Snel en goede artikel

Artikel werd snel geleverd en was ook het juiste . Fijne website en duidelijke beschrijvingen

Kwaliteit spullen

Kwaliteit spullen duidelijk omschreven en snel geleverd en goed verpakt

Gemakkelijk en perfect verlopen

is ok

Fijn bedrijf, goede service!

Fijn bedrijf met meedenkende mensen

Erg prettig bedrijf die met je meedenkt en super snel en netjes leveren!

Snelle levering, prima product voor een goede prijs.

Snel en goed geregeld

Snel en goed geregeld.

Alles klopt!

Goede en snelle levering van het bestelde product

Na bestelling van het door mij gewenste product kreeg ik snel een bestel,- en betaalbevestiging en werd ik goed op de hoogte gehouden over de leveringsdatum en tijd. Helaas paste het bestelde onderdeel niet op de machine waarvoor ik dit onderdeel besteld had, maar daar kunt u natuurlijk niets aan doen. Dit is toch zeker een goede ervaring geweest, en als ik weer een onderdeel nodig heb zal ik zeker ook op uw site kijken of u dit kan leveren.

Blij met de snelheid van de leverancier

Snelle Levering!

De man van post.nl had echter niet de moeite gedaan om de bestelde motor thuis te leveren en had hem bij een afhaalpunt gedropt. Dit staat buiten de service van het halve werk. De bestelde PTM200 motor zat goed verpakt in een stevige kartonnen doos. Hij moet een oude B&s motor op een tuinfrees vervangen, na montage was hij vlot te starten, hij staat nu gereed voor hopelijk vele jaren, Ik kan toekomstige koper aanraden om motorolie ineens bij te bestellen, in mijn geval was het nog een zoektocht om de aanbevolen 10w30 olie te kopen.

top bedrijf

zeer goede service met duidelijke communicatie .

Goede service prijs kwaliteit verhouding

Goede berichten en een snelle nalevering van producten die niet op voorraad zijn Je wordt goed op de hoogte gehouden over de staat van je bestelling

perfct dank u wel

vlot en to the point

Correcte en snelle levering

Artikel correct geleverd

Goede kwaliteit en nette prijs

Goede kwaliteit en nette prijs en wordt netjes op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling

Supersnel geleverd, goede kwaliteit

Snel en correct

Prima ervaring

Filter besteld GX 390 voor generator en deze is de volgende dag geleverd.

Product goed verpakt paste perfect snel weer een werkende gazonmaaier

Gemakkelijk, eenvoudig, correct!

Gemakkelijk besteld, eenvoudig retourneren en correct afgehandeld!

Snel geleverd voor nette prijs.

Ik had een gx 390 kloon moortje waarbij de koelventilator schijf in stukken was. Na mijn bestelling bij halve werk heb ik zeer snel een passend model ontvangen. De kosten waren nog geen 20 euro. Perfect geregeld.

Goede uitleg. Ruime keuze.

Er is een ruime keuze. Duidelijke website met heldere uitleg en instructievideo’s. Heb je vragen, dan worden die netjes beantwoord.

Goed product prima geleverd

Prima.

Overzichtelijke website,snelle levering.

Lonnekerbrugstraat 102

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]