heel goed

Snel geholpen en geen inschrijvingen met wacht woorden, prima

Eenvoudig te bestellen, keurig geleverd, goed product, handleiding kan beter

Snelle levering een een prima product!

Mijn vertaler was kapot en ik had snel een nieuwe nodig. Na bestelling was binnen twee dagen binnen en na installatie bleek hij ook nog eens stiller te zijn dan mijn oude. En die was al erg stil

Goede website en advies.

Levering conform afspraak, snelle reactie en advies op vraag

Snelle verzending. Had verkeerde klemmen , goed opgelost door de goede na te sturen.

Prima service, prima contact en snel

Had niet verwacht dat het vervangen van de sanibroyeur zo eenvoudig was voor een 80 plusser.

Slangen zijn goed alleen jammer dat ik de verkeerde maat heeft dus nog maar een keer bestellen

Heel vlot geleverd.

Goede en snelle levering

Ik had mijn onderdeel tijdens de feestdagen besteld en was er al na 3 werk dagen, zou eigenlijk met 2 er al zijn maar door PostNL was het 1 dag uitgesteld door drukte met feestdagen

Kwaliteit top

Prijs kwaliteit top echt waar had ik ze eerder gevonden bestel er als loodgieter tiental per jaar

Na veel zoeken en bla bla kwam ik bij jullie terecht dacht ga het nog een keer proberen voor dat stuk van mijn motoculteur Honda en ja een wonder jullie hadden het dus ik bestel dat stuk en wat denk je 100% in orde zullie zijn echt super dank je wel

Hii

hallo, allereerst wil ik je bedanken voor het product dat je hebt gekocht en voor de snelle verzending, veel succes in de containers en wees altijd zo goed

Zeer snel geleverd

Super snelle levering

Snelle en korrecte levering voor een eerlijke prijs. Ben mega tevreden dikke duim op voor halvewerk.

Deskundig en snelle reacties

Deskundig advies snel antwoord op mail en snelle levering

Snel geleverd en netjes verpakt

Pakkingset was snel binnen

Uitstekende Levering van de Flush-600 Broyeur door Halvewerk.nl

Ik heb onlangs de Flush-600 Professionele Broyeur besteld via Halvewerk.nlen ik ben zeer tevreden met de gehele ervaring. De broyeur werd keurig verpakt en op tijd geleverd, precies zoals beloofd. De verpakking was stevig en zorgde ervoor dat het product in perfecte staat aankwam. De levering was snel en efficiënt, wat ik zeer waardeer. Halvewerk.nlheeft duidelijk oog voor detail en klanttevredenheid. Ik zou zeker opnieuw bij hen bestellen en raad hen aan iedereen aan die op zoek is naar hoogwaardige producten en uitstekende service.

Fantastisch !

Bestelling geplaatst en zoals beloofd de volgende dag bezorgd

So far so good

Wij hebben een verkeert product besteld, gemaild met de firma en de volgende dag antwoord ontvangen met daarin het juist nodige product vermeld. In een telefoon gesprek wordt duidelijk dat ik het reeds ontvangen product kan retour brengen en het nieuwe direct meenemen uit Enschede .

Super mooie slang !!!

Ik had hem nodig voor carterventilatieslang voor mijn oldtimer fiat 500 oogt zeer goed!!! Hartelijk dank. Gr Peter. 6

slecht

duur veel telang en je hoor niks

Duidelijke site om keuze te maken

Snelle verwerking van bestelling en levering. Product werkt naar behoren en installatie was simpel.

Goed en snel

Lonnekerbrugstraat 102

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]