Betrouwbaar en bereikbaar

Dit bedrijf is goed telefonisch bereikbaar voor vragen en technische ondersteuning. Om deze redenen heb ik besloten hier zaken mee te doen. Leveringen zijn ook snel ontvangen. Ga zo door!

Duidelijke website, snel geleverd!

Ik zocht een broyeur voor mijn tuinhuis. Bij Halvewerk snel gevonden. Alleen bestelde ik de verkeerde door niet goed op te letten. Retourneren ging vlekkeloos en de nieuwe juiste broyeur binnen een dag weer in huis. Nou nog aansluiten....

Mooi product

Duidelijke beschrijving bij het product. Bestellen en levering verliep goed en snel. Het geleverde item is degelijk en mooi afgewerkt.

Stipte levering.

Breed gamma van onderdelen.

GOED

makkelijk en goed

Broyeur zeer snel ontvangen, makkelijk geinstalleerd,en doet gewoon wat ie moet doen voor een echt zeer intressante prijs,

fijn bedrijf

Duidelijk en overzichtelijk

Heel erg tevreden.

Heel erg tevreden.Snelle levering.Bedankt.

Prima verzorging

Was goed

Prima geholpen door klantendesk en snelle levering

Zie oneliner

Super snel

Bestelde item binnen de 2 dagen geleverd in België, duidelijke beschrijving op site van producten,, staat vanaf nu in mijn favorieten Robert

Snel geleverd en zeer degelijk materiaal

Lagerblok snel geleverd en zeer degelijk materiaal

Snel geleverd wat ik besteld had dus prima

Snel, goed en niet duur.

Prima v snaren en ‘niet op voorraad’ bleek maar een dag extra te kosten.

Perfecte service!

Zelf het terugsturen van een verkeerd stuk verliep zeer vlo

Super product

De angst dat het niet zou werken in het totaal project vielen weg toen ik de specifieke werking zag

Nooit iets kopen!!

Op Google opzoek naar klepseals voor Honda GX160. Uitgekomen bij Halvewerk.nl.Op de afbeelding staan 2 klepseals afgebeeld met de prijs erbij. Ik denk mooi in het winkelmandje en afrekenen. Krijg ik bij het afreken de melding pakket verzendkosten €6,75 . Terwijl het door de brievenbus past. Oké prima dan heb ik in ieder geval mijn spullen. 2 dagen later een envelop binnen. Envelop opengemaakt zit er maar 1 klepseal in. Oké kan gebeuren telefonisch contact opgenomen met Halvewerk. Krijg ik te horen dat de prijs per stuk is. Staat er met hele kleine letters onder. Ik zeg lekker duidelijk. Kan er iets geregeld worden met de verzendkosten want om weer €6,95 te betalen terwijl het door de brievenbus kan is wel veel geld. Antwoord: Nee Duyvis allemaal computer gestuurd. En dat was het telefonisch gesprek. Omdat ik er nog 1 nodig heb maar weer €6,75 verzendkosten betaald. De verzendkosten hebben mij net zoveel gekost als de klepseals.

Uitstekend!

Wat een meedenkend team hebben jullie! Echt aangenaam! Uitstekende uitleg, heel hulpvaardig en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding! Zeer vlotte levering. Ons zien jullie terug!

Ik had een spoed order om 16:00uur besteld. Volgende dag binnen.

snelle levering van het bestelde product

snelle en correcte levering op belooft tijdstip

Ik heb een electrische brandstofpomp besteld deze is met vervoer beschadigd na telefonisch contact is er direct een nieuwe opgestuurd

Super snel geleverd

bestellen .afrekenen en levering verloopt perfect zoals afgesproken echt een aanrader

heel goed

Zeer tevreden .

Lonnekerbrugstraat 102

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]