Het duurt erg lang voordat je wordt geholpen als je bij de balie bent.
Pluspunten
Goed mailcontact over wijzigingen in de bestelling
VerbeterpuntenBelofte om te informeren over de borg niet nagekomen.
Pluspunten
Een zeer goede service via internet.
VerbeterpuntenBar huren: zet daar bij dat ook de slang aanwezig is.
Pluspunten
Groot assortiment, snelle levering
Pluspunten
Keurige service, goed te woord gestaan telefonisch. Kwaliteit dik in orde.
Helaas voor het ophalen, niet, zoals afgesproken, telefonisch contact opgenomen met ons... Helaas, verder weer prima!!
Pluspunten
Website overzichtelijk, snelle levering alles keurig schoon
VerbeterpuntenAls ik iets bestel zoals biertap en tafels en kleedjes dan zou het fijn zijn als degene die de bestelling binnenkrijgt ookcontroleert of de bestelde items bij elkaar horen en of ik wellicht ietsvergeten ben wat er eigenlijk bijhoort! Gelukkig was de afleverchauffeur zo bijdehand en heeft zelf meegedacht. Dat was wel heel fijn.
Pluspunten
Vriendelijk en snel geholpen aan de telefoon. Website is duidelijk en gebruiksvriendelijk.
VerbeterpuntenIk bestelde na al een bevestiging gekregen te hebben van de eerste bestelling telefonisch nog een product. Ik kreeg daar geen aangepaste factuur van via e-mail. Geen probleem maar had toch beter geweest.
Pluspunten
Afspraken worden goed uitgevoerd
Pluspunten
Duidelijke communicatie, vriendelijk personeel!
Pluspunten
Pluspunten
Snelle en zorgvuldige levering
Pluspunten
Kan geen beoordeling maken als producten niet geleverd / opgehaald zijn In het verleden altijd goed
Robbenkoog 29
1822BA Alkmaar
’t Hekeltje Verhuur is al 100 jaar dé specialist en partner op het gebied van lange en korte termijn tentenverhuur, horeca-, evenementen- en partybenodigdheden, zowel zakelijk als privé! Wij zijn gevestigd aan de Robbenkoog 29, Alkmaar, Netherlands.