Uitstekende kwaliteit, snelle service

Dit bedrijf is zeer flexibel, denkt met de klant mee in termen van oplossingen en levert uitstekende kwaliteit paraplu's.

Snelle en nette levering

Binnen 1 dag netjes geleverd

PP, een perfecte paraplu

Super kinderparaplu en snel geleverd!

Goede kwaliteit met een ruime keuze.

Ik heb er 3 dingen besteld, ze zijn van goede kwaliteit. De service verliep ook goed. Een ruime keuze met een goede kwaliteit.

Uitstekende service en snelle levering

Uitstekende service en snelle levering! Dit was een goede ervaring.

Een helel goede webwinkel!

Veel keus uit diverse leuke paraplu's en een snelle levering. De drie plu's kwamen goed in een lange doos binnen

Tip: Op uw site ook de optie geven om de afdruk trkst ook in de lengte te kunnen plaatsen. Met een tekening: zodat ik als klant direct zie hoe mijn tekst uitpakt.

nvt

nvt

Zeer snel en correct afgeleverd

Binnen een dag geleverd

top

snel, flexibel, concurrerend,

Slechte ervaring

Ik heb een zwarte doorzichtige paraplu besteld Maar heb een witte toe gestuurd gekregen

Binnen 2 dagen in huis en mooie kwaliteit!

Op het laatste moment besteld omdat het weerbericht ineens een ander beeld liet zien. En supersnel bezorgd. Daarbij is het ook nog eens een kwalitatief goed product. Complimenten!

Na een minder goede paraplu te hebben ontvangen werd er direct een ander exemplaar gestuurd! Dank voor deze service!!

Snelle levering en een prima product

Levering volgens afspraak en een prima product. Een goede website.

Ik ben tevreden maar ik beveel nooit iets aan.

Zeer snelle levering en super mooi product

Als je snel geleverd wil krijgen dan is dat hier zeker het geval. Super blij met onze mooie bedrukte plu voor onze bruiloft!! Kan niet wachten om er mee te shinen! Aanradertje!!!

Tevreden over m'n aankoop

Grote paraplu in goeie kwaliteit. Bedrukking is heel mooi. Betaling en levering was in orde. Ben heel tevreden over m'n aankoop.

Snel en stipt.

Verder niets aan toe te voegen

Super mooie paraplu, snelle verzending

Mooie paraplu, snelle verzending

Super service!

Goede service op maat! Hele snelle levering en goede bereikbaarheid, zeker een aanrader!

Paraplu's besteld voor onze trouw, en ze zijn prachtig, stevig een groot. Ook een Super snelle levering in België. GEWOON TOP

Hele mooie bedrukte paraplu’s

We hadden 3 bedrukte paraplu’s besteld. De bedrukking is heel strak en zo groot als mogelijk opgenomen. Levering heel snel. Met 1 paraplu was was mis en we hebben direct een nieuwe gekregen. Super service.

Wat een fijn bedrijf

Aanrader snelle levering en top kwaliteit

Mooie paraplu met tekst vlot geleverd

Ik zocht voor een huwelijk een duo paraplu en kwam bij Plushop terecht. Paraplu, met tekst, eenvoudig besteld. Een paar dagen later goed verpakt thuis bezorgd. Top!

Mooie plu

Mooie paraplu en snelle levering. Dankuwel!

Euregioweg 330

7532SN Enschede