Verbeterpunten.
Pluspunten
ZE VIELEN NIET OVER EEN MISSENDE BIERGLAS.
Van te voren vermelden dat het statiegeld flessen niet inwisselbaar zijn bij NL winkel, het zijn buitenlandse flessen.
Pluspunten
Het zag er allemaal heel verzorgd uit, goede kwaliteit
VerbeterpuntenAls er een tijdstip van ophalen gecommuniceerd wordt, tussen negen en twaalf dan is kwart voor één aankomen niet fijn.....
Pluspunten
Snelle reacties op de bestelling. En komen met een oplossing als er iets niet leverbaar is
Pluspunten
keurig de bezorg en afhaaltijdstippen per sms bevestigd
Pluspunten
Prima bedrijf. Goed georganiseerd. Vriendelijk.
Pluspunten
't hekeltje heeft enorm goed meedacht om ons feest tot een onvergetelijke avond te maken
Pluspunten
Goede communicatie, snelle crediteren na niet geleverde goederen. Vriendelijke chauffeur.
VerbeterpuntenSpullen zijn oke voor de prijs. Koelkasten wel erg vies en veel lampjes gedeukt en ook vies.
Pluspunten
ruim assortiment, goede service, vriendelijk personeel, fijn dat je een sms krijgt over de levertijd
Verbeterpuntenonder 1 tafel miste een dop, dat was jammer.
Aangevraagde spullen zijn niet geleverd door fout van 't Hekeltje. Fout kan gebeuren maar ik heb al drie keer gevraagd het bedrag terug te storten en dit is tot op heden nog niet gebeurd.
Ik heb 60 borden gehuurd en er waren 5 borden met een blus eraf dat vind ik jammer
Pluspunten
Flexibiliteit in leverdatum en meedenken over mogelijkheden omtrent bruiloft waren echt super. Ook het begrip voor benodigdheid van extra producten last minute was super!
Pluspunten
Persoonlijke benadering. Vakkundig
Robbenkoog 29
1822BA Alkmaar
’t Hekeltje Verhuur is al 100 jaar dé specialist en partner op het gebied van lange en korte termijn tentenverhuur, horeca-, evenementen- en partybenodigdheden, zowel zakelijk als privé! Wij zijn gevestigd aan de Robbenkoog 29, Alkmaar, Netherlands.