Prima paraplu voor prima prijs

Goeie prijs/kwaliteit

goede spullen naar het kan best wat sneller

Goede kwaliteit parapluus, maar dat wist ik al, eerder hier gekocht. Alleen duurde het deze keer wel vrij lang voor ik de bestelling thuis had.

Kapot artikel gekregen en nu geen reactie meer

Ontving een kapot artikel. Heb gevraagd om teruggave van mijn geld. In eerste instantie snelle reactie gehad en kreeg ongewenst een nieuw artikel opgestuurd. Heb mijn bestelling retour gestuurd maar na meerdere keren contact te hebben gezocht geen reactie meer en ook geen teruggave van mijn geld.

Paraplu lijkt zeer stevig

Ik heb de paraplu nog niet kunnen gebruiken, maar deze heeft wel een handig formaat (past in mijn tas) en lijkt zeer stevig. Nu alleen nog een storm om te testen of deze plu echt tegen een storm kan.

Telefonisch contact was mogelijk en ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan.

Top! Ik ben erg blij met mijn nieuwe paraplu,

Mooie webshop met veel keuze, Prijs/kwaliteit is zeer goed. Verzending ging erg snel en vlot! Zeer goede ervaring om hier te kopen.

Snelle afhandeling.

Goede informatie en snel bezorgd.

Prima kwaliteit en snelle levering

Kwaliteit beter dan in eerste instantie verwacht en dus nog een bestelling gedaan.

Waardeloze bezorgservice door GLS

Extra betaald voor express bezorging. Zou afgelopen vrijdag bezorgd worden. Heb nog steeds niets ontvangen.

Goede communicatie Vlot plaatsen en leveren van mijn bestelling Heel goede paraplu’s

Veel keuze, vlotte levering

Snelle levering conform bestelling

Alles helemaal prima

Plushop denkt mee en levert snel goede kwaliteit.

Plushop denkt mee en levert snel goede kwaliteit.

Snelle communicatie en levering

De communicatie met plushop was prettig en vlot. De paraplu’s met logo zijn zeer snel geleverd en zien er fraai uit. Door het huidige weer hebben we de paraplu’s nog niet uitgeprobeerd.

zeer goed

Contacten verliepen goed en antwoorden werden zeer snel gegeven. Zodra we het logo in pdf hadden aangeleverd, kregen we binnen een dag een digitale drukproef. De geleverde paraplu's zijn van goed kwaliteit en zien er heel goed uit. We gaan hier zeker mensen blij mee maken.

Zeer goede service

Super snelle bezorging.

Was een ruime keuze aan soorten en kleuren paraplu's; snel bezorgd. Top!

Snel en het goede product

degelijk product en snel geleverd

Degelijke paraplu die zoals het eruit ziet echt wel tegen een stootje kan. mijn dochter is er blij mee. Enige opmerking is dat als je hem wilt invouwen dat het laatste stukje behoorlijk veel kracht vergt om de vergrendeling erop te krijgen. Dat zou simpel opgelost kunnen door aan de arreteer ring een lus te maken . ( tip voor de producent) . dan helemaal een top product.

Tevreden

Bedankt super geleverd net op tijd

makkelijk,snel,prima verpakt,in een woord keurig.

zie boven

Fantastische communicatie met drukker

Ik wou graag een paar bedrukte paraplu’s bestellen en heb plushop gebeld en kreeg de gelijk de drukker aan de telefoon. Hij heeft mij fantastisch geholpen en het eind resultaat is geweldig. Ik ben er erg blij mee, en ik kreeg het voor een mooi prijsje.Zeker een aanrader.

Ze denken met je mee

Het logo dat ik stuurde had een zwarte ondergrond, maar niet zo zwart als de paraplu. Ze hebben me twee maal gebeld om het beste resultaat te krijgen. Hierbij gingen ze voor het beste resultaat, wat ik zeer waardeerde. De paraplu zelf ziet er mooi en degelijk uit. Ik ben zeer tevreden en ik ben benieuwd naar de reactie van degene die het krijgt van mij!

Super goed

Tot nu toe uitstekende service dankjewel

Snel en professioneel

Hele mooie paraplu's!