Pluspunten
Alles is op tijd geleverd en later weer keurig opgehaald.
Pluspunten
Hele vriendelijke ontvangst bij ophalen en terugbrengen! Mooi visitekaartje voor het bedrijf!
Pluspunten
Prima aflevering van onze bestelde goederen. Keurig op tijd en weer op tijd bij ons opgehaald.
VerbeterpuntenBij de verhuur van de gas-terrasverwarming, graag goede uitleg over het aansteken ervan. (5 minuten het gas door laten stromen) Daar hebben wij zaterdag nog over moeten bellen. Verder was alles prima.
Pluspunten
Goede spullen en prima service.
VerbeterpuntenGeen, al kwam de factuur wat laat...
Pluspunten
eerste contact telefonisch met een medewerkster zeer positief ervaren.
VerbeterpuntenNa een tweede contact met een manlijke medewerker, zeer ongeintreseerd behandeld en nors onbeleefd door telefoon. terwijl bedrijf nog ander half uur open was.
Pluspunten
Fijn dat alles altijd goed werkt en een duidelijke werkomschrijving is bijgesloten :-)
Pluspunten
Alles komt keurig schoon aan.
VerbeterpuntenWas goed dat ik belde een paar dagen van te voren want de bestelling was intern niet verwerkt. Eindafrekening duurt lang.
Pluspunten
Op de website alles goed te vinden. Personeel is vierndelijke en behulpzaam.
Pluspunten
Goed communicatief team, vriendelijke bezorgers, snelle levering, meedenkend personeel.
VerbeterpuntenOnderstel van 1.80 ronde eettafel verbeteren.
Pluspunten
duidelijke site, spullen stonden klaar om opgehaald te worden.
Verbeterpuntengeen.
De administratieve afhandeling, als je spullen komt halen, moet beter/sneller. Heel veel papier werk, bonnen die omgevouwen moeten worden voor een printje in de kassa enz. Heel omslachtig allemaal.
1:Klant attenderen op controle (aantal) bij aflevering voordat handtekening gezet wordt. 2:Koffiemachine werkte het opschuimgedeelte niet, bijgeleverde rietjes voldoen niet.
Pluspunten
zie bovenstaande enquête
poten stoelen nazien, doppen niet aanwezig
Robbenkoog 29
1822BA Alkmaar
’t Hekeltje Verhuur is al 100 jaar dé specialist en partner op het gebied van lange en korte termijn tentenverhuur, horeca-, evenementen- en partybenodigdheden, zowel zakelijk als privé! Wij zijn gevestigd aan de Robbenkoog 29, Alkmaar, Netherlands.