Pakje was door post.nl verloren maar kreeg netjes een nieuwe toegestuurd

Hele goede service

Het ging allemaal goed met bestellen

Snel geleverd!

Mijn bestelde product was de volgende dag al geleverd,top!

top aflevering

vlotte levering van het juiste onderdeel

Veder heb ik niks op aan te merken

Heel erg tevreden duidelijk en alles volgens afspraak

Positief

Snel geleverd en goed spul

Het blokje was heel snel geleverd goed verpakt, ik heb dit blok in de canta gemonteerd paar kleine aanpassingen moeten doen maar als je een beetje handig ben zo te doen. En het was tikkie en lopen.

Snelle en goede service

De eerste keer dat ik er iets besteld heb en meteen een goede indruk

Spullen naar tevredenheid geleverd

In de eerste instantie was de levering niet compleet. Na reclamatie is dit snel in orde gemaakt waardoor tevereden over de service!

formidabel

Zeer correct in het leveren van de artikelen en tevens goed bij prijs. Heb voor de eerste keer besteld en alles is perfect verlopen . Dit is een pluim voor dit bedrijf

Goede en snelle levering

Na mijn bestelling werdt alles snel en goed geregeld en voor een goede prijs.

Helemaal goed, snel antwoord, deskundig advies

Ik heb contact gehad over mijn probleem met de klantenservice. Zij gaven mij direct en snel een goed antwoord. Maar op eigen initiatief gaven zij mij ook meteen een beter advies om mijn probleem op te lossen. Prima.

Goede en snelle reactie op mijn vragen

Ook werd geweldig meegedacht met de juiste keuze voor de brayeur.

Goed, snel en prijstechnisch het beste.

Een duidelijke website met duidelijke informatie. Eenvoudig bestellen. En zeer snel geleverd. Top.

Supersnelle levering, en professioneel uitgevoerde materialen

Mijn nieuwe hogedrukslang is snel, en professioneel gemaakt geleverd!! Erg tevreden!!!

Snelle levering,veel vertouwen in het product.

ervaring voorlopig te vroeg dat zien we later.

perfect

Snel leverbaar, goede service, perfect samenwerking

Makkelijke website met veel details

Eenvoudig het product gevonden op de website. Heel duidelijke en uitgebreide gegevens. Goede prijs ook. Bestelling verliep zeer eenvoudig; grote keus uit betaalmogelijkheden. Bijna onmiddellijk na de betaling ontving ik per e-mail de factuur en verzend gegevens. De volgende dag al in huis.

Goed, snel en precies wat ik zocht

Ik zocht een brandstofslang die door gaten van 14.5 tot 15 mm moet. Nergens gevonden. Allemaal 16 od. Behalve op uw site en de ontvangen slang was wxact volgens de specificatie

Snel geleverd en goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit kan Halvewerk zeker aanbevelen.

Prima product

monteren gedaan door een loodgieter, nu een tijdje in gebruikt en werkt tot nu toe prima

Alles perfect geregeld!

Gewoon simpel, snel en goede prijs

Gewoon simpel, snel en goede prijs

Super ervaring

Sneller service

Lonnekerbrugstraat 102

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]