goede, snelle, betaalbare service en kwaliteitsmateriaal

vorige sanibroyeur (ook van Halvewerk) was versleten. Daarom weer zelfde type besteld. Dag erop geleverd. Half uurtje nodig om te vervangen en alles functioneert weer.

Vriendelijke hulp en snelle levering

Mijn vraag werd snel en vriendelijk beantwoord , Correcte prijs en snel geleverd! Een plezier om bij deze firma iets te bestellen.

Halvewerk doet zijn werk helemaal!

Ik heb een motor met wormwielaandrijving gekocht, snel geleverd, en nu, na een paar weken, is de zaak gemonteerd. Ons tuinhek heeft weer een aandrijving! Na de watersnood in het Schleidener Tal in 2021 had de oude motor het begeven na het onderwateravontuur. Maar waar vind je "einen 3-Phasen-Motor mit Schneckengetriebe"? Gelukkig wist Halvewerk, dat dat in het nederlands een wormwieloverbrenging is, en hebben we al snel passende onderdelen gevonden!

Snelle levering, produkt was makkelijk aan te sluiten, werkt uitstekend.

Goede ervaring. Aan te bevelen.

Uitstekend contact

Ik dacht de verkeerde keuze te hebben gemaakt en wilde een andere (duurdere) broyeur bestellen. Halvewerk.nl gaf aan dat dit niet nodig was. In de verpakking is een dop meegeleverd die de toiletpot ingang in de broyeur afsluit. Klasse.

Vlotte communicatie , snelle verzending

Ik was al een tijdje opzoek naar een oplossing voor mijn hogedrukslang voor mijn hogedrukreiniger en hier gevonden , maatwerk en zeer stevig materiaal !

Top snel tja wat moetje nog meer zeggen gewoon dik tevreden

een supersnelle levering

De aflevering was heel snel en keurig verzorgd

het product direct gevonden prima service

eerste bestelling geplaatst directe verwerking perfecte opvolging snelle levering (zonder meer kost).dus een prima service dan geef ik graag een hoge score , mvg eric

Mijn ervaring is zeer positief.

Voor de aankoop middels de mail contact gehad gehad. Vakkundige informatie gekregen. Montage Loncin verticale motor eenvoudig en de stekkers pasten.

Probleem met levering

PostNL leverde pakket op een ander adres. Deden het nodige zodat ik deze avond het pakket kan ophalen op het andere adres.

Zeer snelle levering

Oplossingsgericht en goed bereikbaar

Ik had slang van 25mm besteld had 22mm ontvangen. Gelijk gebeld, ze zijn goed bereikbaar, en direct is slang van 25mm verstuurd die ik de volgende dag in huis had. Plus een retourlabel voor de verkeerde slang. Je hebt het uiteraard graag in 1 keer goed, maar dit soort dingen kunnen gebeuren, en als ze dan hun uiterste best doen om het op te lossen is dat bijzonder waardevol.

Top service.kwaliteit materiaal

Goede service snel geleverd en materialen zoals omschreven perfecte materialen. Een aanrader voor te bestellen. Heb zelf al meerdere keer tevreden besteld. En goede hulp als je een vraag hebt .

Prima geregeld op tijd geleverd goed vetpakt blij mee. Alleen afleveradres om op te halen is mislukt

Alles goed gegaan en artikel werkte naar behoren

topgereedschap

Supper, snel de volgende ochtend al in huis. Sneller kon niet

Supper, snel de volgende ochtend al in huis. Sneller kon niet

Prima geregeld

Prima geregeld

Wisselstukken voor Honda GX270 benzinemotor.

De wisselstukken waren netjes verpakt . Een koppakking had niet de juiste maat .

Aan te raden

Prima website Snelle levering

Prima en snel geholpen

Ik had een warmtewisselaar nodig waarvan ik de de capaciteit niet zelf kon berekenen. Ik ben prima geholpen en de volgende dag had ik de warmtewisselaar al in huis.

ging goed en snel ontvangen

Alleen jammer dat er de kwaliteit niet beschreven is. Toch ben ik blij.

Lonnekerbrugstraat 102

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]