veel keus en snelle levering

ruime keus aan hydraulische cilinders, en zeer snel bezorgd na de bestelling te hebben geplaatst.

Fijn bedrijf

Pomp gekocht voor douchecabine Makkelijk te installeren via filmpje

Ihier wordt ik blij van

Gewoon goed product en alles klopte

Mijn ervaring is super!

Wij zijn zeer tevreden met de nieuwe broyeur. Werkt goed en liet zich goed installeren. Heb wel wat aanpassingen moeten maken bij het installeren, maar dat is normaal. Nogmaals bedankt voor de goede service.

Leveringstijd binnen de aangegeven tijd. Met in achtneming van het vervoer! Goede verpakking. Niet voor iedereen maar in de deksel van de motor het aansluitplan. Rechts of Links draaien? Geweldig.

Een goede, betrouwbare en snelle service

Na het plaatsen van een broyeur bleek er een kleine barst te zitten aan een inlaat. Dit was een productiefout of door transport gebeurd. Na contact te hebben gehad met het halvewerk hebben ze diezelfde dag nog een nieuwe verzonden. Ik zeg, netjes en vriendelijk gehandeld, dikke pluim.

Goed verpakt, snelle geleverd, prima geadministreerd

Besser geht online-Einkaufen nicht.

Aus einem benutzerfreundlichen Web-Katalog mit günstigen Preisen eine Abwasserpumpe ausgesucht, um 16:45 Uhr bestellt, bezahlt und am andern Tag um 15:00 Uhr bei der Paketablage abgeholt: das soll erst mal einer nachmachen! Top Service - top Web-shop! Ich merk mir die Adresse.

Om 16.45 besteld, de volgende dag om 12.45 geleverd!

Super snelle levering en eenvoudige montage. ‘s Middags stond ik alweer onder de douche!

Snel en goed

Snel en goed

Goed en degelijk!

Zocht onderdelen voor een honda gx 160, alles kunnen vinden en wat ik niet kon vinden kon ik via support/klantenserivice regelen.

snelle service, prima prijs-kwaliteit

voor het eerst besteld bij het 'halve werk' , snelle levering en een prima prijs-kwaliteit verhouding.

Helaas alleen jammer dat de te gebruiken hoeveelheid ontkalker niet overeenkomt met wat de fabrikant opgeeft en Halvewerk opgeeft op de side. Geeft een hoop verwarring en vragen.

Op dit moment ben ik dik te vragen op de levering,en de levertijd...de prijs vond ik ook schapelijk.

Goede levering, levertijd,prijs was oké.za zeker de website raadplegen indien ik via jullie artikel kan bestellen.ben achter jullie bedrijf gekomen,dankzij een vriend van mij,die ook het zelfde had besteld en mij op attendeerde.

Correcte zaak

Correcte zaak, goede service

top firma

goede service

perfect

Duidelijke site, vlugge levering, top

Zeer snel en correct

Snel en correct

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product

gewoon goed

werd goed en vriendelijk geholpen

heel vlot en correct

ok

Noch nie so eine schnellere Lieferung gehapt,tolle Ware gute Qualität

Alles super,immer wieder

Op tijd geleverd.

Halvewerk maakt het hele werk.

ik heb hele goede ervaringen met Halvewerk vanwege de uitstekende service

je word erg goed geholpen om het juiste product te selecteren!!

Lonnekerbrugstraat 102

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]