Pluspunten
Goede service, vriendelijk personeel.
Pluspunten
Snelle reactie. Producten keurig voorbereid en geleverd.
Pluspunten
Snelheid Meedenken met de klant
VerbeterpuntenMisschien een Instructieblad bij biertapje
Pluspunten
Geen poespas, gewoon verhuren en dan zo flexibel als je wilt. Dat vind ik een plus!
VerbeterpuntenNiet direct. Het personeel was op maandagochtend wat traag, maar dat kan ook aan het tijdstip van de week liggen.
Pluspunten
Vriendelijke bediening en wat fijn dat de produkten in en uit je auto wordt geladen!!
Bij aankomst in de hal, moesten ik en een ander stel (zakelijke) klanten erg lang wachten tot er personeel tevoorschijn kwam...
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering en prima service!
Pluspunten
Mij denken van chauffeur en medewerkers Nabellen of probleem was opgelost
Pluspunten
Flexibel
Pluspunten
De website en de communicatie van en met dit bedrijf is allemaal heel duidelijk en snel. Veel gemak voor een redelijke prijs. Wij zijn heel tevreden over dit bedrijf en komen voor andere evenementen zeker terug.
Pluspunten
klantgericht met goede producten
Pluspunten
Alles in het assortiment
VerbeterpuntenBalie ontvangst, mensen die dat doen enige ontvangstvaardigheden meegeven
Pluspunten
Goede service, veel keus en goede prijstelling
VerbeterpuntenBij online reserveren moet meteen duidelijk worden of het op voorraad is.. Niet de volgende dag per email
Pluspunten
Alle afspraken zijn keurig en op tijd nagekomen.
Robbenkoog 29
1822BA Alkmaar
’t Hekeltje Verhuur is al 100 jaar dé specialist en partner op het gebied van lange en korte termijn tentenverhuur, horeca-, evenementen- en partybenodigdheden, zowel zakelijk als privé! Wij zijn gevestigd aan de Robbenkoog 29, Alkmaar, Netherlands.