Pluspunten
Beschrijf de positieve punten van Goede website en prettige, professionele afhandeling
Pluspunten
alles beschikbaar en goede communicatie.
Pluspunten
Klantvriendelijkheid van het personeel. Heel servicegericht.
Pluspunten
goede prijs kwaliteit, meedenkend personeel
Verbeterpuntenwij troffen toevallig niet goed afgewassen servies (even nalopen)
Pluspunten
Goed assortiment, redelijke prijs
Verbeterpunten1. Liever geen overmaat in bestellingen door standaard hoeveelheden; 2. Beter afspraken maken over tijdstip halen en brengen.
Pluspunten
prettige bezorger, overleg over tijdstip van ophalen met hem directe reactie na boeking op internet
Verbeterpuntenna de bevestiging van de boeking heb ik nog een vraag gesteld via de mail. Daar heb ik nooit antwoord op gehad.
Pluspunten
Snelle reactie.
VerbeterpuntenTijd afspreken voor het ophalen
Pluspunten
Na bestelling kon ik nog een wijziging aanbrengen (iets laten vervallen) zonder problemen
Verbeterpunten-
Pluspunten
Duidelijke afspraken die worden nagekomen. Vriendelijke behandeling. Betaalbare spullen.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenControleer of alle spullen ingepakt en compleet zijn (dus niet met ontbrekende onderdelen). Zou fijn zijn als jullie levering tot aan de deur doen (ons pand heeft een lift, maar daar moesten we het zelf in krijgen)
Pluspunten
Snelle levering altijd een alternatief als er iets niet voorradig is
Verbeterpuntengeen chagrijnige chauffeurs in dienst nemen.
Pluspunten
Correct en snel geholpen
Wij zijn gewend dat wij een factuur krijgen en dat onze penningmeester het bedrag dan overmaakt. Nu was een collega zo aardig het spul op te halen en moest hij contant betalen. In het programma bestaat die mogelijkheid niet.
De geleverde tafels zijn niet geschikt voor binnen, de pootjes zijn veel te scherp. De tap maakte wel erg veel herrie.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle en betrouwbare diensten
VerbeterpuntenNiet altijd de beste materialen.
Pluspunten
Groot assortiment Duidelijke webshop
Verbeterpuntenterugboeking van statiegeld/volle fusten duurt veel te lang (ca. 2 weken) Sommige glazen zijn in aantal teveel om te huren
Robbenkoog 29
1822BA Alkmaar
’t Hekeltje Verhuur is al 100 jaar dé specialist en partner op het gebied van lange en korte termijn tentenverhuur, horeca-, evenementen- en partybenodigdheden, zowel zakelijk als privé! Wij zijn gevestigd aan de Robbenkoog 29, Alkmaar, Netherlands.