Pluspunten
goede producten alles werkte prima en hebben gezorgd voor een mooi feest!
VerbeterpuntenPrijstechnisch was Stammis iets voordeliger met een aantal producten maar we hebben eerder bij jullie besteld en heb gekozen voor die zekerheid.
Pluspunten
Plezierig ontvangst en de spullen stonden al klaar. Ik
Pluspunten
Goede communicatie, afspraken worden nagekomen, vooraf bellen over levering en ophalen.
VerbeterpuntenKwaliteit van materiaal. Partykramen zijn aan vervanging toe, enkele zwenkwielen van garderoberekken zijn stuk.
Pluspunten
denken goed met je mee!
Pluspunten
Prima producten en snel geleverd. communicatie ook goed.
VerbeterpuntenEén punt van aandacht: Ik bracht drank enz. retour en dit moest worden gerestitueerd. Dat bleek een (te) ingewikkelde klus te zijn voor de jongeman achter de balie. Advies: meer trainingen / cursussen laten volgen m.b.t. rekenvaardigheden.
Pluspunten
Gehuurde materiaal is altijd goed verpakt. Vlotte afhandeling aan de balie en altijd even een handje helpen. TOP
VerbeterpuntenJong personeel aan de balie mag gerust uitstralen dat zij professioneel betrokken is. Het lijkt soms een beetje schooierig gedrag, ook al bedoelen ze dat niet zo. Maar het sluit niet aan bij de klant zijn verwachting. Het oudere personeel weet dat wel goed profileren.
bij terugbrengen onduidelijk bij welke deur ik spullen kan afleveren
Pluspunten
Ik was iets vergeten te bestellen en dit werd snel nageleverd.
VerbeterpuntenDe priklichtjes zaten helemaal in de knoop!
Robbenkoog 29
1822BA Alkmaar
’t Hekeltje Verhuur is al 100 jaar dé specialist en partner op het gebied van lange en korte termijn tentenverhuur, horeca-, evenementen- en partybenodigdheden, zowel zakelijk als privé! Wij zijn gevestigd aan de Robbenkoog 29, Alkmaar, Netherlands.