Waterpomp

Onlangs de Loncin waterpomp gekocht bij Halvewerk. Fijne pomp en snelle verzending. De reden waarom ik de laatste ster niet heb gegeven is omdat de terugslagklep verkeerd om in de pomp zat gemonteerd waardoor het water er direct uit liep als je de pomp vulde en deze dus wanneer je de motor start geen water aanzuigt. Maar goed, 4 boutjes los draaien en het onderdeel omdraaien deed wonderen. Pomp loopt verder perfect.

Tot nog toe goed

Heb verkeerd ventiel besteld. Terugstuur procedure goed verlopen. Nu het geld nog terug.

Goed jammer dat het bestelde niet goed was

Door een fout door jullie leverancier heb ik niet het goede artikel gekregen Na telefonisch contact heb ik het artikel retour gestuurd Helaas heb ik nu vertraging met mijn werkzaamheden Het contact met jullie is goed verlopen

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Makkelijk bestellen, weinig spam mails over de bestelling, en komt zodra het gereed is gewoon binnen.

Hele snelle levering en goede kwaliteit hiermee heb ik de 100 euro toch al verdiend?

Snelle levering en fijn advies!

We hadden al eerder een broyeur van het Halve Werk. Wij zijn zeer tevreden over de snelle afhandeling en adviezen die het Halve Werk ons heeft gegeven.

een voorraad is niet nodig want het is de volgende dag een nieuwe fles ihuis

heel goed

Goed product en snel geleverd

Mooie waterpomp van PTM gekocht.

Prima, doen wat ze zeggen

Prima, doen wat ze zeggen

Positief

Met het halve werk de hele klus geklaard !

Goeie service en een snelle levering

Levering op de afgesproken tijd. Prima producten

snelle levering en goede service.

Gemakkelijk te bestellen, snelle reactie en verzending en goede reactie op mail. Prima product.

Keurig antwoord gehad op mijn vraag

Ik had geen ervaring met broyeurs, Dus had een vraag, waarom hij steeds stopt en start, duidelijk antwoord gehad, bedankt

Alles werkt en instructies is duidelijk

goede en snelle levering

Na het opzoeken van het product op de site een goede en snelle levering

Duidelijke produktbeschrijvingen en nette levering

Broyeur besteld. Goede keuze kunnen maken dankzij heldere website. Enigszins vertraagde zending 2e deellevering. Oorzaak bij transporteur.

Uitstekend.

excellent

snelle en correcte levering, prima materiaal

Na eerst verkeerd model te hebben ontvangen zeer snel de juiste broyeur ontvangen. Inmiddels geinstalleerd. Toekomst zal het ons leren maar voorzover: prima produkt!

Professioneel

Alles afgelopen als voorzien, een extra video met de handleiding voor het uitleg van de verschillende apparaten in de caravan

Overzichtelijk site, compleet programma

Makkelijk bestellen via de site, goeie communicatie en iets wordt al als 'niet op voorraad' aangemerkt als het een dag later wordt toegevoegd aan de order (bij anderen krijg je het dan zonder bericht gewoon een dag later) Klasse

Werkt prima

Ik heb er een proefopstelling voor gemaakt om te kijken het werkt voor de afvoer van een inloopdouche. Werkt echt prima en bijna geen geluid

Een topper in de brij van Webwinkels

De site geeft zeer duidelijk uitleg in woord en beeld over de aangeboden producten. Het bestellen en betalen werkt vlekkeloos. Direct na de bestelling volgt een bevestiging via de mail met ook weer een heldere uitleg over de aflevering. Track&Trace werkt zoals je zou willen als klant. Afleveringstijdstip zoals beloofd. Veel Webwinkels kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Een absolute aanrader.

uitstekend

pomp doet wat hij moet doen en loopt mooi rustig

uitstekend

goede snelle levering goed product

Lonnekerbrugstraat 102

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]