Correct en snelle levering

Bestelling net afgehandeld .

Bedrijf goed, verwerki g en aflevering door postnl zeer slecht

Pakket smel geleverd aan post.nl Echter door postnl ruim een week later bezorgd.

Goed en helder bedrijf

Nadat post NL traag was met levering werd door halvewerk telefonisch zeer goed gereageerd op mijn vraag. Dit is een eerlijk bedrijf met haar klantvriendelijkheid hoog in prioriteit.

Product niet zoals in de beschrijving

Volgens opgave zou deze pomp 30000 liter per uur leveren Dit is bij lange niet waar

nette en snelle levering product ziet er goed uit

duimpje

Top assortiment en snel bezorgd.

Als je iets nodig hebt wil je het snel kunnen vinden en ook snel bezorgd krijgen en dat doen ze goed.

bij halve werk is het geen half werk maar compleet werk

ik heb al eens eerder een bestelling gedaan bij halve werk vandaar dat ik weer terugval op deze firma,Het is nog altijd compleet gewest ook het contact met de mensen daar is goed en duidelijk ,ze doen wat ze moeten doen, Ik zou ieder een halve werk aan bevelen

Perfecte pomp voor een zeer goede prijs, snel geleverd en makkelijk aan te sluiten. Top!

Bestelling is vlekkeloos verlopen.

Alles naar tevredenheid

Altijd snelle en goede service en levering

Vorig jaar de eerste broyeur bij halve werk gekocht omdat de pomp kapot ging en met gemak snel geinstalleerd. Afgelopen week ging onze oude sanibroyeur kapot en wederom een halve werk broyeur besteld. Volgende dag opgehaald in Enschede en savonds geïnstalleerd. Goede service en altijd snelle levering! Ik weet wel waar ik, indien nodig, weer een broyeur haal.

Snelle juiste levering

Snel grleverd

Snelle levering, goede prijs en oogt een zeer goed product.

Snelle levering, goede prijs en oogt een zeer goed

Goede motoren simpel en gewoon goed je bouwe hem zo in dat heeft je canta wer veel zin lekker tuffen en puffen lekker gaan met die banaan en gas op die lolly

Snelle levering, daarna goed advies voor aansluiting

snelle goede service

Dik tevreden

Goed en snel geleverd

Carburateur besteld voor een Honda Woensdag besteld en zaterdag geleverd Daar zat Hemelvaartsdag tussen Dus snel en goed geleverd

Correcte service

Toch wel een riem per vergissing aangekregen met verkeerde afmetingen.

snel, efficiënt, correct

snel, efficiënt, correct

Sterk werk

Zeeeeer vlotte afhandeling en correcte wisselstukken

service geweldig.

Ik heb problemen gehad met een sanybroyeur.. Direct opgelost en een nieuwe opgestuurd.

Super snel

Snelle levering. Moet nog getest worden. Ik verwacht dat gaat lukken.

Producten goed omschreven, en duidelijke foto’s. Snel bezorgd.

Duidelijk,goed,snel bezorgd

Duidelijke site Snel besteld Snel geleverd, goede prijs

Goed geholpen en snel bezorging

Perongeluk drie keer hetzelfde besteld maar dit was al snel duidelijk dat het één bestelling moest zijn ...top dus !

Lonnekerbrugstraat 102

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]