Bestellen ging gemakkelijk en de levering werd goed uitgevoerd.

Snelle levering en goede kwaliteit

Gebruiksaanwijzing

De gebruiksaanwijzing voor het installeren van de sanybroyeur was niet erg duidelijk.

parfait

reçu très vite .Conforme à ma commande.Facile à installer.

Tijdig geleverd

Opvoerpompje dat ik had besteld was op voorraad, is snel geleverd. Het was goed verpakt. Prijs was prima.

Goede hulp bij het uitzoeken van de juiste warmtewisselaar, en snelle levering.

Zie boven

Afspraak is afspraak

V snaar besteld en gelijk de volgende dag bericht dat deze niet voorradig was en het maximaal 2 dagen zou duren voordat ze deze zouden leveren. 2e dag netjes volgens afspraak de V snaar ontvangen. Top

In één woord goed!

Prettige ervaring dat de afhandeling vlot ging.

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle verzending

Mooie website

Goede prijs, goed materiaal, geleverd volgens afspraak.

Duidelijke website, goede prijs, duidelijke afbeeldingen, supersnel geleverd volgens afspraak

Simpele bestelwijze, snelle levering, degelijke kwaliteit

Zocht een broyeur, mede door de reviews de keuze laten vallen op een van halvewerk. De instructievideo's op YouTube zijn zo helder dat instaleren een makkie is. Het enige wat er bij deze broyeur extra geleverd had mogen is een kleine slangklem. Deze heb ik nu uit de tweede doos gehaald, heb er gelijk 2 besteld. Als ik aan de tweede toe ben haal ik er wel een bij de bouwmarkt.

Snelle correcte levering.

Gebruiks aanwijzing kan duidelijker. Heb bij een probleem gebeld en kreeg snel de oplossing.

Goede compacte pomp en snel geleverd

Wij gebruiken hem onder een wasbak in onze schuur. Krijgt het water goed weg over 25 meter lengte. Er was nog even wat verwarring over hoe hij aangesloten moest worden, ben prima aan de telefoon geholpen! Het openen van de bak gaat zeer stroef, wij hebben hem voor installatie geopend en ingesmeerd met vaseline zodat hij straks makkelijker opent.

Advies op maat, perfecte service

Product dat ik had besteld was niet wat ik nodig had. Bij navraag van hun kant toch tot het goede product gekomen.

Snelle en nette levering

In het verleden al eerder de pomp besteld nu reinigingsmiddel. Weer nette en snelle levering

Keurig advies en levering

Halvewerk is makkelijk te bereiken en geven goed en kundig advies. Levering prima op tijd

Snelle , goede en vriendelijke service

Prima service Niets mis mee

Goede levering waarbij logischerwijze gewacht werd op een onderdeel bij de toezending .

Correcte levering van de juiste onderdelen.

Super snel geleverd en zeker een aanrader

Super snel geleverd. Gelijk de volgende dag in huis. Ik had een moterblok gekocht en die zag er super uit en heb ik gemonteerd en me canta rijd nu egt super! Nog nooit zo goed gereden met een canta. Super blij met me aankoop. Ik raad iedereen aan.

prima service

voldoende info gekregen om de juiste aankoop keuze te kunnen maken.

Alleen maar lof!

Ik plaatste mijn bestelling, kreeg onmiddellijk de nodige feedback en correcte informatie. De track en trace feedback is nauwkeurig en mijn bestelling kwam perfect op tijd. De verpakking was alsof je het uit een rek zou genomen hebben en het product wer beter dan gehoopt. Dit is zeker geen halve werk. Dikke merci en proficiat!

Product en levering helemaal top

V-snaar voor John Deere X300R. Veel goedkoper dan origineel en lijkt ook beter over de poelies te lopen.

Snel geleverd en werkt helemaal top!

Super winkel

Ik kreeg een motor die niet volledig voldeed aan de beschrijving op de website en dit werd zonder problemen snel opgelost voor mij door halvewerk.nl.Daarom is deze winkel zeker betrouwbaar en aan te bevelen.

Goede keus, gemakkelijke website en snelle levering.

Lonnekerbrugstraat 102

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]