkoog 29, Alkmaar, Netherlands.