Oplossingsgericht en goed bereikbaar

Ik had slang van 25mm besteld had 22mm ontvangen. Gelijk gebeld, ze zijn goed bereikbaar, en direct is slang van 25mm verstuurd die ik de volgende dag in huis had. Plus een retourlabel voor de verkeerde slang. Je hebt het uiteraard graag in 1 keer goed, maar dit soort dingen kunnen gebeuren, en als ze dan hun uiterste best doen om het op te lossen is dat bijzonder waardevol.

Top service.kwaliteit materiaal

Goede service snel geleverd en materialen zoals omschreven perfecte materialen. Een aanrader voor te bestellen. Heb zelf al meerdere keer tevreden besteld. En goede hulp als je een vraag hebt .

Prima geregeld op tijd geleverd goed vetpakt blij mee. Alleen afleveradres om op te halen is mislukt

Alles goed gegaan en artikel werkte naar behoren

topgereedschap

Supper, snel de volgende ochtend al in huis. Sneller kon niet

Supper, snel de volgende ochtend al in huis. Sneller kon niet

Prima geregeld

Prima geregeld

Wisselstukken voor Honda GX270 benzinemotor.

De wisselstukken waren netjes verpakt . Een koppakking had niet de juiste maat .

Aan te raden

Prima website Snelle levering

Prima en snel geholpen

Ik had een warmtewisselaar nodig waarvan ik de de capaciteit niet zelf kon berekenen. Ik ben prima geholpen en de volgende dag had ik de warmtewisselaar al in huis.

ging goed en snel ontvangen

Alleen jammer dat er de kwaliteit niet beschreven is. Toch ben ik blij.

perfect

Mijn bestelling werd afgehandeld zoals het moet.

Topservice en levering

Mijn brozer deed het niet meer wat echt voor een probleem zorgde . Ik bestelde er een nieuwe bij Halvewerk op vrijdagavond iets na 17h en die gingen meteen aan de slag . De dag erop zatermiddag omstreeks 14 h werd er geleverd . Echt super , bijna het onmogelijk . Tegen 15h was alles opnieuw geïnstalleerd en was het probleem opgelost . Super snelle service

snel en goed geleverd

de bestelling was zo geplaatst en de materialen had ik binnen een week thuis

Goed. Alles op tijd geleverd.

Halvewerk is topwerk

Zowel via de site en telefonisch uitstekend verder geholpen. Vlotte verwerking en snelle levering.

Levering snel goed

Doe er een verwijzing bij dat de bout gaten moeten worden op getapt .

Goede snelle levering voor scherpe prijs

Uitgebreid assortiment en zeer snelle bezorging.

Uitgebreid assortiment en zeer snelle bezorging.

Snelle en correcte levering

X

Top product, snelle levering.

Geleverd zoals beloofd

Bestelling in 2 gesplitst wegens 1 artikel niet voorradig. Aangepaste levertermijn correct uitgevoerd. Producten naar verwachting.

Gewoon goed.

Bestelling kwam goed aan. De info die ik kreeg over het bestelde product was ook prima. Erg duidelijk.

Lonnekerbrugstraat 102

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]